SLOVENSKÝ MAJDAN

27.03.2017 | 08:09
  0
Informácie, že sa u nás chystá slovenský majdan, som považovala za konšpiráciu

Keď som v sobotu 25. marca ráno v Slovenskom rozhlase zachytila informáciu, že našli mŕtveho exposlanca za HZDS (predtým líder a nominant VPN), prebehol mi mráz po chrbte. Dobrý elektrikár vie totiž pospájať všetky káble.

Smrť Františka Gauliedera zapadá do scenára, ktorý sa odohráva na Slovensku. Slovenský majdan sa začína 13. októbra 2016 na pohrebe exprezidenta Michala Kováča. Hlavnými scenáristami sú agenti proamerických záujmov Andrej Kiska a Pavol Demeš, vyzývajúci na splatenie dlhu voči Michalovi Kováčovi zrušením amnestií. V NR SR predkladá Ján Budaj návrh na zrušenie tzv. Mečiarových amnestií.

Druhého marca prichádza do slovenských kín film Únos. Prezident po premiére povie, že je to veľmi smutný príbeh a najhoršie je, že sa vraj zakladá na pravde.

Na Slovensko prichádza roky skrývaný a chránený svedok Oskar Fegyveres. Hlava štátu prijme v prezidentskom paláci „hrdinu“ konca deväťdesiatych rokov, ktorý po priateľskom stretnutí novinárom oznámi, že za únosom Michala Kováča ml. bola Lexova SIS-ka. Lexova? Bola v tom čase na Slovensku aj iná SIS?

Médiá vyvíjajú politický tlak na časť vládnej koalície (Bugára netreba presviedčať, ten je z druhého brehu), aby zrušili Mečiarove amnestie. Vyštudovaní právnici Andrej Danko a Robert Fico zradia svoje nadobudnuté tituly a podliehajú tlaku mysliac si, že to zastaví ich padajúce preferencie a v očiach verejnosti budú za dobrých chlapcov. Naivne dúfajú, že zastavia pochod proti korupcii, ktorý tu pripravuje tretí sektor. To, že Andrej Danko nie je politik a nevie čítať medzi riadkami, je každému jasné, ale málokto by predpokladal, že sa zloží štátnik Robert Fico.

Tlak sa začína stupňovať 25. marca, keď za záhadných okolností príde o život František Gaulieder. Ten František Gaulieder, ktorý sa v roku 1994 stal poslancom NR SR za HZDS. Ten, ktorý bol veľkým kritikom Vladimíra Mečiara. Ten, ktorý odsudzoval únos Michala Kováča ml. Ten, ktorého v roku 1996 zbavili poslaneckého mandátu. Ten, ktorý mal blízko k prezidentovi Michalovi Kováčovi.

Príčina jeho smrti zatiaľ nie je jasná. Je len otázka krátkeho času, kedy sa novinári z proamerických médií vcítia do roly policajtov, vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov, aby vyniesli rozsudok, označili vinníka za smrť Františka Gauliedera a rozbalili slovenský majdan na plné obrátky. Treba si len položiť otázku, v koho prospech a na čiu objednávku sa začína nová revolúcia. Tá má vždy rovnaký scenár. Menia sa len kolaboranti a herci, žiadajúci vytvoriť koridor.

Lenaka Eremiášová

Zdroj: extraplus.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti