Slovensko sa v priamom prenose mení na policajný štát. Na čele polície stojí Mikulcov/Spišiakov nohsled, ktorý útočí na demokraciu

21.10.2021 | 11:30
  8
Hamran je hotová katastrofa. Milan Lučanský sa musí v hrobe obracať, čo za mäsiara sa dostalo do vedenia polície, reaguje podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha na vlnu stupňujúcu sa násilia zo strany polície voči občanom Slovenskej republiky a vyzval policajného prezidenta abdikovať z funkcie.

Opakovane vyzývam prezidenta Policajného zboru Slovenskej republiky Štefana Hamrana, aby okamžite odstúpil z funkcie - to, čo v posledné dni pácha on a "jeho chlapci", to je cez všetky čiary.

1. Pozrite si brutálny zákrok policajtov voči staršiemu človeku s telesným postihnutím. Kvôli rúšku ho fyzicky napadli a spútali ako posledného zločinca.

2. Toto je učebnicová policajná brutalita. Tomuto sa hovorí policajný teror. Na invalida si trúfajú, ale keď mali v nedeľu na futbale ochraňovať rodiny s deťmi pred agresívnymi chuligánmi, tak ich nebolo.

3. Policajný prezident čelí každý deň novému škandálu. V nedeľu vyhlásil, že tvrdo zakročí proti demonštrácii Smeru, a že nestrpí "bezbrehú demokraciu".

4. Takéto útoky na demokraciu a ústavné práva naposledy zaznievali od Heinricha Himmlera. Už len za zastrašovanie opozície by mal okamžite odstúpiť.

5. V pondelok sa ukázalo fatálne zlyhanie polície na futbale v Trnave - Hamranova polícia sa nečinne prizerala masovej bitke fanúšikov, ktorá mohla mať pre mnohých smrteľné následky.

6. V utorok sa polícia zase vyznamenala: na svojej sociálnej sieti otvorene vstúpila do politického boja a bez akéhokoľvek oprávnenia obvinila opozičného poslanca NR SR Tarabu z kyberšikany.

7. Len pripomínam, že fejsbúkovú stránku Polície SR, ktorá vypustila pročaputovský politický hejt voči Tarabovi, spravuje David Púchovský - bývalý novinár Nového času, ktorý ženám nadáva do "chudier" a vyhráža sa diskutérom, že si po nich kvôli ich názorom príde polícia.

8. V prípade Čaputovej dcéry polícii prekáža, že bola zverejnená fotka mladistvej, hoci tá istá fotka 17-ročnej modelky dovtedy pendlovala v médiách za potlesku kaviarní.

9. Ale to, že sama polícia a admin jej stránky prednedávnom zverejnil tváre malých detí z protivládneho protestu, to nevadilo: vtedy nebolo treba chrániť deti. Ďaleko mladšie deti... Lebo to neboli Čaputovej deti!

10. To tu naozaj ideme tolerovať krivé obvinenie opozičného poslanca z kyberšikany priamo zo strany polície? Veď toto je čistý policajný štát! Za toto musia byť Púchovský aj Hamran tvrdo potrestaní! Polícia zneužila svoje právomoci a spustila vlnu nenávisti voči opozičnému politikovi - to kde sme, v Ugande?

11. Ale ani to nestačilo. Na sociálnej sieti sa včera a dnes šíri tento odpudivý záznam, ako sa správa polícia k občanom Slovenskej republiky. Brutalita, neprimerané násilie, šikana. Iba kvôli rúšku! Ak nemáte silný žalúdok, priatelia, tak to radšej ani nepozerajte.

12. Slovensko sa v priamom prenose mení na policajný štát. Na čele polície stojí Mikulcov/Spišiakov nohsled, ktorý útočí na demokraciu. Slúžia mu vyšetrovatelia, obvinení z ťažkých zločinov a vytvorenia systému narafičených udavačov.

13. On ich nazýva "našimi chlapcami" a čestnú inšpektorku Santusovú, ktorá vyšetrovala ich zločiny, zbaví prípadu a nechá ju šikanovať. A aj keď Santusová prejde detektorom lži na Národnom bezpečnostnom úrade, jej nadriadení ďalej klamú a vystavujú ju na pranier. Čo keby teraz išiel na detektor Hamran s Mikulcom?

14. Likvidujú čestných policajtov a dosadzujú všade svoje gorily. Vyhlásili vojnu ľuďom, vyhlásili vojnu opozícii. Nezvládajú elementárne úlohy vo vzťahu k bezpečnosti na športových podujatiach ani nikde inde. No voči ľuďom rastie ich brutalita.

15. Hamran je hotová katastrofa. Milan Lučanský sa musí v hrobe obracať, čo za mäsiara sa dostalo do vedenia polície.

To kvôli tomuto musel generál zomrieť? Aby políciu ovládli takýto hamrani?

Vážený pán Hamran, choďte od toho preč! S vami na čele stráca polícia posledné zvyšky dôvery verejnosti. Aj s tým vašim Mikulcom a Spišiakom ste najväčšia hanba Slovenska od roku 1993!

Zmiznite!

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti