Slovensko ovládla liberálna diktatúra

31.08.2018 | 12:33
  0
Tragédia je, že vláda Roberta Fica poskytla práve mimovládkam, ktoré škodia Slovensku, značné finančné dotácie.

Mať iný názor ako bratislavská kaviareň začína byť na Slovensku trestuhodné. Médiá hlavného prúdu dlhé roky ľuďom nanucujú, čo si majú myslieť. Pravda však je, že napriek úpornému snaženiu si mlčiaca väčšina zachováva zdravý rozum. Nenabehla na ich hru.

Mainstream sa dnes dokonca nachádza v takej situácii ako masmédiá pred rokom 1989. Ľudia mu prestávajú dôverovať, hľadajú vďaka internetu pravdu z iných zdrojov. Možno paradoxne vyznie moje konštatovanie, ale denník SME sa dá prečítať s menšou ujmou na zdraví odvtedy, ako sa oslobodil od popravnej sekty. Tá prešla do služieb dezinformačného Denníka N a webového portálu omediach.sk, aby mohli ešte dôraznejšie presadzovať liberálnu diktatúru. Verejne činné osoby sa stávajú obeťami tejto šialenej mašinérie, disponujúcej finančným kapitálom na podkopávanie demokracie na Slovensku.

Za pomoci tretieho sektora tu dvadsaťpäť rokov prebieha tvrdé, koordinované a sofistikované rozvracanie štátu. Ľudia, ktorí sa v očiach verejnosti pasovali do rolí bojovníkov za slobodu, majú plné ústa tolerancie a demokracie. V skutočnosti však v sebe nemajú ani štipku demokratického a už vôbec nie tolerantného myslenia. Ak máte iný názor ako ten ich slniečkarsky, lebo len oni sú majiteľmi pravdy, ste ich triedny nepriateľ. Ak sa nemýlim, tak demokracia je o slobode prejavu a ak svoj názor nemôžem slobodne vyjadriť, tak potom žijeme v totalite.

Dnes sme svedkami novodobých perzekúcií a mediálnych útokov na každého, kto sa nestotožní so sorosovskou ideológiou. V totalite žije aj istá časť hercov, spevákov, umelcov, spisovateľov, vedcov, pedagógov, kňazov či podnikateľov. Na tribúnach kričí pár vyvolencov z politickej, hereckej či inej umeleckej brandže. Svoje exhibicionistické ego si na pódiách uspokojujú zakaždým rovnaké tváre. Tí druhí, ktorí si robia svoju robotu, sa nezapájajú do politického ťaženia. Azda preto, že ich nezaujíma dianie vo vlastnej republike? Určite nie, každého z nás trápi, čo sa deje v štáte slovenskom.

„Mienkotvorcovia“ situáciu vyhrotili takým extrémnym spôsobom, že mnohí si v pude sebazáchovy nedovolia verejne prejaviť svoj názor. Majú strach, že ich liberálna diktatúra zomelie. Takzvaný mainsteam, ktorý nereprezentuje majoritné obyvateľstvo, si osvojil autoritárske praktiky nielen v mediálnej oblasti, ale aj ekonomickej či politickej.

Tragédia je, že vláda Roberta Fica poskytla práve mimovládkam, ktoré škodia Slovensku, značné finančné dotácie. Keby bol politikou ošľahaný Fico nepodľahol vnútrostraníckym tlakom a zachoval si zdravý úsudok, mohla ísť republika smelo vpred. Kto ustúpi (politickému) tretiemu sektoru, prehrá.

Liberálna diktatúra, ktorá vyznáva „hodnoty“ LGBTI komunity, potláča národné záujmy, podrýva kresťanstvo, dehonestuje tradičnú rodinu, presadzuje práva minorít, pričom popiera práva majority, je čoraz úspešnejšia a agresívnejšia. A prečo? Pretože národ ustupuje vyvoleným mimovládkarom a „mienkotvorcom“.

Dnešná Slovenská republika je tehotná na zmenu. Je čas zhodiť dobrovoľné opraty, zbaviť sa strachu a brániť demokraciu pred totalitnými praktikami, ktoré tu zavádza liberálna diktatúra, zastúpená médiami hlavného prúdu.

Autor: Lenka Mayerová

Zdroj: extraplus.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti