Slovensko je hore nohami, kvôli Matovičovi umierajú stovky ľudí denne a Čaputová vypísala výberové konanie na poradcu pre boj s konšpiráciami

24.02.2021 | 15:16
  34
Toto je momentálne najväčší problém Slovenska, prezidentka nepotrebuje poradcu pre boj s pandémiou, ale poradcu pre boj s inými názormi, vysvetlil poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD).

Slovensko je hore nohami, kvôli Matovičovi umierajú stovky ľudí denne, živnostníci nemajú ako uživiť svoje rodiny... A viete, čo v takejto chvíli rieši ako svoju prioritu naša drahá prezidentka Zuzana Čaputová? Radšej si sadnite.

Pre prezidentku Čaputovú je najväčší problém "boj s konšpiráciami". Prezidentská kancelária dnes ráno vypísala výberové konanie na poradcu pre "boj proti konšpiráciám" (rozumej iným názorom) a takémuto dobrákovi chce vyplácať 1300 eur mesačne.

 

A to ešte takýto "lovec bosoriek" môže dostať ďalších 1300 eur ako osobný príplatok. Ešte raz: v čase, kedy sa Slovensko borí s Covidom a je najhoršie na svete, tak prezidentka nepotrebuje poradcu pre boj s pandémiou, ale poradcu pre boj s inými názormi. Perfektné!

Na toto sa vyhadzujú peniaze daňových poplatníkov. Ľudia, čo sa ocitli na dlažbe, kvôli Matovičovi nedostanú od štátu prakticky nič, ale prezidentská kancelária takto rozhadzuje peniaze štátu, ktoré by mohli pomôcť ľuďom.

A prečo vlastne prezidentka Čaputová potrebuje bojovať s "konšpiráciami"? Podľa Eduarda Chmelára sa jej dotklo, že po sociálnej sieti sa šírila jej upravená fotografia, kde sa mračí viac, než sa skutočne mračila. Toto je momentálne najväčší problém Slovenska. Prosím - štipnite ma. To nemôže byť pravda.

Liberálne médiá, ktoré Zuzanu Čaputovú uctievajú ako Sedembolestnú Pannu Máriu, už niekoľko dní vyplakávajú nad strašlivým osudom našej milovanej prezidentky, ktorej ústočká si niekto dovolil vykriviť na fotke. Čo tam po tom, že umierajú ľudia, poďme riešiť fotečku našej drahej prezidentky.

A úplne najväčšia národná tragédia je, že túto fotku zdieľal aj Voldemort Blaha - ach! To je horšie než všetky Covidy sveta! Treba prijať aspoň stovky poradcov pre boj s Blahom!

Pri všetkej úcte: fotografiu Zuzany Čaputovej so zamračenou grimasou som zdieľal ako súčasť vtipu, ktorý by pochopil aj priemerne cvičený šimpanz. V statuse jasne píšem, že ide o vtip a že tvár prezidentky bola počítačovo dotvorená - ale bratislavská kaviareň ide od zlosti puknúť.

Im nevadí, že takýchto memečiek na politikov opozície lieta po sociálnej sieti na tony, oni riešia len drahocennú prezidentku. Lebo ona je národný klenot a božechráň, aby niekto urobil Čaputovej karikatúru! Keď ide o Zuzanu Čaputovú, neradno sa smiať, lebo ťa na hranici upáli udatný inkvizítor pani prezidentky za 1300 eur mesačne!

Len pripomínam, že keď hovoríme o naozajstných konšpiračných teóriách, presne pred troma rokmi sa jedna taká šírila - ale že riadna. Pamätáte na ten kolosálny nezmysel o tom, že talianska mafia zabila Jána Kuciaka?

Šírili to komplet všetky korporátne médiá, vymysleli si tie najdivokejšie prepojenia, človek ani do talianskej pizzérie nemohol vojsť, lebo z neho okamžite robili člena Ndranghety a vraha Kuciaka. Dennodenne tu vrieskali nezmyselné obvinenia rôzne Nicholsonové a Šeligy, každý deň tona hejtu od Matoviča.

Na základe bohapustej konšpirácie povalili vládu a potom odrazu všetko spľaslo: odrazu sa zistilo, že Ndrangheta s Kuciakom nemala absolútne nič spoločné. Obyčajný hoax. Len si pozrite titulky spred troch rokov na Sme či Denníku N. To títo idú niečo rozprávať o boji s konšpiráciami?

Vytvorili vlnu nenávisti, na ktorej sa vyviezla k moci Zuzana Čaputová aj celá Matovičova vláda. A dnes sa odrazu táto neoliberálna slniečkarska partia hrá na bojovníkov proti konšpiráciám a všetci svorne ronia krokodílie slzy, že si niekto vystrelil z Čaputovej, lebo kriviť úsmev našej drahej prezidentke je ten najväčší zločin proti ľudskosti. Prepáčte, ale toto je fraška, aká nemá obdoby.

Ešte raz, pani prezidentka, asi ste si nevšimli, ale na Slovensku umierajú ľudia - v tisícoch. A ďalšie desaťtisíce prichádzajú o prácu. A ďalšie milióny prichádzajú o slobodu. A vy tu riešite, s prepáčením, úplné koniny.

Láskavo prestaňte s tou sebastrednosťou a vzťahovačnosťou, na to teraz nie je čas. Zasmejte sa na sebe ako každý normálny človek a prestaňte utrácať peniaze daňových poplatníkov na váš sladký marketing. Toto naozaj nie je priorita Slovenska.

Vyjdite z paláca a choďte medzi ľudí - pochopíte, že nepotrebujeme "poradcu pre boj s konšpiráciami", potrebujeme poradcu pre boj s Matovičovými psychózami.

A vy osobitne potrebujete poradcu pre boj za Slovákov, lebo to je disciplína, ktorá vám zjavne ide zo všetkého najslabšie!

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti