Slovenska sa zmocnili reálni psychopati. Cez pracovnú skupinu na „boj proti mafii a hydre“ sa zruší generálna prokuratúra, polícia aj súdy. Matovič ukáže prstom, Tódová napíše článok do Denníka N a Lipšic odsúdi

17.09.2021 | 10:45
  13
„Aby sa nikto nesťažoval, bude existovať odvolací súd. V zložení Záleská, Hrubala, Kliment. Juj, to bude. Miestny magor si to už predstavuje - konečne mafiu porazí a hydre odreže všetky hlavy,“ dodáava vo svojom príspevku podporedseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

Po dnešnej bezpečnostnej rade by v každej európskej krajine padali hlavy, u nás nie. U nás sa idú meniť zákony, aby sa do bodky naplnili psychodelické halucinácie šialeného ministra financií. Perfektné.

1. Len si predstavte, čo by sa dialo, keby tu normálne fungoval štát. Odvolali by ministra vnútra, prípadne šéfa špeciálnej prokuratúry. Okamžite. Ešte dnes.

2. Logicky. Tí nesú politickú a zrejme aj osobnú zodpovednosť za manipuláciu vyšetrovania, za ktorú súd poslal do väzby viacerých elitných vyšetrovateľov NAKA.

3. Dôvera v políciu je na bode nula a existuje vážne podozrenie, že bezpečnostných zložiek sa zmocnila mafia. Prirodzene - malo to zatriasť vládou.

4. Ale žijeme na Slovensku a vládne tu miestny magor, ktorý vyniká v jedinej intelektuálnej disciplíne - má priam kúzelnú schopnosť v každej jednej vete na tlačovke povedať slovo "mafia" alebo "hydra". Úplne v každej. Blahoželáme.

5. V mentálnom svete Matoviča a tej jeho Salarabandy funguje spravodlivosť takto: oni si povedia, kto je "mafia".

6. A potom si do všetkých bezpečnostných orgánov dosadia svojich nominantov, aby túto "mafiu" pozatvárali. Jednoduchšie než Ku-klux-klan.

6. Nastane však problém. Na jednom z týchto orgánov, na generálnej prokuratúre, sa im ich nominant vzoprie a chce dodržiavať zákony. Jojojoj, s týmto pacient nerátal.

7. A keďže podľa zákonov sú Matovičove halucinácie o tom, že všade vidí mafie a hydry, úplne absurdné, Žilinka obvinených pustí.

8. Dokonca sa ukáže, že Lipšicove gestapo na NAKA falošne obviňovalo ľudí a súd ich za to zavrel do väzby. Čo z toho vyplýva v mentálnom svete psychopatov z Trnavy?

9. No predsa - aj za to môže mafia. A hydra. Už mafiou teda nie je len Fico a Smer. Už je mafiou aj každý vyšetrovateľ, ktorý dodržiava zákon. A každý sudca. A dokonca aj ich vlastný nominant Žilinka. Všetko samá mafia a hydra.

10. Čo teda treba urobiť? Treba zmeniť zákony tak, aby sa už nemohlo stať, že Lipšicovi a Matovičovi bude niekto oponovať. Žilinku na dereš a sto rán bičom!

11. Doparoma, ak raz miestny magor ukáže prstom, že toto tu je mafián, tak všetci poslušne prikývnu a toho, na koho ukázal prstom, šupnú za mreže.

12. Čomu na tom Žilinka nerozumie? Čo sa na tom inšpekcii nepáči? Ako inak si predstavujú spravodlivosť? Sú to všetko hydry. A mafiáni. A hydry. A mafiáni.

13. Matovič nechápe. Však to povedal jasne. Už je z toho unavený. Od prvého dňa chce jedno - zavrieť Fica. Naučil sa označiť ho za mafiána a hydru aspoň tridsaťsedemkrát za jednu tlačovku, čo je nový intergalaktický rekord.

14. A stále nič. Stále na toho Fica nič nemajú - no proste mafia a hydra ja mocná. Igor musí zasiahnuť. A tak zvolá bezpečnostnú radu a ide meniť zákony.

15. Zvolá pracovnú skupinu na boj proti mafii a hydre. Táto skupina príde s dvoma zákonmi, ktoré vyriešia všetky problémy. Jeden sa bude volať Lex Lipšic.

16. V Lex Lipšic sa zruší generálna prokuratúra, polícia aj súdy. Systém spravodlivosti bude fungovať tak, že Matovič ukáže prstom, vzápätí Tódová napíše článok do Denníka N a Lipšic odsúdi. A šup do basy. Vybavené. Razom bude po mafii. A po hydre.

17. Aby sa nikto nesťažoval, bude existovať odvolací súd. V zložení Záleská, Hrubala, Kliment. Juj, to bude. Miestny magor si to už predstavuje - konečne mafiu porazí a hydre odreže všetky hlavy.

18. Ach, nádherné predstavy, škoda, že už ide Pavlínka s teplým mliečkom. Fuj, zase drží v ruke ten hnusný lexaurín - ten tieto krásne predstavy zabíja, dokelu.

19. A potom je tu ešte jeden zákon, ktorý mafiu porazí. Aj hydru, samozrejme. Lex Fico. V ňom sa proste napíše, že Fico má ísť do basy. Žiadne súdy, žiadna prokuratúra, žiaden Žilinka, žiadne prekážky.

20. Proste zrušme všetky zákony, zrušme všetko. A zavrime Fica a celý Smer. Všetci tu otravujú s nejakými hlúposťami, akože niekto musí spáchať aj nejaký trestný čin - vo svete magorov je to ale inak. Matovič povedal, tak proste bude. Lex Fico. Vybavené.

21. Svet bez mafie. Svet bez hydry. V celom sanatóriu zavládne pokoj.

22. Bezpečnostná rada sa zhodla, ako všetko vyrieši. Gratulujeme. O dva týždne sa na tom zhodne aj pracovná skupina. A pár dní na to to hodia v skrátenom konaní do parlamentu.

23. Deväťdesiat pročkov v národnej rade to strčí rovno do ústavy. Preambula ústavy začne slovami "Fica do basy". A každý článok ústavy začne slovami "mafia" a "hydra".

24. A Matovič bude spokojný. Pročkovia ho vytlieskajú, Tabak sa od radosti vrhne do Štrbského plesa, Záborska upáli zo štyri bosorky, všetci budú šťastím bez seba.

25. Udatný rytier Igor a jeho Salarabanda konečne porazí mafiu a hydru. Zavrú aj Žilinku, lebo bol slabý vo viere. Aj všetkých policajtov a prokurátorov, ktorí budú pindať. Juj, to bude sveta žiť.

Milí priatelia,

nie, nečítate Kafkov román. Toto tu fakt žijeme. A kým istý minister financií neskončí v psychiatrickej liečebni, kam patrí, tak to tu budeme žiť naďalej.

Týchto bude treba zavrieť do kazajky, iné riešenie neexistuje. Tu už nepomôže ani lexaurín. Slovenska sa zmocnili psychopati - už je to nad slnko jasnejšie. Reálni psychopati.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti