Slávny ruský režisér Michalkov a Veľký reset: Páni sveta chcú, aby sme ako dobytok išli, kam nás povedú

13.04.2021 | 10:45
  2
„Reset, ktorý nám vďaka covidu naplánovali globalisti, má vyústiť do sveta, kde bude jedno percento bohatých ovládať zvyšnú chudobu. Strednú triedu plánujú úplne zlikvidovať,“ varuje Nikita Michalkov.

Slávny ruský režisér Nikita Michalkov varoval pred osudom, ktorý sa snažia „tí za oponou“ pripraviť i pre Rusko: „Ľudia ako dobytok, ktorý ide tam, kam ho vedú“. Filmár varoval všetkých pred pochmúrnou budúcnosťou, ktorú globalisti pre planétu pripravujú. Uviedol Tsargrad.tv.

Vysielanie televízneho programu Rusko 24 dalo priestor Michalkovmu pravidelnému autorskému vysielaniu Besogon. To totiž diváci nemohli vidieť počas prestávky federálnej ruskej televízie. Režisér sa v ňom pozastavil nad tým, ako svet reaguje na covid epidémiu. A aké skryté hrozby táto pandémia predstavuje.

Z dôvodu strachu z COVID-19 Nemecko a Británia pripravili svojich občanov o Vianoce. Z Izraela sa stala „uzavretá krabica“. Dnes všetci diskutujú o globálnej obnove. Tá je akože potrebná kvôli dôsledkom systematických problémov, ktoré „odhalila pandémia“.

Covid – reset – nový kapitalizmus

Jedným z prvých, kto hovoril o nevyhnutnom resete, bol prezident Svetového ekonomického fóra a zakladateľ Davosu Klaus Schwab. Jeden z najslávnejších globalistov. Podľa neho nemožno dopustiť návrat do sveta pred covidom. Vlády musia usilovať o pokračovanie obmedzení. To všetko považuje za akýsi „nový kapitalizmus“.

Michalkova znepokojila panika, ktorá v dôsledku koronavírusu zachvátila celý svet. Kladie si preto otázku: „Komu prospieva to, čo sa teraz deje vo svete? Teraz sa svetová elita snaží urobiť z ľudí „ľudský kapitál“. Pripraviť tak každého z nás o jedinečnú osobnosť“.

Jedno percento boháčov ovládne „stádo chudobných“

„Myšlienky presadzované Schwabom sú skutočným prerozdelením sveta. V ňom všetko prechádza do rúk monopolov. To je zničenie strednej triedy a úplná polarizácia spoločnosti. Budú len chudobní a jedno percento vládnucej oligarchie,“ varuje Michalkov.

Schwabova totálna globalistická „úžasná budúcnosť“ už s ľuďmi vlastne ani neráta. Existuje v nej len dobytok, ktorý „ide tam, kam ho povedú“, uzavrel pochmúrnu predpoveď autor programu Besogon.

Zdroj: hlavnydennik.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti