Silvia Šuvadová: Veľkej zmene predchádza strach, chaos, neistota a sled udalostí, ktorým najskôr nerozumieme a neskôr dávajú perfektný zmysel

14.03.2020 | 15:10
  48
Známa herečka Silvia Šuvadová komentovala súčasné dianie vo svete v kontexte dramatických udalostí odohrávajúcich sa na našej planéte.

Keby nám niekto ešte pred pár mesiacmi povedal, že USA zakážu na mesiac lety z Európy, že hollywoodský herec Tom Hanks a jeho žena Rita Willson budú mať koronavírus, že naše deti sa budú učiť doma, že budeme nosiť rúška, že sa budú zatvárať obchodné centrá, že budeme kupovať potraviny a toaletný papier do zásoby, že budú zatvorené kostoly, divadlá, štadióny, že sa ľudia nebudú môcť hromadne stretávať, že budeme zostávať dobrovoľne v domácej karanténe, že budú rapídne klesať ceny ropy, že svetu bude hroziť recesia, že celé Taliansko bude v karanténe, že sa budú u nás zatvárať sudcovia, ze voľby vyhrá s prehľadom Matovič a PS sa do parlamentu ani nedostane... asi by sme zdroj takýchto informácií ešte nedávno nazvali konšpiračným a väčšina ľudí by sa tomuto zase len vysmiala.

Tá väčšina, ktorá si myslela, že svet ako sme ho poznali, že život ako sme ho žili bude vo svojej forme a spôsobe pokračovať donekonečna. Že človek môže ďalej klamať, manipulovať, využívať druhých, pachtiť sa za osobným ziskom, úspechom a potešením, ktoré nikdy nemá konca. Že jeden môže vlastniť a robiť všetko čo si zmyslí a druhý nemôže takmer nič. Len prežívať od výplaty k výplate a tešiť sa z pozerania televíznych seriálov. A ak sa zadarí, raz do roka si tento bežný človek môže dovoliť ísť spolu so svojou rodinou na dovolenku k najbližšiemu moru.

Naozaj si niekto myslel, že Boh sa na toto dokáže donekonečna pozerať a že zákony energie a Vesmíru sú len výmyslom konšpirácie a spirituality, ktorú podaktorí nazývajú New Age?

Ako vznikol koronavírus, čo je jeho cieľom, či nás budú chcieť postupne vakcinovať, načipovať, alebo dokonca odstrániť, nad tým polemizovať teraz nebudem. Len nám chcem všetkým pripomenúť, že sa deje presne to, čo sa vždy malo a muselo diať. Aby sa človek prebudil.

Pred príchodom Svetla býva najväčšia tma. Veľkej zmene predchádza strach, chaos, neistota a sled udalostí, ktorým najskôr nerozumieme a neskôr dávaju perfektný zmysel.

Rok 2020 je veľkým rokom a prichádzajúce energie nového Veku Vodnára nenechajú na pokoji ani pracovníkov Svetla a ani pracovníkov tmy. Veci eskalujú presne tak, ako sme vždy vedeli, že budú.

To, aký boj sa deje na úrovni dobra a zla cez toto všetko, čo všetko sa deje v pozadí, čo všetko sa chystá, čoho všetkého ešte budeme svedkami v tomto našom živote, to by sme sa dnes asi márne snažili pochopiť.

Je dôležité byť obozretný, dávať si na seba a svojich blízkych pozor, jesť veľa vitamínov a zdravú racionálnu stravu. Rovnako je dôležité uchovávať si spojenie s prírodou, láskou, s vyššími energiami a čistiť sa z energií nižších. Treba si dezinfikovať a umývať ruky, ale aj prečisťovať svoje emócie - tie staré energie v nás, ktoré sa aj cez toto vsetko vyplavujú na povrch. Nebuďme len príjimačom informácií a energií zvonka. Pracujme oveľa viac ako doteraz samy so sebou v sebe.

Pripomeňme si, že čím viac Svetla prichádza na našu planétu a do nás, tym väčší tlak sa vytvára planetárne i v nás samých.

A čo nás tlačí? Čo sa to chce doslova vytlačiť z nás von? To staré, nepotrebné, to choré, nevyliečené - v nás samých i na našej planéte. To, čo už nemôže existovať v novom svete, v nových energiách, ktoré sú do nás konštantne downloadované (sťahované) zhora. Tento tlak sa postupne musí uvoľniť cez väčšie či menšie výbuchy a musí sa poprečisťovať.

Čím viac budeme pracovať samy so sebou, tým menej budeme trpieť. Ak budeme len čakať na to, čo sa stane, k práci na sebe nás prinúti manifestácia v našej realite cez extrémne pocity, zážitky, cez extrémnu bolesť.

Ak veríme v to, že sme tvorcami našej reality, potom je našou povinnosťou prečistiť a priniesť svetlo a uvedomenie do všetkého, čo sa nás v tej našej realite nejak dotýka, čo nás vyrušuje, čo v nás vyvoláva akékoľvek negatívne pocity.

A pamätajme - nie sme v tom samy. Nikdy sme neboli. Ako v nebi tak i na zemi.

Nestraťme preto naše vlastné spojenie so Zdrojom, zhlboka dýchajme a dovoľme Svetlu aj napriek tomu všetkému, čo sa okolo nás deje vstúpiť do nás. Návodov ako na to, je dosť.

Doteraz sme sa na toto všetko pripravovali. Niektorí celé roky, iní celé životy.

Ďalšia veľká celosvetová meditácia nás čaká už čoskoro.

Dňa 4. apríla vraj príde na Zem prvý záblesk svetla nového Veku Vodnára. Taký, aký táto Zem ešte nezažila. V tom momente bude aj meditácia. V USA je to 4. apríl, u nás 5. apríl veľmi skoro ráno.

 

A tie prichádzajúce a zvyšujúce sa energie už poriadne cítiť. Citlivejší ľudia si určite uvedomujú extrémne silnú polarizáciu na jednej strane strachu a tažkosti tohto obdobia a na strane druhej navyšujúcich sa energií.

Meditujte tak často a tak veľa ako sa len dá.

Toto je čas, kedy sa vraciame naspäť k sebe. Toto je čas, kedy sa aj ten najtvrdší človek prebúdza a navracia k skutočným hodnotám. Toto je čas, na ktorý sme čakali.

Zase raz, po dlhej pauze sa človek začína zaujímať o človeka a bohatý a chudobný je na tom v podstate rovnako. Každý chce byť zdravý, chce žiť, chce ochrániť svojich blízkych a blížnych a chce sa už konečne cítiť dobre.

Viťazstvo Svetla je uz blízko.

Zdroj: Facebook Silvia Šuvadová / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti