Rozšírenie podania na Medzinárodný trestný súd v Haagu kvôli korona-šikane

26.04.2021 | 11:06
  3
Advokát JUDr. Peter Weis vyzval ľudí, ktorým boli kvôli korona-opatreniam obmedzené práva, kontaktovať jeho právnickú kanceláriu.

Desiatky Slovákov podali v pondelok (12.4.) podnet na Medzinárodný trestný súd v Haagu za vykonanie nepovolených medicínskych experimentoch súvisiacich s celoplošným testovaním.

Advokátska kancelária Weis & Partners v tejto súvislosti upozornila dodatočne na video, ktoré súvisí s PCR testmi a zásahmi do práv matiek, ktorým bolo znemožnené po pôrode byť so svojimi bábätkami.

„Zažili ste počas pandémie niečo podobné? Kontaktujte nás,“ vyzval ľudí s podobnými skúsenosťami JUDr. Peter Weis.

V prípade, že Vám ako obyvateľovi SR, ktorý nejavil klinické príznaky respiračného ochorenia, bolo vykonaním antigénového testu alebo RT-qPCR testu podmienené alebo obmedzené nasledovné:

a) podmienenie poskytnutia zdravotnej starostlivosti v nemocnici alebo inom zdravotníckom zariadení, osobitne ak ide o separáciu matky a dieťaťa po pôrode alebo život ohrozujúce hospitalizácie,

b) bola odmietnutá školským zariadením (najmä pokiaľ ide o povinnú školskú dochádzku) možnosť prezenčnej výučby žiaka,

c) bolo v obchodoch a prevádzkach služieb vyžadované od zákazníkov potvrdenie o vykonaní testu ako podmienka vstupu, nákupu alebo využitia služby,

d) negatívny test bol vyžadovaný ako podmienka na výkon povolania,

e) bol vyžadovaný negatívny test zložkami Policajného zboru alebo Armády SR,

napíšte nám svoj príbeh (s priloženou dokumentáciou k prípadu, prípadne videozáznamami). Preklad do angličtiny nám situáciu časovo uľahčí, ale nie je podmienkou.

Všetko relevantné bude spracované a priložené k doplneniam podania na Medzinárodný trestný súd v Haagu.

Zdroj: Advokátska kancelária Weis & Partners / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti