Psychopat, klamár a nesvojprávny premiér, píše v otvorenom liste exposlanec Marček a pozýva ľudí na protivládny protest

25.05.2020 | 13:58
  11
Bývalý poslanec slovenského parlamentu Peter Marček označil premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) za totálneho likvidátora ekonomiky, štátnosti a tradícií.

Otvorený list Igorovi Matovičovi, nie môjmu premiérovi !!!

Pán premiér, podľa mňa nie svojprávny!

Opäť som si po dlhom čase pozrel jednu reláciu s tebou, ty psychopat, klamár a daňový podvodník! To som nemal robiť, lebo som bol zasa iba kúsoček od kolapsu! To čo si ty dovolíš povedať a ako zavádzať, je už priveľa, ty nie si záchranca národa, ale totálny likvidátor, ekonomiky, štátnosti a tradícií!

Čo to trepeš o transparentnej výmene štátnej správy, keď po nástupe tejto koalícii ste hovorili o zachovaní odborníkov na pozíciách, na jednotlivých ministerstvách! To čo nastalo po necelých 3 mesiacoch, je totálna likvidácia odborníkov vo funkciách od ministerstva obrany, vnútra, financií, školstva, dopravy...atď! Dokonca nezákonných! A mnohých predčasných, s ktorými nesúhlasí ani prezidentka SR. Nehovorím o zneúživaní korona vírusu, pandémie, na zavedenie protiprávnych a protiústavných nariadení vlády, ako monitoring obyvateľstva, sledovanie, odpočúvanie, či dokonca porušenie jedného zo základných ľudských práv, právo zhromažďovania sa! Neustále sľuby, poškodeným podnikateľom, živnostníkom o finančnej pomoci, matkám- nezaplatenie príspevkov, dôchodcom- odobranie 13 dôchodku, zrušenie zákazu cestovania vo vlakoch...atď!

No a dorazil si ma, ty psychopať s D.Lipsicom, (Lipsteinom), ktorého si nazval slovenským Catanim!!! Ty si vážne škodná, po tom, čo ste koalícia, vymenovali takých diletantov za ministrov vlády SR, ako kaderníka za ministra školstva, nemluvňa, alebo úbohého rétora za ministra vnútra, posledného križiaka za ministra soc.vecí, ŠTB-áka za ministra životného prostredia, ďalej veľkou tragédiu bolo vymenovať Lipsteinovú pravú ruku z kauzy odpočúvacieho zariadenia z Gorily V.Pčalinského, za šéfa SIS, z klanu Pčolinských, od mafiánskeho predsedu NR SR, bývalého člena podsvetia B.Kollára a nakoniec človeka, ktorý sa pohyboval a vystupoval v kauze vraždy E.Valka spolu s T.Nicholsonom, ktorí sa spolupodielali na kauze Gorila, jeden ju napísal a druhý vyšetroval a upratal a nakoniec aj v kauze J.Kuciaka a jeho snúbenice, kde jeden nosil materiály novinárovi a druhý zastupoval rodiny zavraždených! Kto bol skotočným vrahom a objednávateľom milí priatelia, mne nie je jasné! Stále ma to ťahá k týmto dvom pánom.

Tak počúvaj Matelko, toto je normálne, veď ty si koleduješ o obrovské problémy! My, skupiny “Slovensko si nedáme”, “SOS”, “Slovensko moje, Otčina moja”, “Slovensko, Vlasť moja” a tak ťa vyzývame, aby si okamžite zrušil monitoring, odpočúvanie a sledovanie občanov, vlastencov, alternatívnych novinárov! Okamžitete zruš nezmyselný zákaz zhromažďovania, otvor fitcentrá, ale predovšetkým hranice so susednými krajinami, aby naši spoluobčania, pracujúci v zahraničí, nemuseli stanovať na hraniciach absolvovať dva týždne v karanténe, oklamal si ich, sľúbil si im domácu karanténu, slamal si ich, klamal si ich a ešte si ich nazval aj štekajúcimi psami za hranicami! Čo si ty za chrapúňa Matelko, prepáč, to je asi slušnejšie, ale pravdivé- p.(nie)svojprávny premiér!

Konaj, zruš všetky nezmyselné nariadenia, lebo na tie námestia vo všetkých mestách prídu 100-tisíce nahnevaných občanov Slovenska, ktorých si svojmi sľubmi oklamal! A nebudú to médiami obalamutení dôchodcovia, kreditmi podplatení študenti za Slušné Slovensko, ale spravodlivo naštvaní občania, vlastenci, pracujúci, dôchodcovia a študenti!

Ak súhlasíte Slováci a Slovenky, zdieľajte a šírte túto výzvu:

Milí priatelia, Slovenky a Slováci, všetkých vás pozývame na námestie Slobody, aby ste prišli podporiť tento protest proti mnohým nezmyselným nariadeniam Vlády SR a najmä posľa mňa a nielen podľa mňa, nie svojprávneho premiéra I.Matoviča v súvislosti s pendlermi, repatriantami a vlastne celým národom, ktorí trpíme za jeho choré ego a Exibicionisionizmus!

Táto osoba by mohla kľudne účinkovať v ľubovoľnom seriály, TV novele, ale najlepšie na pódiu divadla jedného herca, kde by vo svetlách reflektorov predvádzal tie najlepšie herecké výkony! Tento človek je podľa mnohých chorý, je to typický predstaviteľ roli chrobáka Truhlíka, ktorý všetko vie, všetko pozná, ale keď sa nesprávne rozhodne, tak to vždy skončí vinou niekoho druhého, to ona, to on, to oni....!!! Nehovoriac už o tom, že absolútne nerešpektuje svojich koaličných partnerov a našu ekonomiku vedie do katastrofy!

Počet nezamestnaných každým dňom rapídne rastie, krachujú menšie firmy, živnostníci a podpory sa nevie žiaden z nich dočkať, trvá to celú večnosť a možno ani žiadna neprilde! Myslím že stačilo Matelko, odíď, podaj čím skôr demisiu a tým zachrániš Slovensko! Priatelia, príďte podporiť tieto protesty, ktoré sa budú konať v rovnakom termíne v BA, BB aj v KE. Šírte a ZDIEĽAJTE prosím túto pozvánku, ak súhlasíte.

Uvidíme sa 28.05.20 na nám. Slobody, pred Úradom Vlády o 17:00 v Bratislave, v Banskej Bystrici a v Košiciach.

Zdroj: Facebook Peter Marček / InfoVojna

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti