Profesor Ehud Qimron píše izraelskému ministrovi zdravotníctva: „Je čas priznať si zlyhanie. Respiračný vírus sa nedá poraziť. Pravda o Covid-19 politike sa začína odhaľovať!“

17.01.2022 | 09:10
  7
Profesor Ehud Qimron, vedúci katedry mikrobiológie a imunológie Tel Avivskej univerzity a jeden z popredných imunológov v krajine, napísal otvorený list, v ktorom ostro kritizoval postup Izraela a celého sveta pri riešení pandémie koronavírusu.

Ministerstvo zdravotníctva, je čas priznať si neúspech

Nakoniec sa vždy ukáže pravda a pravda o politike týkajúcej sa koronavírusu sa začína odhaľovať. Keď sa deštruktívne koncepcie jedna po druhej zrútia, nezostáva nič iné, ako povedať odborníkom, ktorí riadili pandémiu - my sme vám to hovorili.

S dvojročným oneskorením ste si konečne uvedomili, že respiračný vírus sa nedá poraziť a že každý takýto pokus je odsúdený na neúspech. Nepriznávate to, pretože za posledné dva roky ste nepriznali takmer žiadnu chybu, ale pri spätnom pohľade je jasné, že ste takmer vo všetkých svojich krokoch fatálne zlyhali a dokonca aj médiá už majú problém zakryť vašu hanbu.

Odmietli ste pripustiť, že infekcia prichádza vo vlnách, ktoré samé odznievajú, napriek dlhoročným pozorovaniam a vedeckým poznatkom. Trvali ste na tom, že každý ústup vlny pripíšete výlučne svojmu konaniu, a tak ste prostredníctvom falošnej propagandy "prekonali nákazu". A opäť ste ju porazili, a znova a znova a znova.

Odmietli ste pripustiť, že hromadné testovanie je neúčinné, napriek tomu, že to vaše vlastné pohotovostné plány výslovne uvádzajú ("Plán pripravenosti zdravotného systému na pandémiu chrípky, 2007", s. 26).

Odmietli ste pripustiť, že rekonvalescencia ochraňuje viac ako vakcína, napriek predchádzajúcim poznatkom a pozorovaniam, ktoré ukazujú, že pravdepodobnosť nákazy u neočkovaných ľudí je vyššia ako u osôb s prekonaním nákazy.

Odmietli ste pripustiť, že očkovaní sú nákazliví napriek pozorovaniam. Na základe toho ste dúfali, že očkovaním dosiahnete stádovú imunitu - a aj v tom ste zlyhali.

Trvali ste na ignorovaní skutočnosti, že choroba je desiatky krát nebezpečnejšia pre rizikové skupiny a starších dospelých ako pre mladých ľudí, ktorí nepatria do rizikových skupín, a to napriek poznatkom, ktoré prišli z Číny už v roku 2020.

Odmietli ste prijať "Barringtonskú deklaráciu", ktorú podpísalo viac ako 60 000 vedcov a lekárov, alebo iné iniciatívy založené na zdravom rozume. Rozhodli ste sa ich zosmiešňovať, ohovárať, prekrúcať a diskreditovať. Namiesto správnych iniciatív a ľudí ste si vybrali odborníkov, ktorí nemajú relevantné vzdelanie na zvládanie pandémie (fyzici ako hlavní vládni poradcovia, veterinári, bezpečnostní pracovníci, pracovníci médií a tak ďalej).

Nezaviedli ste účinný systém hlásenia vedľajších účinkov vakcín a správy o vedľajších účinkoch ste dokonca vymazali zo svojej stránky na Facebooku. Lekári sa vyhýbajú spájať vedľajšie účinky s vakcínou, aby ste ich neprenasledovali, ako ste to urobili s niektorými ich kolegami.

Ignorovali ste mnohé hlásenia o zmenách intenzity menštruácie a času menštruačného cyklu. Skryli ste údaje, ktoré umožňujú objektívny a správny výskum (napríklad ste odstránili údaje o cestujúcich na letisku Ben Gurion). Namiesto toho ste sa rozhodli publikovať neobjektívne články spolu s vysokými manažérmi spoločnosti Pfizer o účinnosti a bezpečnosti vakcín.

Nezvratné poškodenie dôvery

Z výšin svojej pýchy ste však ignorovali aj skutočnosť, že pravda nakoniec vyjde najavo. A tá sa začína odhaľovať. Pravda je taká, že ste dôveru verejnosti vo vás dostali na nevídané dno a podkopali ste svoj status zdroja autority. Pravdou je, že ste bezvýsledne spálili stovky miliárd šekelov - za zverejňovanie zastrašovania, za neúčinné testy, za ničivé výluky a za narušenie bežného života v posledných dvoch rokoch.

Zničili ste vzdelávanie našich detí a ich budúcnosť. Spôsobili ste, že deti sa cítia vinné, boja sa, fajčia, pijú, sú závislé, odchádzajú zo školy a hádajú sa, ako to potvrdzujú riaditelia škôl po celej krajine.

Poškodili ste živobytie, hospodárstvo, ľudské práva, duševné a fyzické zdravie.

Ohovárali ste kolegov, ktorí sa vám nepoddali, poštvali ste ľudí proti sebe, rozdelili ste spoločnosť a polarizovali diskurz. Ľudí, ktorí sa rozhodli nedať sa zaočkovať, ste bez akéhokoľvek vedeckého základu označili za nepriateľov verejnosti a šíriteľov chorôb. Bezprecedentným spôsobom ste presadzovali drakonickú politiku diskriminácie, odopierania práv a selekcie ľudí vrátane detí pre ich lekársku voľbu. Selekciu, ktorá nemá žiadne epidemiologické opodstatnenie.

Keď porovnáte deštruktívnu politiku, ktorú presadzujete, so zdravou politikou niektorých iných krajín - jasne vidíte, že deštrukcia, ktorú ste spôsobili, len pridala ďalšie obete okrem zraniteľných pred vírusom. Ekonomika, ktorú ste zničili, nezamestnaní, ktorých ste vytvorili, a deti, ktorých vzdelanie ste zničili - to sú len nadbytočné obete v dôsledku vášho vlastného konania.

V súčasnosti neexistuje žiadna mimoriadna zdravotná situácia, ale vy ste si takýto stav pestovali už dva roky kvôli túžbe po moci, rozpočtoch a kontrole. Jediným núdzovým stavom je teraz to, že stále určujete politiku a držíte obrovské rozpočty na propagandu a psychologické inžinierstvo namiesto toho, aby ste ich nasmerovali na posilnenie systému zdravotnej starostlivosti.

Autor: Profesor Ehud Qimron - vedúci katedry mikrobiológie a imunológie Tel Avivskej univerzity

Zdroj: swprs.org / mako.co.il
Preklad: InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti