Práve zaočkovaní nám „vyrábajú“ nové a veľmi nepríjemné mutácie koronavírusu, reaguje vedec Štec na Čaputovej vakcinačnú propagandu a strašenie delta variantou

24.06.2021 | 20:42
  27
Bývalý vedecký pracovník Slovenskej akadémie vied Miroslav Štec reagoval v troch bodoch na prejav prezidentky Zuzany Čaputovej.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová v stredu vyzvala ľudí na očkovanie proti ochoreniu COVID-19. Nemali by s ním váhať a mali by tak urobiť v letných mesiacoch. Odmieta spochybňovanie očkovania. Zároveň žiada politikov, aby sa správali zodpovedne.

Jej celý prejav si môžete prečítať TU.

Toto vyhlásenie prezidentky má však podľa vedca Miroslava šteca aspoň tri úplne zásadne nedostatky:

1. Neupozorňuje ľudí na to, že v zaočkovanom Spojenom kráľovstve, kde sa prevalencia Delta variantu blíži k sto percentám, umiera podľa reportov britskej vlády v posledných týždňoch VIAC ako 50 % ľudí z kategórie "zaočkovaných".

Skoro 1/3 umiera v Spojenom kráľovstve v súvislosti s delta variantom z kategórie "plné zaočkovaných 2. dávkami plus 14 dní.

Veľká Británia spolu s Portugalskom sú jediné dve krajiny z ktorých sa môžme poučiť - prevalencia delta variantu je tam už týždeň vyššia ako 95 %. Je šokujúce, že o tom prezidentka nevie. Minimálne mohla počkať s týmto vyhlásením aspoň pár týždňov, aby vylúčila možné následky tohto znepokojivého trendu v UK.

2. Neupozorňuje ľudí , že masová vakcinácia sa uskutočňuje bez znalosti evolučných schopnosti vírusu variovať.

S - proteínovo orientovaná intervencia vakcínou nemusí stačiť účinné ochrániť populáciu pred ďalšími variantami (zrejme sa toho dočkáme už aj pri delta a delta plus variante).
S-proteínovo orientovaná vakcinácia môže priniesť po celom svete len jediný výsledok - rezistenciu nových variantov na súčasne vakcíny.

S-proteínovo orientovaná vakcinácia (ktorá nie je sterilizačná) spôsobuje nadlimitný evolučný tlak na vírus tak, aby ďalej mutoval smerom k ďalším ešte viac rýchlejšie sa šíriacim variantom, prípadne rekombinantom.

To všetko sa stane aj vtedy, ak by sa pani prezidentke podarilo zaočkovať 100 % slovenskej populácie. Ukazuje sa už v reálnych vedeckých štúdiách, že práve zaočkovaní (často sú to imunikompresivni) nám "vyrábajú" nové a veľmi nepríjemné mutácie a varianty. Je šokujúce, že si to pano prezidentka neuvedomuje

3. Neupozorňuje ľudí, že vakcíny sú schválené podmienečne, sú teda experimentom a nepoznáme ich dlhodobé a strednodobé vedľajšie účinky.

Ako mohli čelní predstavitelia štátov padnúť k takejto jednostrannosti a celoplošnému experimentu? Aj keby im to náhodou vyšlo do bodky, aj tak je miera rizika dnešných rozhodnutí neakceptovateľná. Je totiž šanca (aj keď sa zdá mala), že tento celoplošný experiment sa obráti proti nám a doslova nás zničí.

K tomu všetkému je možné priložiť desiatky odvolaní sa na vedecké štúdie.

Zdroj: Facebook Miro Štec / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti