Poslanec Pčolinský očakáva pomstu za to, že sa zastal vyšetrovateľky policajnej inšpekcie Santusovej

19.10.2021 | 13:15
  5
„Dnes stačí na obvinenie jeden kajúcnik a skončíte pokojne aj vo väzbe,“ opisuje Peter Pčolinský (Sme rodina) šokujúce praktiky niektorých vyšetrovateľov pôsobiacich v slovenskej polícii.

Poslanec zo strany Sme rodina Peter Pčolinský už neraz kritizoval vlastné rady. Vrcholilo to najmä v čase, keď jeho brat a bývalý šéf SIS Vladimír Pčolinský sedel vo väzbe. Sme rodina sa za „svojho človeka“ postavila a na adresu ministra vnútra Romana Mikulca neraz utrúsila nelichotivé poznámky.

Peter Pčolinský sa nezdržal ani teraz. Reagoval na informácie, ktoré priniesla televízia JOJ o tom, že vyšetrovateľka policajnej inšpekcie Diana Santusová prešla tzv. detektorom lži až dvakrát!

„Vyšetrenie som podstúpila s cieľom preukázať moju pravdovravnosť objektívnym spôsobom a to aj v nadväznosti na opakované a síce nezmyselné a ničím nepodložené požiadavky vedúcich predstaviteľov Ministerstva vnútra Slovenskej republiky, Policajného zboru a Úradu inšpekčnej služby, keďže verejnosti sú v súvislosti s uvedeným prípadom podsúvané z úst zodpovedných subjektov len polopravdy a klamstvá,” uviedla vo svojom stanovisku Santusová.

Počas vypočúvania na detektore sa jej mali pýtať otázky ako napríklad či ju ovplyvňovala Slovenská informačná služba, alebo či dostala úplatok za vyšetrovanie. Na otázky odpovedala Santusová nie a detektor lži vyhodnotil, že pravdepodobne hovorí pravdu.

„Niekto tu klamal, ale Santusova to nebola. Vyštvali ju však z tímu, odstavili od vyšetrovania ale v médiách ticho, jej nadriadení sú taktiež ticho,“ rozčúlil sa na sociálnej sieti Pčolinský a pritvrdil.

„Ale čo si budeme namýšľať. Dnes stačí na obvinenie jeden kajúcnik a skončíte pokojne aj vo väzbe,“ dodal.

Pčolinský si dokonca myslí, že ho môže čakať podobný „osud“. „Keďže mám občas až príliš veľké ústa, čakám, kedy ich budú chcieť zavrieť aj mne,“ uzavrel.

Zdroj: ereport.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti