Petícia proti propagácii pedofílie

12.07.2019 | 13:47
  0
Petíciu pripravila Aliancia za rodinu, ktorá žiada vládu a parlament, aby navrhli a prijali doplnenie príslušnej legislatívy.

Musíte zakročiť aj Vy. Každí kto číta túto výzvu a nie je mu ľahostajné niečo také ako je radikálny nesúhlas s propagáciou niečoho tak zvráteného ako je pedofília. V tomto prípade je jedno či sa cítite byť tým najväčším národovcom, alebo liberálom, svetoobčanom... Pedofília nie je homosexualita kde sa jedná o spoločné jednanie dvoch dospelých ľudí. Pedofília deťom ubližuje.

Odborná definícia znie súhrnne takto: „Pedofília je komplexná, často kompulzívna psychosexuálna porucha s hlbokými dopadmi na zneužité dieťa, páchateľa aj komunitu. Dôležité pre lekárov je porozumieť rôznym typom pedofilov, profilom zneužitých detí a páchateľovej reakcii na liečenie a riziko opakovaných útokov. Kombinácia farmakologickej a behaviorálnej terapie spojená s legálnou supervíziou sa javí ako pomáhajúca pri redukcii rizika opakovaného útoku. Ale intervencie nemenia pedofilovú základnú sexuálnu orientáciu zameranú na deti. Pre lepšiu identifikáciu klinicky signifikantných rozdielov medzi odlišnými typmi pedofilov je potrebný ďalší výskum. Autori dúfajú, že tieto znalosti, budú mať za následok lepšiu liečbu, zlepšia rozvrhnutie liečebných a zákonných zdrojov a zredukujú počet zneužitých detí.“

Nenechajte otvoriť toto Overtnovo okno. Petíciu pripravila Aliancia za rodinu a ako píšu v informačnom maily: „Jediný spôsob, ako túto taktiku zastaviť je zatvorenie „okna možností“ a úplné ukončenie diskusie jednoznačným odmietnutím s jasnými sankciami.

Preto žiadame vládu a parlament, aby navrhli a prijali doplnenie:

  1. trestného zákona, ktorým sa zavedie trestnosť propagácie pedofílie, zoofílie, nekrofílie, kanibalizmu, incestu alebo sexuálnych deviácií,

  2. trestného zákona, ktorým sa medzi extrémistické materiály zahrnú aj materiály obhajujúce, podporujúce, schvaľujúce alebo podnecujúce pedofíliu, zoofíliu, nekrofíliu, kanibalizmus, incest alebo sexuálne deviácie.

  3. zákona o pedagogických zamestnancoch ako aj iných zákonov upravujúcich povinnosti zamestnancov pracujúcich s deťmi o povinné absolvovanie psychotestov, zameraných na odhalenie pedofílie a iných sexuálnych deviácií,

  4. zákona o pedagogických zamestnancoch ako aj iných zákonov upravujúcich povinnosti zamestnancov pracujúcich s deťmi, ktoré zakotví ako podmienku výkonu povolania pre prácu s deťmi úspešné absolvovanie psychotestov preukazujúcich, že osoba netrpí pedofíliou či inou sexuálnou deviáciou.

Petíciu môžete, ba čo viac musíte podpísať TU.

Články súvisiace s tematikou:

Zdroj: prehladsprav.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti