Ovečka k ovečke: Na stretnutí s pápežom Františkom počas jeho návštevy Slovenska sa budú môcť zúčastniť len plne zaočkovaní

20.07.2021 | 11:20
  22
Globálny propagátor vakcinácie a jeden z kľúčových hráčov plánu transformovať súčasný svet podľa plánov elít by mal navštíviť Slovensko v dňoch 12. až 15. septembra.

Na programe počas septembrovej návštevy pápeža Františka a stretnutí s ním sa budú môcť zúčastniť len plne zaočkovaní. V utorok o tom informoval minister zdravotníctva SR Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO).

"Naším spoločným cieľom je vytvoriť podmienky na to, aby si Svätý otec zo Slovenska odniesol pekné spomienky, aby sme spoločne vytvorili podmienky pre jeho sprievod, ale aj veriacich, ktorí budú chcieť prežiť hlboký duchovný zážitok, a zároveň, aby sme umožnili čo najväčšiemu počtu ľudí - veriacich a iných, zúčastniť sa na verejných svätých omšiach," povedal Lengvarský.

Poznamenal, že sa tak dohodli s predsedom Konferencie biskupov Slovenska Stanislavom Zvolenským, že pôjde o účasť vysoko nad rámec platných opatrení.

Podľa Zvolenského toto rozhodnutie vnímajú v duchu ich požiadavky, aby sa na stretnutiach s pápežom mohlo zúčastniť čo najviac ľudí.

"Bolo nám komunikované, že z bezpečnostného hľadiska a z hľadiska technických možností je toto jediný reálny spôsob, ako počet účastníkov radikálne neobmedzovať," uviedol bratislavský arcibiskup.

Tvrdí, že je pre nich dôležité, že sa rozhodlo a vie sa, na čom sú, aby mohli pokračovať v ďalších prípravách návštevy pápeža. Prosí všetkých, aby informáciu zobrali v dobrom a veriacich prosia o modlitby.

Pápež prijal pozvanie, ktoré mu adresovali všetci naši biskupi v mene celej katolíckej cirkvi na Slovensku, prezidentka SR Zuzana Čaputová, ako aj slovenská vláda. Od poslednej pápežskej návštevy na Slovensku ubehlo 18 rokov. Vtedajší spoločenskí lídri vítali pápeža Jána Pavla II. Pápež František by mal navštíviť Slovensko v dňoch 12. až 15. septembra.

Odborníci na vedu a zdravotníctvo píšu otvorený list arcibiskupovi Boberovi kvôli vakcinačnej propagande zo strany predstaviteľov rímsko-katolíckej cirkvi

Viacerí slovenskí vedci a odborníci upozornili vo svojom liste katolícku cirkev na Slovensku, že experimentálnymi vakcínami a ich aplikáciou sa porušujú Norimberské kódexy, za čo sa trestá odňatím slobody na dlhé roky.

Celý list:

Vážený arcibiskup Bernard Bober

Týmto otvoreným listom by som chcel vyjadriť vôľu mnohých ľudí, ktorí nemajú možnosť Vám to povedať osobne resp. s vami diskutovať na tému očkovania, nakoľko sa vyhýbate odbornej diskusii a napokon aj preto, že nie je možné, aby ste so všetkými mohli rozprávať osobne.

Vyjadrujete sa verejne ku očkovaniu proti korona-vírusu (SARS-Cov...) s odvolaním sa na odborníkov k vede a zdraviu, ale odmietate diskutovať na túto tému s odborníkmi, ktorí sú proti vakcinácii s experimentálnymi preparátmi (mRNA vakcínami).

Na Slovensku máme niekoľko odborníkov na vedu a zdravie, ktorých spomeniem v tomto liste, aby som vám ich pripomenul a zároveň vyzval k súkromnej audiencii na tému očkovania, pretože mnohí ľudia to, ako aj ostatných biskupov, ktorí sa dali zaočkovať a hlavne verejne propagujú očkovanie proti koronavírusu - za pokrytecké (farizejské).

Veď posúďte sami, že keď sa biskupi verejne vyjadrujú k odboru vedy a zdravotníctva po rozhovore len s odborníkmi, ktorí sú za očkovanie a pritom si nevypočujú stranu odborníkov, ktorí sú proti očkovaniu, tak potom tu neide o objektívne rozlišovanie, ale len jednostranné a tak aj nespravodlivé.

Vážený arcibiskup Bober, táto výzva je zároveň prípravou na stretnutie s pápežom Františkom, pretože ako vieme, aj on propaguje spomínané experimentálne očkovanie a na Slovensku tak rozdeľuje spoločnosť, či už medzi katolíkmi alebo nekatolíkmi.

Pre mnohých slovákov bola vždy návšteva pápeža veľkou udalosťou nie len preto, že sa jedná o najvyššie postaveného predstaviteľa katolíckej Cirkvi, ale aj preto, že očakávali od pápeža väčšie zjednotenie ako vo viere, tak aj v mravoch. Avšak tento raz už vopred prináša rozdelenie, lebo mnohí slováci vedia, že pápež podporuje vakcináciu, ktorej mnohí nedôverujú a tak to vyzerá, že jeho návšteva nebude o jednote, ale rozdelení. Obávame sa, že aj medzi katolíkmi môže dôjsť k nepokojom, ktoré sa budú uskutočňovať nie len počas jeho návštevy, ale aj po jeho odchode.

Tieto obavy sú opodstatné aj preto, že keď už teraz biskupi na Slovensku propagujú vakcináciu a vznikajú kvôli tomu hnutia odporu, tak o čo viac prepuknú, až príde pápež na Slovensko?! Okrem toho porušujú sa tak Norimberské kódexy, ktoré odporúčam preštudovať, nakoľko za ich porušenie sa trestá odňatím slobody na dlhé roky.

Z týchto dôvodov vás ako aj ostatných biskupov žiadame, aby ste jednak upozornili pápeža na tieto skutočnosti, ale zároveň, aby ste aj sami sa zdržali vakcinačnej propagandy a radšej diskutovali s odborníkmi, ktorí vám povedia viac o rizikách a nežiaducich účinkov experimentálnych vakcin. Napokon aj o lepších riešeniach proti chorobám, či vírusom, z ktorých máte obavy.

Odborníci na vedu alebo zdravotníctvo:

MUDr. Ján Lakota, CSc.
PhDr. Jozef Laurinec
Dr. René Balák, PhDr.
MUDr. Andrej Janco

Poznámka IV: Kontakty na predstaviteľov KBS nájdete v linku TU a TU.

Zdroj: hnonline.skInfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti