Orgány činné v trestnom konaní majú odposluchy ako Lipšic s Mikulcom koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol.“

19.09.2021 | 09:55
  25
OČTK majú z odposluchov k dispozícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica a ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO).

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol.“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) a Mikulcom poverený a riadený dočasný šéf policajnej inšpekcie Scholtz.

Lipšicovi a Mikulcovi bude čoskoro vznesené obvinenie za zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa spáchaný formou spolupáchateľstva.

Tak ako Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin a Scholtz nemohli stáť nad zákonom a boli za páchanie trestnej činnosti zadržaní a skončili v kolúznej väzbe, tak nebudú môcť stáť „donekonečna“ nad zákonom ani tí, ktorí im dávali príkazy, riadili ich, koordinovali ich činnosť a takisto páchali trestnú činnosť a to Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano), ktorí budú takisto zadržaní a skončia v kolúznej väzbe.

Ďalšími zadržanými s najväčšou pravdepodobnosťou budú bývalý policajný prezident Kovařík a skupina prokurátorov špeciálnej prokuratúry Repa, Šurek a Kysel.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol.“, ktorí boli od 13.05.2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

NIEKOĽKO DÔKAZOV SVEDČIACICH O TRESTNEJ ČINNOSTI LIPŠICA (OĽANO) A MIKULCA (OĽANO):

 

DÔKAZ č. 1 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021

 

DÔKAZ č. 2 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021

 

DÔKAZ č. 3 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
DÔKAZ č. 4 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021

 

DÔKAZ č. 5 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021

 

DÔKAZ č. 6 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021

 

DÔKAZ č. 7 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021

 

DÔKAZ č. 8 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021

 

DÔKAZ č. 9 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021

 

Organizovaná skupina organizujúca manipulácie trestných konaní: Matovič, Lipšic, Mikulec, Kovařík, Repa, Šurek, Kysel, Záleská, Kliment, Petrov, Zeman, Dömötör, Čurilla, Ďurka, Mašin, Sabota, Scholtz.

 

Organizovaná skupina vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol.“: Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin.

 

Zdroj: oliver.blog.pravda.sk

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti