Obžaloba Kočnera a liberálnej mafie a prečo sa Čapica nemôže stať hlavou štátu

14.03.2019 | 19:12
  0
Predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti a poslanec za Smer-SD Luboš Blaha vo svojom príspevku na Facebooku reagoval na aktuálne dianie na Slovensku.

V noci som priletel z Londýna a nestačím sa čudovať, čo všetko sa tu deje - len pár poznámok:

1) OBŽALOBA KOČNERA JE ZÁROVEŇ OBŽALOBOU LIBERÁLNEJ MAFIE

Obvinením Kočnera z objednávky vraždy Kuciaka dostali neuveriteľnú "nakladačku" všetci tí úžasní penťácki novinári, ktorí tu konšpirovali o talianskej stope a chceli povaliť vládu.

Od prvého dňa vychyľovali pozornosť od hlavnej stopy, ktorou mal byť Kočner, a to len preto, že sa chceli vyzúriť na Ficovi, vyhecovať námestia a urobiť majdan.

Zneužili vraždu svojho kolegu novinára na jedno nechutné politické svinstvo. A dnešná obžaloba Kočnera je preto aj ich obžalobou.

2) TÓDOVÁ DOSTALA LUXUSNÝ PREPLESK V PRIAMOM PRENOSE

Osobitne som si vychutnal, ako vyšetrovateľ v priamom prenose vygumoval Tódovú, ktorá do toho ešte v tejto chvíli potrebuje montovať nejaký rozhovor Fica a Vadalu, ktorý si vymyslela spolu s talianskymi novinárskymi kumpánmi z liberálnej mafie.

A vyšetrovateľ ju so stoickým pokojom uzemnil ako malé decko: vážená, čo má nejaký údajný telefonát z roku 2012 spoločné s Kuciakovou vraždou? Šach-mat a hanba na tri zimy.

Chcel som v tej chvíli vidieť tú spuchlú tvár našej drahej diplomovanej Moniky, veľmi som chcel.

3) A KOĽKO ROKOV DOSTANE BAŠTRNÁK DVA?

Bašternák ide na 5 rokov do lochu a jeho majetok prepadne štátu. Hlavná vec, že tu opozícia roky skuvíňa, ako Bašternáka niekto chráni - a ako vidno, je to presne naopak.

Áno, takto sa má zaobchádzať s podvodníkmi - zavrieť a skonfiškovať majetok. Ale nielen s jedným, ale so všetkými.

Preto pevne verím, že sa bude s takou istou razanciou postupovať aj proti Bašternákovi Dva. Hovoria mu tiež Andrej Kiska.

A som veľmi zvedavý, či aj tam bude platiť pre opozíciu, že padni komu padni. Lebo pri "našom človekovi" Kiskovi odrazu slniečká nepožadujú basu natvrdo ani konfiškáciu majetku. Pokrytci!

4) KEĎ "ČAPICA", TAK "ČAPICA", IGOR

Zo záznamu som si pozrel včerajšiu poslednú televíznu debatu prezidentských kandidátov na RTVS. Márne som dúfal, že sa konečne niečo dozviem od kandidátky, ktorú vraj ide voliť 120% Slovákov.

Keďže je už moratórium, Matovič o nej hovorí ako o "Čapici", takže naňho nadviažem. No jo, "Čapica" nám zase nič nepovedala. Len to, že bude rozoštvávať spoločnosť ako Kiska - zakrýva to za slovo "zmena".

AMERICKÁ ČIVAVA

Potom sa "Čapica" oduševnene prihlásila k NATO a USA, ako správny americký pudlík - pardon, americká čivava. O gejoch už radšej nehovorila, ale zdôraznila, že liberalizmus a kresťanstvo sú vlastne to isté - to vieš, Zuzanka.

A čo nám ešte nepovieš? Že feminizmus a islam je vlastne to isté? Niekde som videl fotku, kde "Čapicu" nejaký český biskup drží za čelo. To muselo byť odfotené asi po tejto relácii a ujo Halík zjavne Zuzanke skúšal čelo, či nemá horúčku - to jediné vysvetľuje jej neuveriteľné blúznenie.

KEĎ SA SLNIEČKÁRKA HANBÍ VEREJNE PRIHLÁSIŤ K PROGRAMU SVOJEJ VLASTNEJ STRANY

O migrácii "Čapica" vysúkala pár všeobecných fráz - klasika, nič sme sa nedozvedeli. Ale človek sa našťastie nemusí spoliehať na kandidtáku, veď ona je predsa podpredsedníčkou Progresívneho Slovenska a program tejto strany je známy: migráciu považuje za pozitívnu vec, ktorá pomáha diverzite a ekonomike.

Ja viem, že teraz sa to "Čapici" nehodí, ale všetci vieme, že je slniečkárka ako delo. A je fakt trápne, že sa to odrazu pokrytecky snaží zakryť.

Debata v RTVS to opäť potvrdila: ak do Prezidentského paláca zasadne liberálna fanatička, bude realizovať program Progresívneho Slovenska, resp. liberálnej frakcie ALDE, a teda bude podporovať migráciu, gejov, Brusel, Washington a rusofóbiu. Neviem, prečo to "Čapice" nepovedia na rovinu - čo sa za to hanbia?

LIBERÁLNA MAFIA TO SCHYTÁVA

Milí priatelia, deje sa toho teraz veľa: liberáli strácajú pôdu pod nohami.

Zrútila sa im konšpirácia, že za Kuciakovou vraždou stala vláda. Nie, stál za ňou Sulíkov raňajkový kamoš.

Zrútila sa im konšpirácia, že Bašternáka kryje vláda. Naopak, ten ide do basy a zatiaľ jediný podvodník, ktorého kryje liberálna mafia, je Kiska.

A nakoniec - zrútila sa im ilúzia, že "Čapica" dokáže v Prezidentskom paláci zastupovať aj kresťanskú a konzervatívnu časť Slovenska - nie, nedokáže. A všetci to vedia.

"Čapica" nemôže byť hlavou štátu. To vie predsa každý.

Zdroj: Facebook


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti