Novinára a moderátora Slobodného vysielača Bavolára zatklo policajné komando

13.09.2019 | 11:10
  9
Martin Bavolár sa v minulosti preslávil tým, že má informácie o prieniku mafie do politiky v prípade, že ho zbavia mlčanlivosti, voči ktorej je zaviazaný aj ako bývalý príslušník SIS.

Martin Bavolár, moderátor rozhlasovej relácie Konšpiračný byt, v ktorom na Slobodnom vysielači hovorí aj o prepojeniach politiky na mafiu, bol dnes údajne zadržaný políciou. Stať sa tak malo hneď po skončení dnešnej (12. 9.) jubilejnej stej relácie Konšpiračný byt, ktorého téma boli Kočner a Čaputomafia.

Martin Bavolár sa v minulosti preslávil tým, že má informácie o prieniku mafie do politiky v prípade, že ho zbavia mlčanlivosti, voči ktorej je zaviazaný aj ako bývalý príslušník SIS. Informoval tiež o kšeftoch na ministerstve obrany. V Slobodnom vysielači moderuje reláciu Konšpiračný byt. Okrem iných hostí v nej privítal aj Mariana Kočnera, Vladimíra Mečiara či Miroslava Jureňu. 

Relácia, v ktorej Bavolár hovoril o prepojení prezidentky na mafiu TU.

„ZASE som bol ZATKNUTÝ na príkaz skorumpovaných politikov. Vo štvrtok 12.9.2019 po skončení vysielania zo známeho konšpiračného bytu v Bratislave o štátnej, justičnej a finančnej mafii a organizovanom zločine na najvyšších miestach ma zatklo policajné komando pred rádiom Slobodný vysielač. Policajti boli v civile a boli schovaní za autami na parkovisku. Následne ma natlačili do tmavého auta a odviezli na políciu. V aute na mňa zúrivo kričali, ma zastrašovali a sa mi vyhrážali, že mám zakázané kritizovať skorumpovaných politikov. Na polícii som bol za mrežami šesť hodín na brutálnom policajnom výsluchu. Policajti dookola na mňa vrieskali, ma terorizovalia psychicky týrali a stále opakovali, že mám prestať robiť novinára. Po tomto šesť hodinovom terore a psychickom násilí som už nevládal a skončil som v nemocnici okolo polnoci. Tam mi poskytli prvú pomoc a ošetrili ma. Policajti mi odmietli dať akékoľvek potvrdenie, ale mám potvrdeniez nemocnice vďaka poctivému policajtovi – podporučíkovi, ktorý mi ľudsky pomohol. V tom zhone už neviem jeho meno, viem iba to, akú mal hodnosť a že som mu ešte stihol tiež povedať, že som novinár proti mafii a proti korupcii v rádiu Slobodný vysielač. Ďakujem tomuto policajtovi za všetkých dobrých ľudí, keby bolo viac takých policajtov, bolo by lepšie,“ informoval o situácii Martin Bavolár na Facebooku.

Bavolár tento mesiac zverejnil na sociálnej sieti statusy, kde Denisu Sakovú označil za mafiánsku ministerku vnútra a Milana Lučanského za skorumpovaného policajného prezidenta. Vyzval tiež poctivých pracovníkov bezpečnostných zložiek, ministerstiev spravodlivosti a vnútra, aby sa dištancovali od tých, ktorí pomáhajú skorumpovaným politikom.

Zdroj: klucod.sk / Facebook Martin Bavolár / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti