Nechceme blázna na čele vlády a podstupovať experimenty schizofrenika z Trnavy

04.04.2020 | 20:10
  5
Poslanec Smeru-SD Ľuboš Blaha vo svojom fejtóne upozornil premiéra Matoviča, že termín blackout, ktorý používa keď hovorí o vypnutí Slovenska, je v skutočnosti psychiatrická diagnóza.

Premiér Matovič sa už reálne správa ako Dr. Jekyll a Mr. Hyde. Hovorí sa, že sa liečil na schizofréniu - dnes už o tom asi nepochybuje nikto.

JE IGOR MATOVIČ SCHIZOFRENIK?

Jeden deň povie, že vypne celú krajinu, na druhý deň povie, že to tak nemyslel a vrieska po novinároch, že čo sa ho na to vôbec pýtajú.

Povie, že ide vyhlásiť blackout, potom sa na Markíze sťažuje, že ho nikto nechápe, čo tým myslel a slovo blackout už nebude používať a hneď pár minút na to vycapí status, že pokračujeme v blackoute.

Hovorím - schíza.

HAMLET Z TRNAVY - VYPNÚŤ ČI NEVYPNÚŤ, TO JE OTÁZKA

Povie, že hermeticky uzavrie hranice, lebo inak by to nemalo zmysel vypínať krajinu, však by sa hneď zvonku vírus vrátil.

Na druhý deň na hulváta klame, že nikdy nechcel hermeticky uzavrieť hranice.
Ale tým pádom mu, magorovi, kompletne padá argument o vypnutí krajiny, lebo každý vie, že nemá zmysel sa na tri týždne vypnúť, keď sa potom zvonku vírus vráti.

Tak čo vlastne chceš, človeče?!

KEĎ SI PREMIÉR, ALE DÁVAŠ TO NA HOVORCU

Ten chlap proste blúzni. Od rána do večera.

Dáva tri dvojhodinové tlačovky denne, potom je dve hodiny na Markíze, dve hodiny v RTVS, dve hodiny dáva prejav v parlamente, potom si fotí svoje vyzuté topánky, vypisuje vyšinuté statusy, plače večer do vankúša.

Kedy, preboha, robí?

Ekonomika kolabuje, ľudia sú hromadne prepúšťaní a on od rána do večera šaškuje pred kamerami. On je premiér alebo hovorca vlády?

KĽDR 2.0

Ten jeho blackout ho zosmiešnil pred celým národom. Keď sa takto uzatvárala Severná Kórea pred svetom, bolo to kvôli vojne s Južnou Kóreou a hrozbám z USA. Matovič to chce robiť z ďaleko šialenejšieho dôvodu.

Matovič chce uzatvárať hranicu pred vírusom, akoby ten používal hraničné priechody a s cestovným pasom sa pýtal colníkov, či môže prejsť.

NECHCEME BLÁZNA NA ČELE VLÁDY

Nie, Igorko, nechceme zahlušiť ekonomiku len preto, aby si sa ty stal na tri týždne všemocným Kimom.

Nechceme podstupovať experimenty, ktoré si tu nejaký trnavský schizofrenik vymýšľa na dennej báze, pretože mu to práve skrslo v makovičke.

Nie, nechceme blázna na čele vlády.

CHOĎTE SA LIEČIŤ, PÁN PREMIÉR, NAJLEPŠIE DO PCHJONGJANGU

Ale ak sa ti páči KĽDR, nech sa páči, odcestuj tam a staň sa ministrom obrany.

Naposledy tam vraj jedného popravili, lebo zaspal na rokovaní vlády.

Tak možno potrebujú nového - tak snáď nezaspíš, ako máš vo zvyku, mucík. Pre tvoje dobro.

Ten pocit, keď si celé Slovensko myslí, že pod slovom "blackout" si myslel "vypnutie" krajiny a ty si len opisoval svoju psychiatrickú diagnózu

BLACKOUT NIE JE VYPNUTIE KRAJINY, ALE REÁLNA PSYCHIATRICKÁ DIAGNÓZA

Už zopár dní sa každý, kto vie po anglicky, zabáva na tom, že Matovič na "vypnutie" krajiny použil anglický výraz, ktorý označuje vypnutie elektrární. Premýšľal som, ako mu to vôbec napadlo. Veď on nevie po anglicky ani mäkké f.

Pátranie netrvalo dlho. Schválne som si hodil slovo "blackout" do psychologického slovníka a aha, čo mi to vyhodilo. Ide o reálnu psychiatrickú diagnózu. Neviem sa prestať smiať.

UŽ VIEME, KDE K TOMUTO SLOVU PREMIÉR DOŠIEL

Do slovenčiny by sa táto diagnóza dala preložiť ako krátkodobá "strata vedomia", amnézia, "zatemnenie mysle" alebo "okno", ktoré dostávajú alkoholici, narkomani a ľudia trpiaci úzkosťami - sú to proste výpadky pamäte.

To slovo zjavne Matovič pochytil u psychiatra na sedení - vysvetľuje to aj Igorkovu schízu.

IGORKO NÁM PREZRADIL SVOJU DIAGNÓZU

Raz na tlačovke povie, že chce blackout, potom to tak nemyslel, raz povie, že chce tisíce testovaní denne, potom povie, že vlastne nie, raz povie to, potom zas ono - zjavne trpí blackoutami a nepamätá si, čo deň predtým natáral.

Otázka je, či ide o následky nadmerného pitia alkoholu, alebo drogovú závislosť alebo jednoducho mentálnu chorobu.

MEDZI TRI NAJBEZPEČNEJŠIE KRAJINY PRED KORONAVÍRUSOM SME PATRILI VĎAKA PELLEGRINIMU

Dnes sa Matovičova mentálna porucha opäť prejavila na sieti. Pochválil sa, že vďaka nemu - a iba vďaka nemu - je Slovensko medzi 3 najúspešnejšími krajinami v ochrane pred koronavírusom.

To je tak, keď máte v hlave "blackout" a zabudnete spomenúť, že medzi 3 najúspešnejšie krajiny sme patrili v čase, keď prijala rázne opatrenia Pellegriniho vláda.

KVÔLI MATOVIČOVI SME KLESLI O 8 PRIEČOK

Dnes sme už žiaľ až na 11.mieste - pretože Matovič otvoril farby-laky a opravovne bicyklov a ohrozil tým celé Slovensko. Kvôli tvojej blbosti, chlapče, teraz Slovensko kleslo o 8 priečok.

Ale nič si z toho nerob, Igorko, už zajtra si to nebudeš pamätať - zase dostaneš blackout.

IGOR POTREBUJE ÚSTAVNÚ STAROSTLIVOSŤ - S PLNOU VÁŽNOSŤOU

Bez srandy, priatelia: musíme nájsť legálny spôsob, ako vo verejnom záujme zabezpečiť okamžitú hospitalizáciu a dôkladné vyšetrenie premiéra na psychiatrickej klinike.

Nesmieme strácať čas. Človek s psychickou diagnózou nemôže riadiť krajinu v čase pandémie - môže nás všetkých zabiť.

Matovič patrí do blázinca - ide o národný záujem!

Snáď si dnes Igorko nezabudne dať pilulku na blackout - a zapiť mliečkom, mojko, to ťa upokojí a možno sa nerozplačkáš.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti