NAKA sa chváli zhabaním kníh dostupných v Panta Rhei

13.08.2020 | 20:00
  22
Majú teda očakávať razie aj kníhkupectvá, majú ich očakávať aj mnohí bezúhonní ľudia, ktorí majú doma knihy zakúpené v kníhkupectvách?

Od samého počiatku je Zem&Vek vyprofilovaný ako priestor s charakterom antitotalitného, protifašistického a multipolárne vnímaného svetonázoru. V roku 2017 vzniklo na Slovensku protiextrémistické oddelenie NAKA za veľkého prispenia finančne podporovaných aktivistov z mimovládnych organizácií, kde sa ako jedna zo zakladajúcich protagonistiek vyprofilovala Irena Biháriová. Tá sa na svojom profile pred časom pochválila pamätnou plaketou, kde ju odmenil riaditeľ protiextrémistického oddelenia NAKA Martin Smiško.

Okrem neho toto oddelienie reprezentujú ľudia ako kapitán Sivko, kapitán Iványi a ďalší, ktorí vykonávajú razie do súkromia ľudí ako to bolo aj v prípade 74-ročného docenta Dudáša a ďalších. Príslušníkmi NAKA sme boli už v minulosti požiadaní, aby sme si činnosť profesionálov z iných oddelení NAKA, ktoré vyšetrujú závažné zločiny, nezamieňali s týmto ideologickým útvarom.

Na fb profile Polície SR sa aktuálne hrdia úlovkom protiextrémistického oddelenia NAKA, kde ako dôkazy extrémizmu nafotili aj voľne dostupné knihy, ktoré sú v ponuke kníhkupectiev ako napríklad Panta Rhei.

Polícia k tomu uvádza:

„POZRITE SI, ČO NAŠLA NAKA V RÁMCI ZÁSAHU PROTI EXTRÉMISTOM

Pri domových prehliadkach sme zaistili predmety a veci s extrémistickou tematikou.“

Majú teda očakávať razie aj kníhkupectvá, majú ich očakávať aj mnohí bezúhonní ľudia, ktorí majú doma knihy zakúpené v kníhkupectvách? Z logiky veci a procesného postupu to jasne vyplýva. Prízvukujeme, že činnosť tohto oddelenia, ktoré aj podľa Biháriovej vzniklo na jej podnet a podnet ľudí z jej prostredia, činnosť, akou sú razie, kde ľuďom zhabú a potom nafotia a publikujú voľné dostupné publikácie, platíme z vlastných daní a takto spolufinancujeme absurdnosti a policajný štát.

Zdroj: zemavek.sk

Článok súvisiaci s tematikou:

Články súvisiace s tematikou a tiež s tematikou slobody slova, ktorú progresivisti a liberáli v poslednej dobe čoraz častejšie ohrozujú svojim totalitným zmýšľaním, perzekúciou názorových oponentov a snahou indoktrinovať jeden "správny" názor:

 


 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti