NAKA obvinila Martina Daňa z výtržníctva, lebo urážal Sajfu a Ostrihoňovú. „Vám už musí jeb*ť, chalani! Hamran nemôže byť kompletný,“ reaguje exsiskár Tóth

20.10.2021 | 19:00
  10
Niežeby Martin Daňo netrepal. No netrepe o nič viac a o nič horšie ako napríklad zdutá Moničenka, narcistický Mareček, extrémista Schutz, prázdna nádoba Bárdy a ďalší konšpirátori hlavného prúdu, píše vo svojom príspevku na sociálnej sieti bývalý novinár a exriaditeľ kontrarozviedky SIS Peter Tóth.

Národná kriminálna agentúra (NAKA) obvinila youtubera Martina Daňa z výtržníctva. Dôvodom má byť video, v ktorom vulgárne napádal moderátora Mateja 'Sajfu' Cifru a jeho manželku Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú.

Informoval o tom spravodajský portál Aktuality.sk. Martin Daňo zverejnil video ešte v roku 2019, neskôr ho na základe príkazu súdu zmazal.

„Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú napádal za jej vzhľad, o jej manželovi zasa tvrdil, že je zlatokop. Na Martina D. sa preto rozhodli podať trestné oznámenie," uvádza portál. Zároveň pripomína, že začiatkom decembra 2019 NAKA Martina D. obvinila z daňových podvodov. Ako konateľ niekoľkých firiem si mal totiž v priebehu rokov 2011 a 2012 neoprávnene uplatniť nárok na vrátenie DPH vo výške takmer 190-tisíc eur.

„Krátko po vznesení obvinenia ho policajti zadržali, avšak z iného dôvodu. Jeho aj Rudolfa V. obvinili z opakujúceho sa pokračovacieho prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva a závažnejším spôsobom konania na viacerých osobách," uvádzajú Aktuality.sk. Zároveň dodávajú, že Martina D. okrem toho obvinili aj z prečinu podnecovania.

Exsiskár Tóth: Netuším, kto je Sajfa, ale som si istý, že Hamran nemôže byť kompletný

Najnovšie praktiky elitnej NAKA komentoval na sociálnej sieti bývalý novinár a exriaditeľ kontrarozviedky SIS Peter Tóth:

Niežeby Martin Daňo netrepal. No netrepe o nič viac a o nič horšie ako napríklad zdutá Moničenka, narcistický Mareček, extrémista Schutz, prázdna nádoba Bárdy a ďalší konšpirátori hlavného prúdu.

No kým Moničenku a Marečka šialencov režim nosí na rukách, Daňa trestne stíhajú. Lebo sa osopil na nejakého Sajfu, či ako sa volá, a na jeho pani.

A nestíha ho len tak hocikto, ale rovno NAKA. A predstavte si, za aký hanebný zločin. Vraj výtržníctvo. Ešteže má Hamran toľko elitných „mojich chlapcov“, inak by sme si s návalom tejto obzvlášť závažnej a spoločensky nebezpečnej trestnej činnosti neporadili.

A nie je to všetko. Opozičný poslanec Tomáš Taraba lakonicky poznamená, že z potomstva hlavy štátu sa nám za prispenia devótnych médií stáva top modelka. A hneď sa ozvali hlasy, že ho za to bude riešiť polícia.

Počúvam, pozerám, čítam. A nič. Ticho. Tretí sektor ani médiá neškriekajú, že sa tu šliape po slobode slova a že polícia zastrašuje opozičného poslanca. Veď jasné, nejaké napudrované sajfy a modelečky sú elitnou spoločenskou triedou, výkladnou skriňou šialencovho režimu, a preto musia ísť ľudské a občianske práva bokom.

Toto sa komu a kde zrodilo? Hamranovi pod kuklou?

Netuším, kto sú Sajfa a jeho pani, no zrejme boli z nejakého dôvodu povýšení do spoločenstva nadľudí. Aj s prezidentkiným potomstvom.

Koľko nactiutŕhania museli od novinárov strpieť bežní ľudia. Bez toho, že by sa ich ktokoľvek zastal.

Kde bol vtedy náš rys ostrovid Hamran? Kde boli "mojich chlapci" z NAKA? Kde bol Matovič Himmler Lipšic, známy aj pod pseudonymom Frodo Bublík, čo sa chodieval hrať na Pajštún na spoločenstvo prsteňa. (Nie nevymýšľam si, on sa ako vysokoškolák s rovnako postihnutými jedincami naozaj hral na Pajštúne na Froda!)

Keď to takto pôjde ďalej, NAKA začne trestne stíhať a špeciálna prokuratúra bude dozorovať aj také ohavné zločiny, akými sú fajčenie v kine a šťanie v podnapitom stave pod hlavnou stanicou v Bratislave.

Ako hovoril klasik Rado Procházka, vám musí jebať, chalani...

Politicky angažovaná dvojica Sajfa & Ostrihoňová, Konšpirátori.sk & Cifrov brat, Čaputová a Progresívne Slovensko

Moderátor a youtuber Matej „Sajfa" Cifra je manželom Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej, ktorá v súčasnosti moderuje vo verejnoprávnej RTVS šovinistickú a propagandistickú silne liberálnu reláciu Silná zostava. Tematicky si do nej pozýva hostí, ktorí v zásadných otázkach ako je LGBT agenda, dezinformácie alebo situácia ohľadne Covidu nemajú názorových oponentov.

Za zmienku stojí informácia, že moderátorov brat Ján Cifra pôsobí v súčasnosti ako výkonný šéf spoločnosti WebSupport. Spolumajteľmi firmy boli donedávna aj podpredsedovia neoliberálnej strany Progresívne Slovensko Ivan Štefunko a Michal Truban. Podpredsedníčkou Progresívneho Slovenska bola aj súčasná prezidentka SR Zuzana Čaputová.

WebSupport v spolupráci s iniciatívou Konšpirátori.sk vytvorili plugin s názvom Bullshit Detector, ktorý používateľa upozorní, že sa nachádza na webe so sporným obsahom. Stránky Konspiratori.sk prevádzkuje firma NetSuccess s.r.o., ktorej 71-percentným vlastníkom je spoločnosť PETIT PRESS a.s. - vydavateľ denník SME, ktorého 34-percentný podiel patrí investičnému fondu MDIF prepojeného na amerického miliardára Georgea Sorosa.

„Bullshit Detector upozorní bežného používateľa na klamlivý či propagandistický obsah, avšak nebráni mu v prezeraní akejkoľvek webstránky,“ vysvetlil Ján Cifra, CEO spoločnosti WebSupport.

V reklame na tento produkt počuť známy hlas moderátora Fun rádia.

Podľa názoru Asociácie nezávislých médií (ANM) činnosť projektu Konspiratori.sk nesie znaky nekalej obchodnej súťaže, keďže sú do projektu zapojené subjekty a osoby, ktoré sú spojené s konkurenčným prostredím. Ich činnosť je zameraná v prvom rade na poškodenie dobrého mena médií, členov ANM.

Fyzický útok ochranky Progresívneho Slovenska na Daňa a Čaputovej slušná reakcia

Prezidentský kandidát Martin Daňo sa v októbri 2018 ako investigatívny novinár vybral na verejnú tlačovú konferenciu obce Gbely na tému nelegálnej skládky odpadov, na ktorej sa zúčastnila aj kandidátka na prezidentku Zuzana Čaputová. Daňa však odmietli pustiť na tlačovku. Dve neznáme osoby z prostredia tejto neoliberálnej strany ho zároveň fyzicky napadli.

Matej „Sajfa" Cifra ako hrdý nositeľ odznaku #allforjan, ktorým si predovšetkým prívrženci iniciatívy Za slušné Slovensko pripomínajú vraždu novinára Jána Kuciaka a boj proti nespravodlivosti a arogancii mocných, sa však na tento incident Čaputovej zabudol opýtať keď ju mal v relácii vo Fun Rádiu.

 Čaputová už dávnejšie v reakcii na incident označila za agresora a útočníka Daňa.

“Samotný incident som nevidela, odohral sa však v súkromnom prenajatom priestore, do ktorého dostali pozvánku novinári. Napriek výzve sa rozbehol a vrazil do organizátorov a snažil sa agresívne a s pomocou hrubej sily preraziť do miestnosti. Organizátorov, ktorí mu zamedzili vstup, de facto fyzicky napadol a spôsobil im aj zranenia,” tak vtedy v zmysle hesla odrážať útoky pravdou, slušnosťou, úprimnosťou a jasnými postojmi objasnila incident Čaputová.

Servilné poklonkovanie Mateja "Sajfu" Cifru prezidentke Čaputovej:

Zdroj: pravda.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti