Na jeseň alebo v zime nové mutácie prelomia efekt experimentálnych vakcín a zaočkovaní zrazu zistia, že ich ochrana je len drahá fikcia, vyhlásil Mesík a zverejnil zoznam účinných liekov proti Covidu

03.07.2021 | 11:40
  16
Analytik globálnych trendov a rizík Juraj Mesík prináša aktuálny prehľad účinnosti liečiv v celkovej prevencii úmrtnosti Covidu.

Na Slovensku v súčasnosti prebieha hotové šialenstvo ohľadom očkovania proti koronavírusu. Vyštudovaný lekár Juraj Mesík však v statuse upozorňuje aj na inú, možno ešte dôležitejšiu vec – lieky proti COVID-19.

Obrovské počty mŕtvych na koronavírus v závere uplynulého a v prvých mesiacoch tohto roka mali dôvod i v neliečení tejto zákernej choroby, respektíve v prevencii voči nej. Veľkým bojovníkom liečby bol od začiatku aj Juraj Mesík, ktorý teraz v statuse radí zamerať sa na prevenciu.

Pri včasnej liečbe je vplyv Ivermectinu na úmrtnosť mínus 81%

Juraj Mesík v statuse prináša aktuálny prehľad účinnosti liečiv v celkovej prevencii úmrtnosti Covidu.

„Zelené sú látky s viac ako tromi štúdiami. Vplyv liečby Remdesivirom po 2100 eur za balenie (EU ho nakúpila za najmenej miliardu eur- možno viac), na zníženie úmrtnosti je na úrovni celaskonu – hlboko pod zinkom, kolchicínom, vitamínom D a Ivermectinom. Pri včasnej liečbe je vplyv Ivermectinu na úmrtnosť mínus 81%, vitamínu D 79%, HCQ 75%…,“ vysvetľuje v úvode Mesík.

Ich kombinácie podľa protokolov FLCCCA, McCullougha a ďalších podľa vyštudovaného lekára sú ešte výrazne účinnejšie. „Aby ste vedeli, čo si treba cez leto zabezpečiť pre prípad, že na jeseň alebo v zime nové mutácie prelomia efekt experimentálnych vakcín a naši očkovaní príbuzní a priatelia zrazu zistia, že ich ochrana je len drahá fikcia,“ varuje Juraj Mesík a na samý záver dodáva: „Dúfajme, že sa tak nestane – ale pripraviť sa teraz v kľude je oveľa lepšie, než sa neskôr bezmocne prizerať – ako tomu bolo predošlú zimu a na jar.“

Zdroj: hlavnydennik.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti