MUDr. Mesík: Zámerom represálií byrokratov z Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou voči nepohodlným lekárom je zastrašiť a umlčať skutočných a neskorumpovaných odborníkov

20.12.2021 | 16:30
  11
Analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík reagoval na totalitné praktiky ÚDZS, ktorý chce prenasledovať lekárov Štefana Hrušovského, Andreja Janca, Jána Lakotu, Petra Liptáka a Michala Pijáka za ich názory na Plandémiu, Covid-19 a experimentálne injekcie, ktoré ľuďom pichajú proti koronavírusu.

Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (ÚDZS) analyzuje podnety na piatich lekárov, ktorí spochybňujú ochorenie COVID-19 či očkovanie. ÚDZS o tom informuje na svojej stránke. "V nadväznosti na vyhodnotenie konkrétnej veci bude úrad v rámci svojej kompetencie prijímať opatrenia voči takýmto lekárom, a to v podobe ukončenia spolupráce až po návrhy na zrušenie licencie či podania na Disciplinárnu komisiu Slovenskej lekárskej komory (SLK)," spresnil úrad.

Úrad preveruje lekárov profesora Doc. MUDr. Štefana Hrušovského, CSc., MUDr. Andreja Janca, MUDr. Jána Lakotu, CSc., MUDr. Petra Liptáka a MUDr. Michala Pijáka.

ÚDZS chce iniciovať spoluprácu aj s ministerstvom spravodlivosti a generálnou prokuratúrou. "Pri plnom rešpekte k právu na slobodu prejavu je však s ohľadom na fakty neakceptovateľné, aby lekár spochybňoval existenciu ochorenia COVID-19, označoval vakcínu za podvod alebo namiesto vakcíny odporúčal lieky, ktoré nie sú pre liečbu tohto ochorenia registrované. Takéto správanie odôvodňuje pochybnosť úradu o tom, či konkrétni lekári v starostlivosti o pacientov postupujú správne," vysvetlil úrad.

Viac o prípade v článku TU.

MUDr. Juraj Mesík: Zastrašiť a umlčať skutočných a neskorumpovaných odborníkov je skutočný zámer Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou

Analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík vo svojom príspevku na sociálnej sieti reagoval na totalitné praktiky ÚDZS, ktorý chce prenasledovať a umlčiavať lekárov upozorňujúcich na nebezpečenstvá spojené nielen s manipuláciami ohľadne korporátno-vládneho naratívu o koronavíruse, ale aj na fatálne následky injekcii obsahujúcich experimentálne látky proti ochoreniu Covid-19:

Tento úrad a jeho politicky nominovaní bossovia hlboko mlčali, keď korupčno-plagiátorská vláda 26.10. 2020 prikázala ambulantným lekárom neliečiť covid a tým nemocničným prikázala do dusiacich sa pumpovať remdesivir. Je dobre, že na svoju nečinnosť dnes upozornil širokú verejnosť! Nezabudnite na nich.

Čo sa týka byrokratických represálií proti menovaným lekárom, ktorých zmyslom nie je nič iné, ako zastrašiť a umlčať skutočných a neskorumpovaných odborníkov, stačí urobiť celonárodnú zbierku na ich podporu a tieto štátne represálie výjdu na smiech. Rád do takého fondu prispejem.

MUDr. Mesík ďalej k ,,úspechu“ Hegero-?atovičovej vlády v boji s pandémiou uvádza nasledujúce:

Hegerov masaker prekonal ďalší míľnik – a to zima ešte ani nezačala

Včera oficiálny počet obetí covidu v SR prekročil 16 000.. Z toho 3500 mŕtvych pribudlo po 26. auguste 2021, keď sme Hegera v otvorenom liste vyzvali odvrátiť katastrofu, do ktorej viedol – a priviedol – krajinu štyrmi účinnými a absolútne bezpečnými krokmi s nulovými nákladmi na štátny rozpočet.

Primerane kognitívnej výbave obchodníka s vodkou vedúceho skupinu plagiátorov výzvu odignoroval.

Dnes zomiera na Slovensku toľko ľudí ako ich zomieralo 10 februára 2021. To malo v sebe dve dávky vírusovej mRNA 1% Slovákov. Dnes ich je 44 x viac – s rovnakým počtom mŕtvych.

Pri polovici navrhovaných opatrení sme mohli mať počet obetí približne ako Fíni a Nóri – teda 10 až 20 x menej. Okolo 3000 občanov Slovenska mohlo ešte žiť.

Pri všetkých štyroch opatreniach sme mohli byť zhruba na úrovni Japonska – teda so zhruba nulovým počtom mŕtvych denne.

Z otvorenej výzvy Hegerovi 26. 8. 2021 (celý text na web stránke):

„…Rýchle rozšírenie vysoko infekčného delta variantu na prahu jesene sa môže stať „perfektnou búrkou“ s ďalšími devastujúcimi dôsledkami pre zdravie a životy občanov a ekonomiku a verejné financie Slovenska.

Vzhľadom na vyššie uvedené riziko, do ktorého ako premiér vediete občanov Slovenskej republiky, Vás žiadame o urýchlené uskutočnenie týchto jednoduchých a lacných opatrení na odvrátenie najhoršieho scenára vývoja epidémie na jeseň a v zime 2021/2022.

Na rozdiel od desiatok miliónov eur, ktoré Vaša vláda minula na vakcinačnú lotériu a marketingovú kampaň v masmédiách majú naše návrhy nulové náklady z prostriedkov štátneho rozpočtu:

1. Bezodkladné zavedenie programu sezónnej (september až marec) fortifikácie potravín vitamínom D podľa fínskych noriem.

2. Zabezpečenie sledovania hladín sérového vitamínu D u všetkých občanov nad 60 rokov a u všetkých ľudí s obezitou, cukrovkou a ďalšími rizikovými faktormi pre covid.

3. Bezodkladné zabezpečenie dostupnosti a dostatočných zásob calcifediolu, alfakalcidolu a prípadne iných rýchlo účinných foriem vitamínu D v lekárňach na Slovensku.

4. Umožnenie voľného predaja liečiva ivermektín v slovenských lekárňach bez lekárskeho predpisu.

Nižšie je porovnanie denného prírastku úmrtí na milión obyvateľov (Fínsko, Nórsko, Japonsko verzus Slovensko):

Zdroj: veci-verejne.sk / Facebook Juraj Mesík / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti