MUDr. Mesík: Svedkovia Pfizerovi dostávajú pod vianočný stromček porcie hororov o omikrone a nízkych protilátkach, aby zmäkli na štvrtú dávku

24.12.2021 | 07:25
  17
Analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík reagoval na neustále strašenie ľudí mutáciami koronavírusu, ktoré ide ruka v ruke s vakcinačnou propagandou.

Schyľuje sa k Vianociam, svedkovia Pfizerovi dostávajú pod stromček porcie hororov o omikrone a nízkych protilátkach aby zmäkli na štvrtú dávku.

Popritom sa chystajú aj na Štedrý večer: takých rodinných idyliek ako na obrázku snáď nebude veľa, veď čo sa už môže stať človeku po troch požehnaniach od Pfizera? Alebo sú to pomazania? Po večeri si pripijú vodkou od Hegera a na polnočnej si dajú pichnúť svoju dávočku.

V kontrahovanej tlači medzitým informujú o možnostiach vzdania úcty sv. Pfizerovi v kostoloch:

"Aj kostolov, bohoslužieb a farností sa počas Vianoc dotknú opatrenia proti koronavírusu. Veriaci si na bohoslužby majú nosiť covid pasy, v ktorých majú informáciu o očkovaní alebo potvrdenie o prekonaní Covidu-19.

Niektoré farnosti, ktoré Denník SME oslovil, budú počet veriacich v kostoloch kontrolovať podľa pripravených kartičiek, inde plánujú poveriť kostolníka alebo dobrovoľníkov, aby rátali veriacich a skontrolovali potrebné dokumenty.

Podľa platných pravidiel môže byť aj počas vianočných sviatkov v kostole v jednej chvíli iba obmedzený počet veriacich. Farnosti si môžu vybrať, či uplatnia pravidlo najviac 30 ľudí dohromady, alebo jeden veriaci na každých 25 štvorcových metrov priestoru.

Bohoslužby sú povolené len pre zaočkovaných ľudí a tých, ktorí prekonali covid. Neočkovaní sa tam nemajú dostať ani s negatívnym testom."

Koniec citátu.

Veru veru - aj k pánubohu len s vycestovacou doložkou!

Zdroj: Facebook Juraj Mesík / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti