MUDr. Mesík o vstupe do ďalšej fázy Hegerovho masakru Slovákov, tliachaní vládou nakontrahovaných médií & „fuck-checkerov“ a rozklade stratégie masového opichávania populácie vírusovou mRNA v priamom prenose

23.11.2021 | 20:00
  11
Za Hegera vieme, že bude ako za Matoviča. Ak príroda nebude milosrdná, tak ešte oveľa horšie. Čo sme si slobodne zvolili, to máme..., konštatuje vo svojom statuse analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík.

Citát: "Rozhorčená Čaputová: Prehrávame. Prestaňme tliachať o covide a počúvať bludy"

Neprehrávajú - oni znovu priviedli - za tichého prizerania sa pani prezidentky - krajinu do ďalšej katastrofy.

Neprestali tliachať pred rokom, prečo by mali prestať tliachať práve teraz? Preto, že odvtedy zahynulo na korupciu a nekompetentné tliachanie 20 000 ľudí? No a čo? Cítia sa neohrození a na večné časy beztrestní... a za tliachanie sú predsa rad zaradom platení.

Tu je malý zlomok dnešného tliachania jedného z kontrahovaných médií - takýchto vládou nakontrahovaných médií a brigádnikov "fuck-checkerov" tu je kopec.

"Liek na parazity ivermektín už od leta nemá na Slovensku povolenie na používanie proti covidu-19, aj tak ho nemocnica v Brezne propaguje na svojom webe. Európska aj americká lieková agentúra ho neodporúčajú na liečbu koronavírusu, lekári varujú, že pacientom ublíži. Viaceré lekárne potvrdili, že je ivermektín veľký záujem."

"Otakar Horák - Fact-check: Výrok Karla Janečka na Českom sláviku, že covid deti neohrozuje, je nepravdivý. Len v USA covidu podľahlo vyše 700 detí"

Rozklad stratégie masového opichávania populácie vírusovou mRNA v priamom prenose - hospitalizácie vax a nevax včera v ČR

Pripočítajte si k tomu neznámy počet hospitalizovaných pre nežiadúce účinky a sme doma.

Zato u nás propaganda hlása cez svoje kontrahované trúby:

"Takmer 83 % z pacientov v nemocniciach nie je zaočkovaných alebo má len jednu dávku" - Veselo radiac tých ľudí, čo si nechali pichnúť jednu dávku medzi "neočkovaných". Proste ich "odočkovali" A je to!

Medzitým z Grécka, kde je napichaných 67% obyvateľstva hlásia: "Grécko ohlásilo najvyššiu tohtoročnú bilanciu obetí covidu-19, za deň zomrelo 105 pacientov." Ale kam sa hrabú Gréci na Maďarov - tí včera ohlásili 392 obetí covidu za deň - pri 62,5% očkovancov. Kĺzavý 7 dňový priemer denných úmrtí majú 143.

Malý odhad ďalšieho vývoja: Hegerov masaker Slovákov vstupuje do ďalšej fázy

Po tom, ako napriek včasným varovaniam vláda neumožnila občanom voľný prístup k absolútne bezpečnému, vysoko účinnému a superlacnému IVM a nezabezpečili fortifikáciu potravín vitamínom D doviedli Hegerovci krajinu do dnešného stavu.

Namiesto vitamínu D a IVM po 1 eure na prevenciu a včasnú liečbu už s veľkou slávou podali 3000 ťažko chorým monoklonálne protilátky po 2000 dolárov za balenie a nakupujú nový (teda na nežiadúce účinky len kratučko otestovaný) liek od Mercku po 700 eur za balenie. O to presne tejto vláde a ňou plateným médiám ide - zabezpečiť masu klientov pre farmabiznis.

Bez účinnej profylaxie a včasnej liečby Heger doviedol krajinu nielen do ďalšej fázy masového zomierania a devastácie zdravotníctva, ale aj ďalšej fázy zničenia malého biznisu a poškodenia celej ekonomiky Slovenska. Ako od začiatku pandémie, všetko pod starostlivým dohľadom tých istých "odborníkov".

Citát z K-tlače :

"Premiér Eduard Heger „sa intenzívne zaoberá možnosťou trojtýždňového lockdownu pre všetkých obyvateľov, ako to navrhuje ministerstvo zdravotníctva a konzílium odborníkov“. Práve názor odborníkov je v tomto smere pre predsedu vlády kľúčový."

Tri týždne prázdnin mnohým bodnú, ale viete čo sa tým vyrieši?

Absolútne nič.

Presne ako nič nevyriešilo pred rokom masové špajdľovanie nosohltanov a teraz masové opichávanie občanov vírusovou mRNA.

Jediný výsledok obyčajno-slobodo/solidárno - rodinnej politiky boli, sú, aj budú len

1, rasty ziskov pre farmabiznis,
2, rast dlhov pre naše potomstvo
3, zdevastovanie ďalších stoviek až tisícov malých firiem, ktoré už teraz ryjú držkou v zemi a
4, pokračovanie masového zomierania občanov Slovenska.

Počas lockdownu na chvíľu klesne prírastok počtu "prípadov", neskôr aj oficiálny denný počet úmrtí a hospitalizácií. Ale behom pár týždňov po vyhlásení víťazstva a slávnostnom ukončení lockdownu budeme znovu tam, kde sme teraz. Len medzitým samozrejme opichajú svedkov Pfizerovych treťou dávkou - čím ich pripravia na štvrtú niekedy na jar 2022. A napätie a byrokraticko-policajný teror v spoločnosti možno prerastie do ďalšieho levelu.

Toto je optimistický variant - platí len za predpokladu, že sa v krátkom čase nezjaví a nezačne šíriť variant, ktorý efekt dávok vírusovej mRNA úplne neprekoná a nezačne žať veľkou kosou v populácii, ktorá si nechala dávkami mRNA utlmiť prirodzenú imunitu. Ak dôjde k tomu, budeme na zimu a jar 2021 spomínať ako na prechádzku kvitnúcim sadom.

Komunisti hlásali "bude ako nebolo".

Za Hegera vieme, že bude ako za Matoviča. Ak príroda nebude milosrdná, tak ešte oveľa horšie.

Čo sme si slobodne zvolili, to máme... Mysleli sme si, že vzdelanosť je drahá, tak sme skúsili ignorantstvo. To nám dnes vládne.

Zdroj: Facebook Juraj Mesík / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti