MUDr. Mesík o rozklade stratégie opichávania svedkov Pfizerovych vírusovou mRNA v priamom prenose

02.11.2021 | 10:50
  17
Za mojich čias v Svetovej banke kolegovia často hovorievali v súvislosti s rozvojovými krajinami: "Myslíte si, že vzdelanie je drahé? Skúste nevzdelanosť." Skúsili sme. Plody budú žať ešte deti našich detí., píše vo svojom príspevku analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík.

Vládou kontrahovaná tlač hlási:

"Rokovanie parlamentu, ktoré malo byť dnes dopoludnia, je zrušené. Dôvodom je, že jedna z poslankýň mala pozitívny test na covid-19. Viacerí poslanci sa dajú aj dobrovoľne otestovať."

Všetkých obyčajných, solidárnych a rodinkárskych poslancov máme poctivo opichaných mRNA - tak čoho sa preboha tak boja??? Na verejnosti priam nábožne nosia rúška, šprtanie v nosohltanoch sa im stalo jednou z vášnivo vyhľadávaných rozkoší... Ostatní poslanci vedia, že majú k dispozícii účinné nástroje profylaxie a včasnej liečby covidu, prípadne covid prekonali a získali odolnosť.

Samotná NR SR je priamo v centre nášho karibského ostrova slobody...

A jedna pozitívne testovaná poslankyňa celú túto maškarádu rozloží? Neviete ktorá to mala tú drzosť?

O čo teda ide? Je zrušenie rokovania parlamentu sondovacím balónikom ďalšieho rozkladu demokracie na Slovensku? Lebo keby sa im podarilo vyradiť z politiky parlament, korupčno-plagiátorská vláda by po mravnom rozklade masmédií - našich "strážnych čiváv demokracie" - zostala aj bez posledných zvyškov akej-takej verejnej kontroly.

Viera je mocná čarodejka, oslepuje dôkladne, ochotne prehliadne aj doterajších 18-tisíc mŕtvych

V kontrahovanej tlači oznámili, že "ŠÚKL eviduje 8820 nahlásených podozrení na nežiaduce účinky vakcín. Z nich bolo doteraz 1067 vyhodnotených ako závažných."

To šme še pobavili...

Svedkovia Pfizerovi tomu samozrejme môžu veriť, rovnako ako veria tomu, že kým v USA po podaní dávok vírusovej mRNA zomrelo podľa VAERS (americký systém monitorovania nežiadúcich účinkov vakcín) cez 17 000 ľudí a trvalo zmračených tam zostalo zatiaľ 26 000, na Slovensku mŕtvych a permenantne disabled zrátame na prstoch jednej ruky. Viera je mocná čarodejka, oslepuje dôkladne, ochotne prehliadne aj doterajších 18 000 mŕtvych.

Ostatným vrele odporúčam ako víkendové vzdelávanie prednášku prof. Petera McCullougha (Hirschov index 100 - pre porovnanie roztancovaný "P. Jarčuška" ho má 18) z 27. 10. práve na tému bezpečnosti prípravkov s vírusovou mRNA. Okrem iného v nej hovorí o tom, že 86% hlásení do VAERSu podávajú lekári a sestry (teda profesionáli, nie obete a príbuzní), ako je systém nastavený tak, aby hlásiaceho odradil od podania hlásenia, inými slovami prečo sú čísla z VAERSu len tou špičkou na vrchole ľadovca). Hovorí tiež veľa o podávaní vírusovej mRNA deťom a mladým ľuďom, ľuďom, ktorí už covid prekonali atď. Nabité dátami a informáciami - ako sa dá od profesora svetovej triedy čakať.

Je to prednáška, ktorú by si mal vypočuť každý slovenský lekár, a každý kto si dal vírusovú mRNA pichnúť, alebo kto to zvažuje. Vieme ale, že informačné zdroje väčšiny týchto spoluobčanov - žiaľ vrátane mnohých lekárov - sú najatí komsomolci bez elementárneho vedeckého vzdelania píšuci propagandu vo vládou kontrahovaných médiách. No ale píšu prostučko ako čerpadlo a po slovensky - veď kto by už zabíjal čas hodinovou prednáškou v nejakom nezrozumiteľnom jazyku?

Za mojich čias v Svetovej banke kolegovia často hovorievali v súvislosti s rozvojovými krajinami: "Myslíte si, že vzdelanie je drahé? Skúste nevzdelanosť."

Skúsili sme. Plody budú žať ešte deti našich detí.

Spolu s Matovičovou vlnou zomierania oficiálny počet obetí covidu na Slovensku prekročil 13-tisíc

Hegerova vlna zomierania šplhá k svojim prvým 500 ľudským obetiam. Spolu s Matovičovou vlnou zomierania oficiálny počet obetí covidu v SR prekročil 13 000. Skutočný počet obetí "manažmentu" pandémie korupčno-plagiátorskou vládou je už cez 18 000 (excess mortality v porovnaní s predošlými rokmi). Najväčší masaker obyvateľov Slovenska od WWII ďalej pokračuje.

Aktuálne u nás denne zomiera toľko ľudí, ako 21. mája 2021. 21. mája bolo na Slovensku napichaných dvomi dávkami vírusovej mRNA 13% ľudí - dnes je to 42%.

Fíni dnes zomierajú 6 x menej, Nóri 15 x menej ako Slováci. Zhruba rovnako ako pred rokom, keď mali nula % opichaných "vakcínou" alebo pred pol rokom, keď ich mali Fíni 3% a Nóri 6%. Zďaleka najpravdepodobnejším dôvodom najnižšieho počtu obetí v Európe (Slovákov zomrelo zatiaľ 11 x viac ako Fínov a 15 x viac ako Nórov v prepočte na milión ľudí! Nemcov zomrelo 7 x viac, Francúzov zomrelo 11 x viac ako Nórov...) je, že práve Fíni a Nóri majú najvyššie hladiny sérového D v krvi. Nemajú ich od prírody, ale preto, že sa o to oni a ich vlády starajú!

Pred 2 mesiacmi sme s Dr. Pijákom otvoreným listom vyzvali súčasného premiéra Hegera aby zabezpečil fortifikáciu potravín v SR vitamínom D, monitorovanie sérového D u covidom ohrozenej populácie (starí ľudia, obézni, cukrovkári atď...), efektívnu ambulantnú liečbu covidu podľa protokolov FLCCC a voľnú dostupnosť IVM bez predpisu v slovenských lekárňach. List je všeobecne dostupný na mojej web stránke.

Tieto opatrenia by štát nestáli vôbec nič. Nula eur.

Heger nič neurobil. Namiesto záchrany životov občanov napumpoval desiatky a desiatky miliónov eur do propagandy a marketingu produktov s vírusovou mRNA. Do lotérie, kupovania si médií, nakupovania produktov s vírusovou mRNA, zbytočných testov, zbytočných skafandrov atď. Všetko osvedčené "investície" zo zimy 2020 a jari 2021.

Strážte si zdravie, neriskujte kontakty s infikovanými, nepodceňujte včasnú liečbu a vyhýbajte sa lekárom, ktorí sa v K-tlači hrdia tým, koľko pacientov im už zomrelo. Nevedia (alebo nechcú ?) liečiť.

Výsledok šprtania nosohltanov spred roka

Pamätáte sa ešte? Takto pred rokom stálo 3,6 milióna Slovákov vo frontách aby si dali vopchať špajdľu do nosohltana. Mnohí uverili, že je to prejav "zodpovednosti", iní sa podriadili vládnemu zastrašovaniu. Bol to prvý test servilnosti občanov, na ktorý neskôr naviazalo masové zastrašovanie a opichávanie ľudí prípravkami s vírusovou mRNA. Tie si dodnes dalo na Slovensku pichnúť asi 2,5 milióna ľudí - o vyše milióna menej než bol počet tých, čo pred rokom naleteli na masové šprtanie nosohltanov.

Výsledok šprtania nosohltanov?

31. 10. 2020 sme mali na Slovensku oficiálne 219 mŕtvych na covid, do Vianoc ich bolo 1800 a 8. máj 2021 sme "oslávili" s 12 000 oficiálnymi obeťami. Dnes ich je cez 13 000 (excess mortalita cez 18 000) a vďaka odopieraniu účinnej, bezpečnej a lacnej včasnej liečby stále pribúdajú. Slovensko sa dostalo na čelo svetovej ligy v umieraní.

Masové testovanie za stovky miliónov eur zdravých ľudí nikomu nepomohlo a je dosť pravdepodobné, že sa stalo naopak katalyzátorom šírenia vírusu na Slovensku.

Vlastne sa mýlim: masové testovanie urobilo z pár vyvolených Slovákov multimilionárov. A pre naše deti zaťalo viac ako miliardovú sekeru do štátnych dlhov. Predstavte si, že by tá miliarda neodtiekla do súkromných vreciek tunelárov a vlastníkov MOMiek a farmakofiriem, ale povedzme do zmrzačeného slovenského zdravotníctva alebo školstva. Napríklad na platy sestier, sanitárok a učiteliek v školách. Ja viem, v krajine vlády korupčníkov a plagiátorov bez svedomia je to čistá fantázia. Nuž ale toto obyčajno - solidárno - rodinné panoptikum sme si zvolili v slobodných voľbách...

MUDr. Mesík odorúča pozrieť si video Dr. Palmera o toxicite mRNA vakcín

Tí čo nepodľahli propagande a viere v sv. Pfizera vedia o toxicite S-proteínu, ktorý kóduje vírusová mRNA masovo injikovaná do ľudí čo si ju nechajú pichnúť. To žiaľ nie je celý problém: prof. Palmer, špecialista na bunkové membrány z kanadskej U. of Waterloo (ARWU ranking 151-200 - pre porovnanie Karlova univerzita je 201 až 300, Masarykova 601 až 700, Palackého 701 až 800 no a jediná slovenská ktorá sa do ARWU prebojovala 801 až 900...) v tomto 5 minútovom príhovore s českými titulkami hovorí o toxicite nanolipidovej zložky (obalu vlastnej mRNA) Pfizerovho preparátu.

Zdroj: Facebook Juraj Mesík / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti