MUDr. Mesík o fiasku masového opichávania obyvateľstva vírusovou mRNA v Izraeli ako svätej zemi svedkov Pfizerových a rýchlo rozpadávajúcom sa domčeku z kariet pod vetrom pravdy

20.01.2022 | 10:00
  15
Analytik globálnych rizík Juraj Mesík poukazuje na historicky najväčší počet nakazených koronavírusom v zaočkovanom Izraeli.

Fiasko masového opichávania obyvateľstva vírusovou mRNA: prípad Izrael - svätá zem svedkov Pfizerových.

"V Izraeli pribudlo vyše 71-tisíc prípadov koronavírusu, najviac od začiatku pandémie. Podľa odhadov úradov pritom môže byť reálne číslo nových pozitívnych vyššie viac ako trojnásobne. (times of israel)"

V Izraeli je opichaných TROMI dávkami už 53% obyvateľov.

Vo Francúzsku má v sebe tri dávky 44%, v Portugalsku 40% (a dve 90% ...

Pre porovnanie v oveľa staršom Japonsku to je 1,3%, v Indii 0,3%.

Takže tak - hurá rýchlo na tretiu a potom šup do radu na štvrtú dávočku

Pozrite si graf:

 

Plus dúšok vytriezvenia (...po dlhom blbnutí aj tamojších skorumpovaných elít - len im už začalo tiecť do topánok) - z Pfizer totalitarizmu v Británii:

"V Anglicku sa budúci týždeň zruší väčšina covidových opatrení. Ľudia napríklad už nebudú musieť nosiť rúška v interiéri, pracovať z domu ani sa preukazovať potvrdením o očkovaní či prekonaní ochorenia pred vstupom do klubov. (guardian)". Viac aj v článku TU.

Rozpadávajúci sa domček z kariet

Pod vetrom pravdy sa domček z kariet začína rýchlo rozpadať... Teraz pôjde o to zachrániť ešte aspoň časť životov odsúdených vládnymi politikami na smrť a nezabudnúť na cca 26 000 zbytočne mŕtvych občanov Slovenska bez vyvodenia konkrétnej zodpovednosti všetkých aktérov národného masakru a zruinovania slovenskej ekonomiky.

Z kontrahovanej tlače:

"...V Česku nebude povinné očkovanie proti koronavírusu, oznámil premiér Petr Fiala. Vláda zrušila platnosť vyhlášky, ktorá zavádzala povinné očkovanie pre osoby staršie ako 60 rokov a niektoré profesijné skupiny."

a jedna správička zo Slovenska:

"Pravidlá pre prezenčné vzdelávanie na vysokých školách oddnes neobmedzuje žiadna vyhláška. Pred týždňom vláda schválila, že vysokoškoláci sa budú môcť učiť osobne iba v režime OP. To však už neplatí."

Zdroj: Facebook Juraj Mesík / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti