MUDr. Mesík o britskom fiasku mRNA vakcinačnej stratégie v priamom prenose

24.10.2021 | 12:15
  7
Analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík sa vo svojom príspevku odvoláva na odbornú štúdiu, v ktorej sa píše, že vo vekovej skupine 40 až 80-ročných je viac ako dva krát toľko nakazených medzi tými, čo dostali najmenej dve dávky vírusovej mRNA.

UK - fiasko mRNA stratégie v priamom prenose

Graf ukazuje, že dvojočkovanci sú dnes - presne ako sa dalo úplne logicky očakávať - hlavným motorom šírenia epidémie vo Veľkej Británii.

Vo vekovej skupine 40 až 80-ročných je viac ako dva krát toľko nakazených medzi tými, čo dostali najmenej dve dávky vírusovej mRNA. Tí, čo dve dávky nedostali prevládajú medzi nakazenými len medzi deťmi a mladými do 29 rokov veku.

Podľa tej istej správy malo v októbri protilátky proti covidu 98 Britov - ale len 18,7% ich má po prekonaní ochorenia ( u mladých je to až okolo 30%), zvyšok má len protilátky proti vírusovému S-proteínu indukované pichnutím vírusovej mRNA.

V tej istej správe nájdete aj info, podľa ktorej medzi chorými a mŕtvymi prevládajú ľudia, ktorí si mRNA nedali pichnúť - ale bez akejkoľvek informácie o tom, koľko z nich je resp. bolo obéznych, aké mali iné komorbidity, akej boli rasy (farby pokožky), o ich hladine vitamínu D či Zn v krvi alebo ako a čím boli liečení - a či vôbec.

Tak isto v správe nenájdete nič o počte ľudí s nežiadúcimi účinkami a úmrtiami po podaní vakcín - hoci z názvu "vaccine surveillance" by sa zdalo, že presne to sú to informácie, ktoré by v takej správye mali byť. Nie sú. Čo vidieť nechceme, na to sa predsa pozerať nebudeme .

Graf je z čerstvej oficiálnej správy UK Health Security Agency " COVID-19 vaccine surveillance report Week 42 (Správa o surveillance COVID-19 vakcín, 42. týždeň):

Link na ňu je TU.

Zdroj: Facebook Juraj Mesík


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti