MUDr. Mesík: Británia, Holandsko, Izrael a krach mýtu o kolektívnej imunite dosiahnutej očkovaním v dvoch grafoch

22.07.2021 | 15:41
  9
Analytik globálnych trendov a rizík MUDr. Juraj Mesík porovnáva očkovaciu realitu s propagandou, ktorou kŕmia ľudí vlády, korporátne médiá a tzv. odborníci.

Prvý graf zachytáva počty novonakazených v 6 krajinách Európy a Stredomoria:

Horné tri patria medzi najzaočkovanejšie krajiny na svete - vo Veľkej Británii a Holandsku dostalo najmenej jednu dávku 68% populácie, v Izraeli 64%.

Dolné tri - Bulharsko 15% s jednou dávkou, Slovensko 40%, Egypt (ten porovnávame so susedným Izraelom) 3,5% s najmenej jednou dávkou.

Druhý graf ukazuje vývoj a aktuálne počty reportovaných úmrtí na covid:

Napriek prudkému rastu počtu nakazených v troch najzaočkovanejších krajinách, ani v nich, ani v ďalších troch k žiadnemu rastu počtu úmrtí v žiadnej z týchto krajín počas leta nedochádza.

Čo bude na jeseň a v zime, keď klesne slnko a nové kmene vírusu prebijú u vakcinovaných účinok vakcín, to ukáže čas.

58 percent hospitalizovaných v Izraeli malo v sebe dve dávky vakcín

MUDr. Mesík vo svojom ďalšom statuse poukazuje na počty hospitalizovaných, ktorí boli zaočkovaných prvou aj druhou dávkou vakcíny proti Covid-19:

Kto je v nemocniciach a kto zomiera na covid v Izraeli - jednej z najzaočkovanejších krajín na svete?

20. júla mali v špitáloch pre covid hospitalizovaných spolu 143 ľudí. 58% z nich malo v sebe dve dávky vakcíny, 3% ešte len prvú a 39% bolo bez vakcíny.

Z 20 ľudí, ktorí zatiaľ v júli na covid zomreli bolo 15 plne vakcinovaných. Podrobnosti v článku TU.

O ohrozovaní zdravia a životov detí a mládeže masovým očkovaním experimentálnymi vakcínami

Mesík sa vyjadril aj k téme ohrozovania zdravia a životov detí a mládeže masovým očkovaním experimentálnymi vakcínami. V tejto súvislosti poznamenal, že vakcinácia je vynucovaná korupčno-plagiátorskou vládou, ktorú dlhodobo kritizuje:

Odvoláva sa pri tom na britský vedecký časopis The Lancet, ktorý na túto tému zverejnil článok, ktorý bol uverejnený v marci. Vyhodnocuje v ňom počty úmrtí detí na covid/ s covidom v 7 krajinách (USA, Veľkej Británii, Taliansku, Nemecku, Francúzsku, Španielsku a Južnej Kórey) od začiatku epidémie do konca februára 2021.

Prehľadná tabuľka uvádza počty úmrtí v dvoch vekových skupinách 0-9 rokov a 10 až 19 rokov ( v USA trochu iné). Článok neanalyzuje zdravotné ani etnické profily detí čo zomreli (tie sú pre hodnotenie reálneho rizika zásadne dôležité - predtým zdravé deti európskeho pôvodu ( so svetlou kožou) na covid nezomierajú), ale aj samotné čísla stoja za pozornosť.

V J. Korei (51 miliónov obyvateľov) nezomrelo žiadne dieťa ani žiadny tínedžer,
Vo Francúzsku (65 miliónov ľudí) zomrelo za skoro rok 7 detí v mladšej skupine a 4 v staršej.

Vo 84-miliónovom Nemecku šlo o 9 (deväť) zo 7,6 milióna detí v mladšej a 4 (štyri) zo 7,7 miliónovej staršej skupine.

Chráňte svoje deti a vnukov pred ideologickými fanatikmi a skorumpovancami!

Analytik tiež nabáda ľudí, aby nepodľahli manipulácii a propagande zo strany skorumpovaných predstaviteľov vlády a zaslepených fanatikov z radov tzv. odborníkov, ktorí sa vôbec nesprávajú v duchu vedeckého prístupu k aktuálnym problémom:

Vládnou propagandou a K-médiami dezorientovaní rodičia nechávajú vakcinovať svoje deti, hoci im tým nič neposkytujú, len riskujú vážne dôsledky. Nuž, za vieru v propagandu sa vždy platí.

Ku podivu, Wall Street Journal uverejnil text profesora Marty Makaryho (Johns Hopkins University, Hirsch Index 64 (v K-médiách milovaná "vedecká autorita" sabaka ho má celých 8 (slovom osem) - https://www.semanticscholar.org/author/P.-Sabaka/3912891 - , v ktorom konštatuje to, že aj v USA platia zistenia z UK (viď jeden z mojich nedávnych postov) o tom, že covid zdravé deti a mladých ľudí (s bielou kožou) nezabíja:

Okolnosti úmrtí detí s covidom v USA vôbec neboli analyzované (!) - a keď prof. Makary urobil detailnú analýzu cca 48 000 prípadov detí s covidom (prípady od apríla do augusta 2020), zistil nulovú (zero, nada) úmrtnosť detí a mladých do 18 rokov ktorí pred covidom nemali vážne zdravotné problémy ako napr. leukémiu.

Čo dodať? Chráňte svoje deti a vnukov pred ideologickými fanatikmi a skorumpovancami!

Zdroj: Facebook Juraj Mesík / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti