Mozgová masáž mainstreamu

20.02.2017 | 10:26
  0
Korán, cikanie, oheň a jedno hlúpe dievča, ktoré zbytočným videom pobúrilo a opäť rozdelilo Slovenskú verejnosť.

Nikdy by ma ani nenapadlo o nej písať, pretože jediné slovné spojenie, čo ma v súvislosti s ňou napadá je: "hlúposť jednej čudnej devuchy."

Dnes však vyšiel na portáli cas.sk článok-meinstreamový bullshit ktorý vykresľuje toto dievča ako "zodpovednú" za to, že Slovensko sa kvôli nej môže stať terčom teroristických útokov. Dokonca tento paškvil, vraj potvrdil aj bezpečnostný analytik Jaroslav Naď. Nekomentujem, lebo to je v princípe rovnaká manipulatívna hlúposť ako skutok, ktorý ta čudná osôbka spáchala a iba sa pýtam:
"Nie je za hrozbu teroristického útoku zodpovedný v prvom rade terorista, ktorý ho peipravuje a chce vykonať?"

Prípadne ak naozaj  objektívne informujeme (pod dohľadom analytika) a hľadáme "príčinné súvislosti," prečo potom táto "teeoristická analýza roka" nepovedala, že za hrozbu teroristického útoku, môžu prvorado Spojené štáty a ich spojenci , ktorí rozvrátením stability regiónu na Blízkom východe? Prečo nekonštatuje, že utečeneckú krízu, ktorá vpustila do Európy teroristov v radoch utečencov vyvolali mocenské štruktúry iných štátov a Slovensko sa aj preto dostalo do ohrozenia? Prečo nepovedal, že prvoradými ľuďmi zodpovednými za hrozbu terorizmu na Slovensku sú ľudia ako Merkelová, Holland a im podobní rozvracači Európy, ktorý terorizmus v Európe podporujú?

Za koho, spravodajský portál cas.sk považuje svojich čitateľov, keď si ich nejaký "atramentový redaktor" neváži ani natoľko, aby im pri podsúvaní takejto manupulačnej hlúposti, nepoužil techniku písania pre mentálne postihnutých čitateľov?

Ako vôbec môže niekto napísať, že nejaké hlúpe dievčisko je cikaním na knihu, zodpovedné za ohrozenie celého Slovenska a nejaký "bezpečnostný analytik," sa pod to (až po zverejnení článku) podpíše?

Ak by sme sa mali riadiť pri písaní takouto logikou, potom aj karikatúra Mohameda v Charlie Hebdo ohrozila celé Francúzsko a za následný teroristický útok, boli namiesto teroristov zodpovední v prvom rade novinári! Alebo lepšie! Obviňme spoločensky umelca, ktorý ju namaľoval a urobme z neho napomáhača terorizmu, ako z našej "ocikanej dievčiny!"

Ak nabudúce bude nejaký "atramentový redaktor" chcieť nahrať body spravodajcom SIS, ktorí túto spravodajskú hru s hlúpym dievčaťom len zneužili na odvrátenie občianskeho hnevu za zavedenie Kaliňákového gestapa, ktoré okrem polických čistiek naháňa naivné dievčisko za cikanie na Korán úspešnejšie ako vyšetrovanie Bašternaka a Gorily, potom stačí napísať pravdu. Stačí zverejniť, že tomuto tímu sa len predčasom  úspešne podarilo vyjednať spoluprácu so slovenskými administrátormi sociálnych sietí, ktorí orgánom činným v trestnom konaní dnes poskytujú všetky súkromné informácie o profiloch nevinných ľudí, len aby mohli politicky stíhať ďalšie osoby.

To je totiž naozaj reálne svinstvo!

Katalin Tara


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti