Moci sa zmocnili Hitlerovi pohrobkovia, Čaputová s Naďom a Korčokom práve vykročili smerom k svojmu Norimbergu

09.02.2022 | 10:11
  24
Vlastizradcovia na čele s Naďom sa rozhodli prevalcovať celý parlament, zákony, všetky pravidlá demokracie. Chcú znásilniť Slovensko a pretlačiť americkú okupáciu za každú cenu, píše vo svojom statuse podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

Americká fraška v parlamente!

Vlastizradcovia na čele s Naďom sa rozhodli prevalcovať celý parlament, zákony, všetky pravidlá demokracie. Lebo tak znel pokyn z USA.

1. Toto je definitívny koniec demokracie na Slovensku. Chcú pretlačiť americkú okupáciu za každú cenu - rýchlo ako zlodeji.

2. Chcú rokovať v noci. Chcú znásilniť Slovensko. Chcú zobrať poslancom opozície právo na obštrukciu.

3 Keď tu slniečkarsky Poliačik okupoval pred voľbami rečnícky pult, tak obštrukcia bola sväté právo opozície - ale táto vláda nedokáže rešpektovať nič.

4. Ako veľmi musí záležať americkým agentom na okupačnej dohode, aby dopustili takýto fašistický valec? Koľko za túto velezradu zhrabli dolárov?

5. Vedia, že zrádzajú, a tak zamietli aj náš návrh, aby o obrannej dohode hlasovali aklamatívne.
6. Chceli sme, aby hlasovali každý po jednom, otvoreným vyslovením, či sú za alebo proti. Aby ukázali Slovensku svoje tváre.Tak ako to bolo kedysi pri ústave.

7. Odmietli. Ako všetko. Hanbia sa za svoju zradu a boja sa ľudí. Skrývajú sa pred národom a sedia tu ako zmoknuté sliepky.

8. Poslanci SaS sa dnes v sále NR SR dokonca postavili so zastávou Ukrajiny, čím len potvrdili, že sú im banderovci prednejší ako Slovensko. Čistá vlastizrada.

9. Vládny valec zarezal dokonca vystúpenie generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Boja sa odbornej argumentácie ako čert kríža. Boja sa diskusie.

10. Naď tu behá po parlamente ako taký potkan a hľadá miesto, odkiaľ by mohol hovoriť. V NR SR nič nepočuť, vedenie parlamentu to absolútne nezvláda.

11. Takto sa, preboha, nemôže schvaľovať dohoda s USA, ktorá na minimálne 11 rokov odovzdáva národnú suverenitu cudzej armáde - toto je v rozpore so všetkým, na čom stojí Slovenská republika.

12. Toto celé je americká fraška. Ako v nejakej banánovej krajinke v Karibiku - Američania si sem dosadili svojich agentov a tí v priamom prenose pošliapavajú demokraciu.

13. Dejiny si budú pamätať, kto 8. februára 2022 zradil. Kto zahlasoval za pozývací list pre americké okupačné vojská.

14. Už nikdy zo seba nezmyjú pachuť krvi, vojny a zrady!
15. Bojujeme v parlamente, priatelia! Všetci spolu! Za slobodu, za mier, za Slovensko! Toto, čo sa v parlamente deje, prekročilo všetky čiary!

Na Slovensku došlo k fašistickému prevratu!

Zapchali nám ústa. Zrušili parlament. Zrušili právo poslancov na diskusiu. O obrannej dohode s USA rozhodnú bez rozpravy. Takéto veci sa dejú iba v totalitách.

1. Slovensko pred chvíľou zažilo svoju verziu Zmocňovacieho zákonu, ktorým Hitler v roku 1933 obišiel parlament a zmocnil sa totalitnej moci.

2. Vzápätí nasledovali koncentračné tábory pre opozičných poslancov... Robia z nás dezolátov, robia z nás podľudí, kriminalizujú nás a teraz nám zakázali v parlamente hovoriť.

3. Idú podľa toho istého scenára ako nemeckí nacisti. A médiá im tlieskajú. Odrazu nevadí, že takýto precedens v takejto vážnej veci znamená, že si už môžu pri každom ťažšom zákone zrušiť diskusiu.

4. Oni sú už takí zúfalí, že sa boja aj iných názorov. Nedovolili vystúpiť generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi a teraz zakázali vystúpiť aj poslancom v parlamente.

5. Budú sa vyhovárať, vraj to je kvôli obštrukcii kotlebovcov. Nože si spomeňte, ako Poliačik zo svojimi progresívnymi šialencami okupovali rečnícky pult.

6. Aj my sme mohli po pár hodinách zarezať diskusiu a zakázať opozícii rozprávať. Ale nie - my sme jednoducho túto obštrukciu museli strpieť. Lebo v demokracii má na ňu opozícia právo.

7. To, čo spáchali oni, je koniec demokracie. Tu už ani nejde o to, že si veci prijímajú ako fašistický valec. Oni už názory opozície nielenže neberú do úvahy, oni už názory opozície aj zakazujú vyslovovať.

8. A to všetko len preto, aby sem mohli čím skôr navoziť americké vojská a jadrové zbrane. Povedzte, prečo inak by takto lámali cez koleno demokraciu? Prečo takto splašene?

9. Dostali pokyn z USA, že tu ešte vo februári musí byť schválená obranná dohoda. Príde sem tri tisíc amerických vojakov a už ich nikto nikdy nedostane preč.

10. Čaputová, Korčok a Naď dostali domácu úlohu, a tak ju plnia. Režú a rúbajú. Bez mihnutia oka vypli demokraciu. A zobrali opozícii všetky práva. Pritom stačilo trpezlivo rokovať a hľadať kompromis.

11. Nemajú čas na demokratickú diskusiu. Pretože Američania potrebujú eskalovať konflikt s Ruskom, potrebujú sem navoziť jadrovú zbrane, potrebujú sem naťahať svoje vojská.

12. Slovensko dnes definitívne prestalo byť demokraciou. Hitler na svoj fašistický prevrat využil požiar Ríšskeho snemu, títo ako zámienku využili obštrukciu kotlebovských poslancov - princíp je ten istý.

13. Dnes došlo k fašistickému prevratu - na Slovensku už nevládne demokratická vláda a ľudia majú právo na odpor. Citujem článok 32 Ústavy Slovenskej republiky:

„Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“

14. Moci sa zmocnili Hitlerovi pohrobkovia, zobrali všetky práva parlamentnej opozícii a proti vôli väčšiny národa sem idú pozvať cudzie okupačné vojská.

15. Len pripomínam, ako nakoniec skončili nemeckí nacisti. Čaputová s Naďom a Korčokom práve vykročili smerom k svojmu Norimbergu.

Zajtra o 11.00 chcú bez parlamentnej diskusie odhlasovať americkú okupáciu - bráň sa, národ môj!

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti