Minister obrany Naď označil protestujúcich ľudí za dezolátov. Minulý rok to boli opice

26.07.2021 | 11:30
  15
Minister obrany Jaroslav Naď potvrdil, že si stojí za výrokmi z minulého roka, a pridal aj jeden nový opis aktuálnych protestujúcich.

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) sa minulý rok počas protestov proti pandemickým opatreniam v Bratislave nechal počuť, že protestujúci lezúci po plote úradu vlády sú opice. Teraz v reakcii na status o svojich vyjadreniach potvrdil, že si za vyhláseniami z minulého roka stojí.
 
„Tí, ktorí sa vtedy vešali po plote úradu vlády a ničili tak historickú pamiatku, tí sú pre mňa stále opicami, lebo normálny človek toto nedokáže,“ skonštatoval v úvode svojho príspevku minister obrany.

„No a tí, čo boli teraz pred parlamentom, zbili tam policajtku, vulgárne nadávali a na podporu Slovenska spievali českú hymnu, tak to sú zase dezoláti. A mali by sme im jasne všetci ukázať, čo si o nich myslíme,“ tvrdí minister.

Protestujúci občania v piatok na znak podpory zo susednej Českej republiky pustili na znak spolupatričnosti v spoločnom úsilí a odpore proti očkovaniu a korona-šikane do reproduktorov Českú hymnu, ktorá bola počas spoločného štátu aj našou štátnou hymnou.

Reagoval tak na status hudobníka Miloša Rabatina, ktorý podľa svojich slov s odstupom času pochopil, že vtedy mal štát zasiahnuť ráznejšie. „Zmeškali sme dobu, keď sme intelektuálne znevýhodneným občanom neukázali cestu. Domov. Aj so šekom na mastnú pokutu za účasť na nepovolenom zhromaždení,“ hovorí hudobník Rabatin.
 
Nadväzuje naňho opäť minister Naď, ktorý k označeniu opice tentoraz po protestoch pred parlamentom pridal označenie dezoláti často používané v diskusiách na sociálnych sieťach.

Naď označil v novembri ľudí protestujúcich proti Matovičovej vlády opicami

Jaroslav Naď komentoval podobným šokujúcim spôsobom aj protivládnu demonštráciu na výročie Nežnej revolúcie v novembri minulého roku, keď ľudia protestovali proti vláde Igora Matoviča (OĽaNO).

„Ja normálnych ľudí nevidím demonštrovať. Iba opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov,“ komentoval protest Naď.

 

Zdroj: refresher.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti