Migranti v Nemecku majú tak slabé vzdelanie, že sú totálne nepoužiteľní

24.09.2019 | 14:29
  1
Spolkový úrad pre migráciu a utečencov zverejnil údaje o vzdelaní a kvalifikácii novo prichádzajúcich utečencov.

Nemecká verejnosť zažila ďalšie nepríjemné prekvapenie zo strany vládnych úradov. Keď sa pred časom ukázalo, že je v Nemecku minimálne 3 násobok oficiálne udávaného počtu utečencov, bol to šok (hovorilo sa o 1 milióne migrantov, dnes sa vie, že ich sú 4 milióny od roku 2015).

Ďalší šok prišiel teraz, keď Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF – Spolkový úrad pre migráciu a utečencov) zverejnil údaje o vzdelaní a kvalifikácii novo prichádzajúcich utečencov.

A je to opäť šok, namiesto oficiálne prezentovaných „sýrskych vysoko kvalifikovaných lekárov a vedcov“ je skoro 1/3 utečencov úplne negramotná, a ďalšia skoro tretina navštevovala doma iba miestnu základnú školu (mnohí nedokončenú). Podľa odhadov opozície úroveň základných škôl v domovských krajinách utečencov zodpovedá asi 3. triede nemeckej triedy ZŠ.

Tie čísla sú v skutočnosti ešte oveľa vyššie, pretože mnoho utečencov žiadne integračné kurzy nenavštevuje a väčšinou žijú v rámci svojich domovských getách, kde sa nemecky nehovorí.

Z toho vyplýva, že skoro 2/3 utečencov sú na nemeckom pracovnom trhu ďalších niekoľko rokov úplne nepoužiteľní. Jednak sa najskôr musia naučiť nemecky (čo väčšina nechce) a potom prípadne získať nejaké ďalšie odborné vzdelanie. Dohromady to bude nejakých 5-10 rokov. Nemecká vláda si všetko ako obvykle pochvaľuje a to aj napriek enormným finančným nákladom, ktoré údajná integrácie stojí.

Ukazuje sa, že celá umelo vytvorená migrantská kríza bola zo strany nemeckej vlády iba podvod, kedy nemecká vláda vytvárala falošné PR a vedome klamala nemeckej verejnosti, aby naplnila plány svojich pánov z kruhov globálnej finančnej oligarchie. Ich cieľom je islamizácia Nemecka.

Zdroj: magazin1.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti