Mesík: Na Slovensku sa pri moci stretla absolútna korupcia s absolútnou nevzdelanosťou, „Boj s pandémiou“ riadia ľudia žijúci z úplatkov od farmakofiriem a plagiátor v kresle premiéra

22.03.2021 | 13:02
  15
Analytik globálnych trendov a rizík Juraj Mesík hovorí o obrovských peniazoch vynaložených na nezmyselné testovanie a drahé a neúčinné lieky na koronavírus.

S Jurajom Mesíkom sme urobili niekoľko rozhovorov na tému situácie počas pandémie. A tiež aj ohľadne možnosti využitia ivermectinu na zmiernenie počtu ľudí v nemocniciach a smrtnosti korony.

V rozhovore sa dozviete aj:

• Aké má Ivermectin vedľajšie účinky podľa Juraja Mesíka a čo by nám mohlo aktuálne pomôcť? 

• Prečo mnohí lekári neveria účinkom ivermectinu, keď už existujú štúdie?

• Ivermectin je povolený, ale skoro nikde ho niet. Čo za tým podľa vás je? A čo by mohlo pomôcť?

Juraj, ľudia sú už unavení a nevidia svetlo na konci tunela. Kde sa podľa vás stále robí chyba?

Na Slovensku sa pri moci stretla absolútna korupcia s absolútnou nevzdelanosťou. „Boj s pandémiou“ tu riadia ľudia akademickými titulmi, ktorí roky žijú z úplatkov od farmakofiriem a podvodník – plagiátor v roli demokraticky zvoleného premiéra. Výsledok je, že sa zo Slovenska stal trh na nezmyselné masové testovanie za stovky miliónov eur. A tiež trh na predaj remdesiviru – neúčinného „lieku na covid“ po 2100 eur.

Kľúčový dokument,  ktorý vydláždil cestu pre 9 000 oficiálne mŕtvych a zhruba 20 000 reálnych obetí epidémie sa volá „Terapeutický manažment pacientov s COVID-19“. Ide o dokument, ktorým 26. októbra (vtedy sme mali na Slovensku oficiálne 165 obetí covidu), vláda v zastúpení ministerstvom zdravotníctva prikázala ambulantným lekárom covid neliečiť. Resp. liečiť len symptomaticky, čo je prakticky to isté. Pacienti tak zostali Z OFICIÁLNEHO PRÍKAZU VLÁDY bez účinnej lekárskej pomoci.

A to až dovtedy, kým sa buď sami nevyliečili,  alebo zomreli, alebo „dozreli“ a začali sa dusiť. Až potom ich záchranky vozili do nemocníc. Mnohých už nestihli. Tých čo doviezli čakalo a stále čaká martýrium na covidových oddeleniach a JISkách, kde do nich pichali a niekde možno stále pichajú neúčinný, ale výnosný remdesivir.

Zmienený dokument „Terapeutický manažment pacientov s COVID-19“ bol až do začiatku marca oficiálnou vládnou doktrínou „liečby covidu“. Začiatkom marca ho konečne pod váhou mŕtvol stiahli zo stránky MZ SR a 17. marca ho nahradili iným dokumentom. Aj ten je ale bezostyšným popretím poznatkov skutočnej vedy a triumfom tej karpatskej: jeho autori na jeho samom konci na strane 22 o najúčinnejšom a najlacnejšom lieku na liečbu covidu píšu toto – citujem:

“Panel určil, že v súčasnosti nie sú k dispozícii dostatočné údaje na odporúčanie pre alebo proti používaniu ivermektínu na liečbu COVID-19. Na poskytnutie konkrétnejších usmernení založených na dôkazoch o úlohe ivermektínu pri liečbe COVID-19 sú potrebné výsledky z primerane výkonných, dobre navrhnutých a dobre vykonaných klinických štúdií.“

Je to bezostyšná lož. Moderná veda a medicína poznajú vysoko účinné postupy liečby covidu, v ktorých sú ivermectin a vitamín D kľúčovými látkami. Veľké zomieranie je možné zastaviť včasnou a extrémne lacnou liečbou behom 10 dní. Lenže pre časť farmaceutického priemyslu a ním skorumpovanej časti lekárov a profesorov by to bol koniec zlatej bane, ktorú pre nich pandémia otvorila.  Plagiátori pri moci žiaľ schvália čokoľvek, pod čím vidia mená s pár slovenskými akademickými titulmi.  Výsledkom budú do leta ešte ďalšie tisícky obetí.

Ivermectin je povolený, ale skoro nikde ho niet. Čo za tým podľa vás je? Má Ivermectin vedľajšie účinky?

Zámerná snaha nedopustiť, aby sa ľudia včas dostali k účinnej liečbe covidu a prestali na covid zomierať. Ako každý liek, aj ivermectin a celý protokol I-MASK treba pacientovi nasadiť čo najskôr, hneď pri prvom podozrení, že má covid, alebo hneď po pozitívnom teste. A treba ho nasadiť aj rodinným príslušníkom chorého resp. nakazeného človeka. Na Slovensku máme aj celé rodiny, ktoré vymreli po tom, čo vírus doniesol jeden nakazený do rodiny.

V rozpore s tým boli prvé maličké množstvá Ivermectinu, ktoré sa na Slovensko doviezli niekedy v polovici februára dostupné len pre hospitalizovaných pacientov. Teda ľudí už vo veľmi ťažkom až kritickom stave. Bol to perverzný pokus zdiskreditovať vermectin ako účinný liek na covid: čokoľvek by ste podali človeku,  ktorý sa práve posledný raz v živote nadýchol, ho už nezachráni. Ivermectin je vysoko účinný liek, schopný zachrániť veľkú väčšinu chorých s covidom. Samozrejme, nie je to prostriedok na dosiahnutie nesmrteľnosti.

Potom sa nejaký Ivermectin dostal aj do lekární, ale bleskovo sa po ňom zľahla zem a k pacientom sa ho dostalo len veľmi málo. Predpokladám, že väčšinu z neho si „pod pultom“ rozobrali lekárnici a lekári pre seba a vlastných príbuzných a známych. Až teraz, na začiatku jari, majú prísť do lekární väčšie zásielky IVM, ktoré na MZ SR doslova „vyboxovala“ MUDr. Janeková.

No a je tu ešte jeden veľký problém a to je zastrašovanie obvodných lekárov strašidelnými vedľajšími účinkami Ivermectinu,  ktoré v reálnom svete u nás neexistujú. Resp. sú podstatne menej závažné, ako napríklad riziká a vedľajšie účinky acylpyrínu alebo ibuprofenu, ktoré sú voľne predajné. Ani nehovoriac o antibiotikách a množstve ďalších liečiv, ktoré lekári predpisujú ako na bežiacom páse. Mnohí lekári aj pacienti užívajú návykový jed vysoko toxický pre pečeň (strašné cirhózy), nervový systém (demencie) a iné orgány.

Iní užívajú veľké dávky karcinogénnych látok spôsobujúcich rakovinu pľúc, srdcové infarkty a mozgové porážky. Tých sa nebojíme. Ale Ivermectinu sa boja, ako keby to bol novičok. Boja sa ho preto, lebo im ten strach vsugerúva štátny aparát a niektoré slovenské denníky.

Prečo mnohí lekári neveria účinkom ivermectinu, keď už existujú štúdie?

Má to pestré dôvody. Lebo neštudujú – aj preto, že pri tej mase pacientov študovať nestíhajú. Alebo nekriticky veria skorumpovaným akademikom s karpatskými titulmi. Lebo zabudli, že poslaním lekára je liečiť a zachraňovať životy, nie posluhovať skorumpovanej moci. Mnohí sa boja svojich politicky nominovaných šéfov a plnia, čo im vidia na očiach. Nakoniec to je u nás najčastejšia cesta, ako urobiť kariéru,  stať sa primárom oddelenia alebo riaditeľom nemocnice.

Niektorí lekári sú veľmi ješitní ľudia – najprv uverili propagande, že ivermectin covid nelieči, a teraz nie sú schopní ani ochotní priznať svoj omyl.  A používať ho. A netreba zabúdať ani na to, že nezanedbateľná časť lekárov a profesorov je na výplatných páskach firiem, pre ktoré je pandémia zlatá baňa.

Rozhovor pripravila: Martina Valachová

Juraj Mesík je absolventom Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Martine, patril k najlepším v ročníku. Roky pracoval ako starší špecialista Svetovej banky na štyroch kontinentoch. O globálnych trendoch a rizikách – medzi ktoré patria aj epidémie – učil na dvoch z najlepších univerzít Slovenska a Česka. Tvrdí, že je finančne absolútne nezávislý od slovenskej vlády, politických strán aj firiem. O epidémii COVID-19 varoval verejnosť na Slovensku ako prvý. Jeho varovania doterajší vývoj – žiaľ – v prevažnej väčšine potvrdil. 

Zdroj: 40plus.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti