Mesík: Matovičom nanútené masové testovanie funguje ako katalyzátor šírenia super-epidémie. Imunitu oslabuje nedostatok vitamínu D

13.03.2021 | 10:57
  16
Analytik globálnych trendov a rizík Juraj Mesík porovnáva počty obetí koronavírusu na Slovensku s okolitými krajinami.

Tragická cena hrubej nevzdelanosti a ignorantstva:

Na grafe vidíte vývoj priemerného počtu denne hlásených obetí covidu. Pri porovnávaní SR so susedmi si treba uvedomiť, že Čechov a Maďarov je 2 x viac ako Slovákov a Poliakov je 7 + viac. Fínov a Nórov je rovnaký počet:

 

K tvaru kriviek: 

V ČR, H a PL vidíme pomerne jasný vlnový priebeh úmierania - opakovane sa im ho podarilo stlačiť a potom znovu stúplo. Na Slovensku nič také nevidíme - od decembra sa tu zomiera na veľmi vysokom "hrboľatom plató". Evidentne sa tu deje niečo, čo epidémiu nepretržite šíri a udržiava v rekordnom tempe.

Moja hypotéza: Matovičom nanútené masové testovanie funguje ako katalyzátor šírenia resp. udržiavania super-epidémie na Slovensku.

Všimnite si obnovený rast počtu obetí v H, PL a ČR v posledných týždňoch - a že v Nórsku ani Fínsku nie sme svedkami ničoho podobného. Ak veríte, že to má "kultúrne dôvody" - že Fíni a Nóri majú účinnejšie modlitby ako Slováci a Poliaci, chránia ich horskí trollovia alebo majú mocné džudžu - držte sa pevne svojej viery.

Ak Vás zaujíma skutočný dôvod prečo denne zomiera zhruba 5% Nórov a Fínov (oproti Slovákom) a ich úmrtnosť ani teraz v marci prudko nerastie, odpoveď je v hladine vitamínu D v ich krvi. Tá je výsledkom fortifikácie potravín Déčkom.

Na jeseň 2020 to mohli hravo a prakticky úplne zadarmo zaviesť aj Matovičovci, Babišovci, Orbánovci et tutti quanti - nebyť nevzdelanosti a ignorantstva politikov a "odborníkov", ktorými sa títo ignoranti obklopili.

A tak tu máme marec ... poberaj sa starec...

Praktický záver:

Ak ste celú zimu nebrali poriadne dávky vitamínu D tak ste dnes už v hlbokom deficite a vaša imunita je výrazne oslabená. Ak ste obézny/a, platí to X-násobne. Môžete sa to pokúsiť zmeniť veľkou nárazovou dávkou vitamínu D a potom dennými na úrovni niekoľko tisíc IU. Potrvá ale zhruba týždeň, kým Vám v krvi stúpne hladina kalcifediolu - dovtedy budete stále zraniteľný/á.

Zdroj: Facebook Juraj Mesík


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti