Mazureka vyhodili z banky, pretože si odmietol nasadiť rúško

28.07.2020 | 09:55
  23
Textilné rúško je proti vírusu účinné asi ako pletivo proti komárom, reagoval na incident poslanec za ĽSNS.

Slovenský poslanec za stranu Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko sa v pondelok na sociálnej sieti pochválil s nepríjemným zážitkom z VÚB banky.

„Dnes som bol vyhodený z VUB banky v Poprade, lebo som si odmietol dať náhubok. Na otázku, či aj človek s astmou by musel mať vo VUB banke náhubok, mi bolo odpovedané áno. Komické je, že mi to oznámila pani s rúškom z bežnej textílie, ktoré je proti vírusom účinné asi ako pletivo proti komárom a ďalší mali rúška pod nosom, teda na tom boli rovnako ako ja bez neho. Ale ja som náhubok nemal na tvári ani symbolicky ako ostatní, tak som mal smolu. Nebudem si ničiť zdravie tou hnusnou handrou a dýchať vysoké koncentrácie vlastného co2, a tiež nebudem niečo nosiť na tvári pod nosom, len aby som mal pokoj od premotivovaných ľudí a poslúchať tak úplne šialené a nelogické nariadenia,“ napísal úprimne.

S jeho názorom sa asi stotožňuje veľká väčšina Slovákov. Je diskutabilné, nakoľko rúška skutočne pomáhajú v boji proti koronavírusu, alebo ide len o šikanu voči občanom zo strany štátu.

Zdroj: extraplus.sk

Články súvisiace s tematikou:


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti