Mazurek podáva na Matoviča žalobu: Jeho chorobné klamstvá musí niekto zastaviť

29.05.2019 | 19:14
  10
Predseda OĽaNO na pondelkovej tlačovej konferencii povedal aj to, že do europarlamentu sa dostali aj dvaja fašisti.

Poslanec NR SR Milan Mazurek podáva na predsedu OĽaNO Igora Matoviča žalobu. Žalobou Mazurek reaguje na výroky Igora Matoviča, ktoré sú podľa neho lživé a žiada od neho za ne verejné ospravedlnenie.

„Včera na tlačovej konferencii v NR SR, kde Matovič predstavil svojho (len ledva zvoleného) poslanca, ktorého najväčšou kvalitou je vraj jeho etnicita, povedal aj to že do europarlamentu postupujú dvaja fašisti.

Aj keď všetci ľudia už v nedeľu poobede vedeli, že do europarlamentu som zvolený nebol, tak predseda opozičnej politickej strany o 14:30 v pondelok, povie že do europarlamentu bol zvolený Mazurek, ktorý podľa jeho slov: "hádzal veľké kamene do matky s dieťaťom v kočíku".

Takéhoto chorého klamára už musí niekto zastaviť a preto na neho podávam žalobu a budem žiadať verejné ospravedlnenie. Nikdy som žiadne kamene ani iné predmety do nikoho nehádzal a každý čo i len trochu informovaný človek to vie už od roku 2016, kedy médiá začali tieto špinavé klamstvá šíriť.

Matovič to sám tiež dobre vie, ale klamstvo je jeho pracovnou metódou. Od kedy ho ako politika registrujem, nič iné ako šírenie lží nepredviedol. Nechápem len, kto môže takémuto úbohému klamárovi ešte dávať svoj hlas,“ píše Mazurek na sociálnej sieti Facebook.

Zdroj: prehladsprav.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti