Mazurek: Keď sa klaun stane kráľom! Uvedomia si už jeho voliči, že sranda sa skončila?

04.04.2020 | 14:44
  1
Poslanec Národnej rady SR Milan Mazurek (ĽSNS) tiež napísal, že ľudia zvolili magora, lebo sa chceli zbaviť Fica.

Milan Mazurek sa vo svojom najnovšom vyjadrení ostro pustil do premiéra krajiny Igora Matoviča, ktorý podla neho absolútne nezvláda situáciu a svojim správaním nás môže dostať na úroveň afrických štátov.

Prečítajte si celé Mazurekove vyjadrenie:

KEĎ SA KLAUN STANE KRÁĽOM! UVEDOMIA SI UŽ JEHO VOLIČI, ŽE SRANDA SKONČILA?

Nachádzame sa v krízovej situácii, kedy potrebujeme silného lídra a zariadiť sa v štáte tak, aby ľudia trpeli čo najmenej a ich životov sa dotýkali najmenšie možné obmedzenia, nevyhnutné v danej situácii.

Bohužiaľ nám však vládne duševne nevyrovnaný narcis, ktorý bol doteraz zvyknutý robiť nekonečné tlačovky a vykrikovať na všetkých okolo. Stále robí to isté, no s tým rozdielom, že si ani v najmenšej miere neuvedomuje, že jeho psycho výlevy majú dopad na správanie sa celého národa.

O čom hovorím? Jeden deň sa postaví a povie, že je potrebné otvoriť ďalšie množstvo obchodov, pričom vymyslí geniálny plán, ako pri takomto nakupovaní zamedziť šíreniu vírusu. Namiesto voľného pohybu v rámci obchodu, budú ľudia stáť v nekonečných statických radách pred obchodmi a šírenie nákazy je tak podľa Matoviča minimalizované… Všetky tie fotky a videá toho, ako to v realite vyzerá ukazujú, že toto mohlo napadnúť iba „génia“.

O pár dní nato, kedy je na Slovensku stále iba jedna obeť koronavírusu, a úmrtnosť je teda takmer rovná nule a množia sa správy z celého sveta o preukázanej účinnosti lieku plaquenil na zabránenie množenia vírusu v bunkách, sa Matovič nestará o zabezpečenie dostatku pľúcnych ventilácií a zásob tohto lieku pre pacientov, ktorí ho budú potrebovať (menej než 5 % všetkých nakazených), ale príde s nápadom na akýsi „blackout“.

Už aj oficiálne Talianske autority uvádzajú, že počítať štatistiky úmrtnosti na nejakých 6-7 % v Taliansku je značne nepresný údaj, keďže na jedného oficiálne nakazeného pripadá aj 10 ďalších nakazených, ktorí na sebe ani nerozpoznajú, že nejaký vírus majú a jeho priebeh je ďaleko jemnejší, ako priebeh chrípky. Potom sa zrazu úmrtnosť zníži na 0,6 – 0,7 %.

Aj to je samozrejme extrémne vysoké číslo a vzhľadom na špecifický priebeh choroby niet divu, že zdravotníctvo nie je pripravené na takýto nápor pacientov vyžadujúcich si pľúcnu ventiláciu. Preto je na mieste robiť všetko, aby sme zachránili čo najviac životov, a teda nakupovať ventilátory.

Ak však máme premiéra, ktorý jeden deň otvorí obchody a na druhý deň vystúpi so šialenými predstavami úplného uzatvorenia ekonomiky, tak bez ohľadu na nereálnosť jeho chorých vízií vieme, že národ na tieto schizofrenické výstupy bude reagovať chaoticky.

Výsledok? Státisíce ľudí v uliciach, čakajúci pred nákupnými strediskami po celom Slovensku v snahe o nakúp potravín, pretože sa vďaka tomuto magorovi boja, že bude uzatvorené úplne všetko a potraviny budú dávať vojaci, a tak sa chcú predzásobiť. A nemôžme sa im ani čudovať!

Potom si však uvedomme, že práve Matovič je dnes najväčším pomocníkom šírenia koronavírusu, pretože ešte nikto nedokázal svojou vlastnou neuváženou a do neba volajúcou hlúposťou vyhnať do ulíc v jeden deň také húfy ľudí, aby sa mohli slobodne vo veľkých davoch nakaziť. Tento blázon z Trnavy si neuvedomuje, že jeho nezmysly už nie sú len opozičné tlačovky v štýle „lebo Fico“, ale slová premiéra, ktorými sa riadi celý národ!

A čo sa týka samotného vypnutia ekonomiky v čase, kedy o tom neuvažuje ani jediný zo susedných štátov, na ktorých sme ekonomicky závislí, a ktoré už majú spolu desaťtisíce nakazených?

Toto napadne iba nepríčetného človeka a súhlasiť s tým môžu iba ľudia, ktorí sú zamestnancami štátnej správy a naivne predpokladajú nerušené pokračovanie svojho pracovného úväzku po skončení krízových opatrení. Nikto kto pracuje v súkromnej sfére alebo podniká s týmto súhlasiť nemôže, pretože aj keď dnes ekonomika funguje na 50 %, tak priblížiť sa nule by znamenalo katastrofu pre tak veľké množstvo firiem a živnostníkov, že si to iba málokto dokáže predstaviť.

A nehovorím to ja, hovoria to zástupcovia zamestnávateľov, zamestnancov, živnostníkov… Pýtajú si analýzy dopadu, predpoklady ďalšieho vývoja. Matovič ale nič nemá, má len svoje tlačovky.

Naštartovať ekonomiku po takej dobe si dnes nikto nevie predstaviť. Čo to bude znamenať, ako to ľudia prežijú, odkiaľ vezmú peniaze, čo budú robiť? Na tieto otázky odpovede nie sú, máme iba záruku že ECB snáď natlačí ďalší bilión bezcenných papierikov a úspory ľudí v bankách sa infláciou prepadnú o obrovské hodnoty.
Nehovoriac o fixácii úrokových sadzieb na hypotekárnych a iných úveroch, po ktorých skončení začne pravdepodobne eldorádo a neviem si predstaviť, ako ľuďom narastú splátky.

A potom bude stačiť jeden nakazený, ktorý prejde cez hranice a zistíme, že toto harakiri nám nebolo nič platné a vírus je tu späť. Akurát Matovič dohná Slovensko na úroveň africkej kolónie. A hranice predsa uzavrieť nemôžme, inak umrieme od hladu, keďže 63 % konzumovaných potravín na Slovensku je zo zahraničia.

Ľudia zvolili magora, lebo sa chceli zbaviť Fica, pritom existovali iné a rozumné alternatívy, než strana so 4 členmi a milionárskym predsedom s Fábiou a 600 km denne. Bohužiaľ show ľuďom stačila… No show, ktorú tento blázon teraz roztáča môže zničiť viac životov, než by kedy koronavírus na Slovensku dúfal.

 

Zdroj: magazin1.sk

Články súvisiace s tematikou:

 

 


Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti