„Matovičov Himmler Lipšic patrí do basy!,“ reaguje bývalý šéf kontrarozviedky SIS Tóth na sledovanie Fica

26.10.2021 | 18:23
  1
Toto nemá nič spoločné s verejným záujmom, ide o brutálne zasahovanie orgánov činných v trestnom konaní do politického zápasu, komentuje zločinecké praktiky Hegero-Matovičovho režimu bývalý novinár a exriaditeľ kontrarozviedky SIS Peter Tóth.

Najnovšie úniky nahrávok z chaty, kde sa malo pytliačiť, no v skutočnosti tam viedol diskusie predseda Smeru Robert Fico, sú ďalším dôkazom o zločineckej povahe šialencovho režimu.

Nikto by nemal byť na pochybách, že zverejnenie nahrávok zorganizoval Matovičov Himmler Lipšic a že jeho účelom bolo ovplyvňovanie rozhodnutia súdu o (ne)predĺžení väzby generálovi Tiborovi Gašparovi.

Takisto by nemal nikto pochybovať o tom, že ďalším účelom zverejnenia nahrávok je Himmlerov pokus zahnať Smer do mediálnej defenzívy a zastaviť trend nárastu jeho preferencií.

Okolnosť, že za tento únik by mal byť niekto exemplárne potrestaný, azda ani nie je potrebné zoširoka vysvetľovať. Toto nemá nič spoločné s verejným záujmom, ide o brutálne zasahovanie orgánov činných v trestnom konaní do politického zápasu. A ako prvý by mal ísť v tejto súvislosti do lochu Lipšic.

Všimnite si, ako médiá slúžiace šialencovmu režimu horlivo klamú, že obrazovo-zvukové záznamy boli získané zákonne. Neboli! Súd totiž vydal súhlas na odpočúvanie v súvislosti s pytliactvom, nie politicko-právnymi besedami Roberta Fica a spol.

Obzvlášť tupučký Mireček Kern z denníka N lož o zákonnosti vzniku nahrávok opakuje tak vehementne, až ich prirovnal k zvukovým záznamom Gorila. V beznádejnej mentálnej anémii si zrejme ani neuvedomuje, akú iróniu v sebe ukrýva jeho nepodarená paralela.

Aj nahrávky Gorila totiž vznikli nezákonne, pretože súd vydal povolenie na ich vyhotovenie v úplne inej veci, v akej boli napokon použité.

Zdroj: Facebook Ďateľ

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti