Matovič sa pred odletom na štátnu návštevu pochválil, že nožničkami na papier ho strihala 11-ročná dcéra. Nezabudol na „múdrosráčkov“

03.02.2021 | 12:40
  19
Predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO) uviedol, že francúzsky prezident Emmanuel Macron určite pochopí jeho skvelý účes, lebo je normálny ...

Premiér Igor Matovič sa v Paríži počas dnešného dňa stretne s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom. Spoločné majú rozobrať nielen pandemickú situáciu a fond obnovy pre Európsku úniu, ale tiež tému jadrovej energetiky. Predseda slovenskej vlády sa na Facebooku aktuálne pochválil svojím novým účesom, ktorý mu spravila jeho 11-ročná dcéra. 
 
„Takto vyzerá hrdý tatko, ktorý sa večer dal ostrihať svojej 11-ročnej dcérke Klárke,“ napísal Matovič. Otázkou zostáva, či je vhodné, aby sa premiér krajiny nechal pred oficiálnou návštevou prezidenta Francúzska ostrihať malým dievčaťom.

Sám Matovič si je vedomý toho, že týmto krokom dá „kope múdrosráčkov“ dôvod na to, aby ho „zase hejtovali“. Prezident Emmanuel Macron to však podľa Matoviča „pochopí, lebo je normálny“. 
 
Okrem Emmanuela Macrona sa má Igor Matovič stretnúť aj s generálnym riaditeľom organizácie Reportéri bez hraníc Christophom Deloirom. S ním majú odkomunikovať postavenie našej krajiny v rebríčku slobody tlače. V ňom sa za rok 2020 nachádzame na 33. mieste.

Zdroj: refresher.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti