Matovič prijal veľvyslanca na sedláka - v teniskách a rifliach

18.08.2020 | 22:00
  18
Ponožky, hrnce, reďkovky a plátené tenisky. A nesmie chýbať slivkový koláč od Hujera, komentuje spoločenské faux pas premiéra vo svojom fejtóne poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD).

Pamätáte si na Richarda Sulíka, keď ako predseda parlamentu viedol oficiálny rozhovor s troma veľvyslancami a sedel s nimi v letnej košieľke, lakeť na stole, telefón na uchu, peňaženka šmarená pri tanieri?

Už tomu chýbala len vekslácka zlatá reťaz na krku. Bez úrovne, bez taktu, bez štipky inteligencie.

Aj štamgast zo štvrtej cenovej by pochopil, že na takomto stretnutí sa nemôže správať ako keby sedel v bufete na langoši na kúpalisku.

Myslel som si, že už väčšiu sedlačinu ani nie je možné vymyslieť. A predsa.

Toto je predseda vlády Igor Matovič - veľvyslanca prijíma na úrade vlády v mládežníckych teniskách a rifliach:

Nabudúce možno príde v trenkách. Lebo takto on reprezentuje Slovensko - ponožky, hrnce, reďkovky a plátené tenisky. A nesmie chýbať slivkový koláč od Hujera.

Bez srandy - takto sa premiér nemôže obliekať, keď reprezentuje krajinu. Je to neúcta voči diplomatom, neúcta voči úradu, neúcta voči vlastnému štátu.

A je to navyše neuveriteľne trápne, ak ste najväčší papaláš v Trnave, čo býva v luxusnej vile a vlastní pol mesta, no hráte sa na násťročného pankáča, čo nemá na poriadne boty.

Epic fail.

Pán predseda vlády, prosím, zbavte sa už konečne pocitu, že sa musíte nevyhnutne správať ako štrnásťročný pubertiak. Nie je to roztomilé, je to detinské.
Aspoň pred veľvyslancami sa snažte predstierať, že ste mentálne v poriadku.

Slovensko sa už za vás nevládze hanbiť. Ďakujeme.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti