Matovič považuje snahy Kisku získať Remišovú do jeho novej strany za podraz a nepriateľský čin

17.06.2019 | 17:30
  6
Šéf hnutia OĽaNO síce víta Kiskovu ponuku na vzájomnú spoluprácu, ktorá by sa však podľa neho nemala začať takýmto spôsobom.

Líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽANO) Igor Matovič považuje snahy exprezidenta Andreja Kisku získať Veroniku Remišovú do jeho novej strany Za ľudí za podraz.

Matovič síce víta Kiskovu ponuku na vzájomnú spoluprácu, ktorá by sa však podľa neho nemala začať takýmto spôsobom. „Na jednej strane hovoril, že by veľmi rád s nami spolupracoval, no zároveň by bol rád, keby rozbil naše hnutie a pritiahol k sebe Veroniku Remišovú. Podrazom sa úprimná spolupráca nezačína,“ vyhlásil Matovič.

ANDREJ KISKA ... slová versus činy

„Pán Kiska na tlačovke viackrát povedal, že by veľmi rád s hnutím OĽANO spolupracoval. Zároveň však jedným dychom dodal, že by veľmi rád rozbil náš poslanecký klub, t.j. vraj bude veľmi rád, ak predsedníčka nášho poslaneckého klubu Veronika Remišová vstúpi do jeho Zaludi.sk.

Je veľmi jednoduché povedať na tlačovke tisíc ľúbivých slov. Ale najlepšie slová sú vždy len skutky. Podávať ruku na spoluprácu a zároveň cielene rozbíjať poslanecký klub toho istého subjektu, nie je snaha o priateľskú spoluprácu, ale nepriateľský čin,“ uviedol šéf OĽaNO.

Zároveň vyjadril presvedčenie, že v nasledujúcich parlamentných voľbách by nemal prepadnúť ani jeden hlas od demokratických voličov, preto predvolebnú spoluprácu nevylúčil.

Zdroj: SITA / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti