Martina Šimkovičová: Dnes zakážu LGBTI mňa, zajtra vás

23.05.2019 | 11:18
  6
Homosexuáli nie sú menšinou ani z právneho hľadiska. Radi sa však menšinou nazývajú (ale to je opäť len to kričiace promile z nich), snažiac sa navodiť dojem, že sú diskriminovaní a upierajú sa im práva.

Už sme si zvykli, že iný názor, ako istá, síce málopočetná ale o to agresívnejšia skupina obyvateľstva, sa na Slovensku nesmie mať. Táto skupinka obyvateľstva sa vo svojich praktikách nezastaví pred ničím. Hovorím o skupinke, pretože prívrženci LGBTi ideológie a agendy tvoria skutočne len promile obyvateľstva; táto množina ľudí určite nie je totožná s homosexuálmi vo všeobecnosti. Táto skupinka diktuje väčšine a diktuje aj ministerstvu, ako sa majú míňať peniaze daňových poplatníkov.

Istá Barbora Palatická mi písala súkromné správy cez FB, na ktoré som jej odpovedala. Súkromné správy sú viditeľné iba medzi ľuďmi, ktorí si píšu. Táto pani ukázala slušnosť na ktorú sme už u liberálov zvyknutí, keď bez súhlasu druhej strany zverejnila súkromné konverzácie. Títo ľudia nerešpektujú nič, slušnosť, súkromie, ani zákon. Našu konverzáciu poskytla aj novinárom a o mojich vyjadreniach vyšli články vo viacerých online médiách. Titulky týchto článkov boli ladené tak, ako by som žobrákovi odtrhla od úst kus chleba, alebo obrala deti. Minule som poukazovala na to, že keď predkladám novelu zákona, nedozvie sa o tom nikto, naše médiá nenapíšu ani slovo…

Už som to povedala niekoľkokrát ale zopakujem to znova, MNE HOMOSEXUÁLI NEPREKÁŽAJÚ. Mám medzi nimi mnoho priateľov. Drvivá väčšina homosexuálov žije svoj život a žiadna gender ideológia ani LGBTi hnutia ich nezajímajú.

Podávanie žiadostí o podporu pre znevýhodnené skupiny si zvyčajne predstavujeme tak, že ide o ľudí s postihnutím neschopných sa postarať o seba finančne, či inak. Pokiaľ človek nie je hendikepovaný, mentálne či fyzicky, nevidím žiaden dôvod, aby bol podporovaný štátom a už vôbec nie sumou 19000 Eur. Homosexuáli nie sú menšinou ani z právneho hľadiska. Radi sa však menšinou nazývajú (ale to je opäť len to kričiace promile z nich), snažiac sa navodiť dojem, že sú diskriminovaní a upierajú sa im práva. Chceli by požívať výhody skutočných menšín vrátane finančnej podpory a tej sa im v posledných rokoch aj dostávalo. Ja by som bola vďačná za informáciu, v čom sú gayovia diskriminovaní a presne ktoré práva nemajú rovnaké ako ja, či hocikto z nás.

Máme tu mnoho skupín ohrozeného obyvateľstva, ktoré peniaze bytostne potrebujú, dôchodcovia, mladé rodiny, deti žijúce v marginalizovaných skupinách a ďalšie. Som presvedčená, že peniaze na dúhový pochod sa dajú využiť v úplne inej sfére a to aj keby sme chceli striktne ostať v oblasti kultúry.

Dúha je symbolom nádeje ale aj spájania. Ja som istý čas moderovala sériu charitatívnych podujatí – Dúhové mosty, s kolegom Janom Dubničkom. Moderovali sme to s nadšením a láskou a hlbokým rešpektom k organizátorom akcie ale hlavne voči deťom chorým na cystickú fibrózu. V tomto prípade má dúha ako symbol svoje opodstatnenie, pretože symbolizuje most medzi zdravými a chorými deťmi.

Pod článkom, kde bulvár uviedol aj moje vyjadrenia zo súkromných správ so spomínanou pani, sa vyjadrovali opäť „slušní“ ľudia, fanúšikovia agendy LGBTi nepublikovateľným spôsobom, sypali sa nadávky najhrubšieho zrna so želaním toho najhoršieho, čo si len dokážete predstaviť. Toto sú tí ľudia, ktorí bojujú za práva a slobodu… zdá sa však, že na mysli majú len svoje vlastné práva a slobodu prejavu a slova iba pre seba. Dnes zakážu mňa, zajtra vás.

Zdroj: bgn.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti