Marcel Forgáč najprv moderoval v televízii vakcinačnú propagandu, neskôr vyslovil túžbu, aby „najväčšie antivax svine museli za ošetrenie platiť“ a teraz nadáva kamarátom, že sa zbláznili sú agresívni, paranoidní a veria vyfabrikovaným bludom

17.12.2021 | 17:00
  44
Krása, ľudskosť a vzájomnosť sú v kúte a valcované násilným akcentovaním rozdielov a animozít, sťažuje si propagátor očkovania moderujúci očkovaciu lotériu.

Moderátor Marcel Forgáč, ktorý viac ako dva mesiace moderoval očkovaciu lotériu vo verejnoprávnej televízii, končí na Facebooku. Sociálnej sieti dáva zbohom po tom, čo mu viacerí používatelia po kontroverznej súťaži písali nenávistné komentáre a želali smrť jemu aj jeho deťom.

„Keď si čítam tie komenty o zapredancoch, komparzistoch, vymyslených štatistikách pod článkom doslova skropeným potom unavených, zachraňujúcich ľudí z overalov, strácam nádej. A zlomyseľne túžim, aby najväčšie antivax svine museli za ošetrenie platiť,“ napísal nedávno Forgáč, za čo schytal kritiku od ľudí, ktorý majú už plné zuby klamstiev o údajnej pandémi, násilnej vakcinačnej propagande a obmedzovaní ľudských a občianskych práv v mene infekcie Covid-19.

Jeho zlosti neunikli ani politici Robert Fico a Peter Pellegrini: „Snívam o tom, že niekto Ficovi, Pellemu a ďalším excelovsky ukáže, koľkých ľudí svojím popieraním vakcinácie vlastne zabili. Lebo takto to je. Nie, smrť im neželám. Na ich úroveň sa, dúfam, nikdy nedostanem.“

V najnovšom statuse na Facebooku tvrdí, že ešte nevie, na ako dlho sa chce platformy vzdať, no zatiaľ plánuje sociálnu sieť vytesniť zo svojho života aspoň na pár mesiacov. Nevylučuje ani úplný koniec. Sieť sa podľa neho za posledných 10 rokov radikálne zmenila. Tvrdí, že ide o miesto presýtené zlobou a lžou, nenávisťou a neprajnosťou, ktoré ho desí a ubíja.

„Krása, ľudskosť a vzájomnosť sú v kúte a valcované násilným akcentovaním rozdielov a animozít. Je to miesto technicky, graficky a strategicky prepracovanej nenávisti, miesto, kde ľudia s najnižšími kvalitami a donebavolajúce lži a výmysly žnú najviac ovácií,“ sťažuje si propagátor očkovania moderujúci očkovaciu lotériu, ktorá mala za cieľ presvedčiť ľudí pichať si do tela experimentálne látky, ktoré mnohí pochybní odbroníci a vedci označujú za vakcíny proti Covid-19.
 
„Je to miesto technicky, graficky a strategicky prepracovanej nenávisti, miesto, kde ľudia s najnižšími kvalitami a donebavolajúce lži a výmysly žnú najviac ovácií. Toto miesto vysáva lásku,“ píše Forgáč, ktorý za moderovanie očkovacej lotérie zinkasoval 34-tisíc eur, hoci istý čas zvažoval, že s tým skončí.
 
„Moji najlepší kamaráti sa zbláznili, sú agresívni a paranoidní, veria vyfabrikovaným bludom. Oni, samozrejme, majú pocit, že som sa zbláznil ja, iste. Je to miesto, kde mi konkrétni ľudia s podobou a bydliskom želajú smrť, prípadne mojim deťom,“ pokračuje moderátor a odkazuje, aby ho ľudia tento rok na Vianoce namiesto označovania na Facebooku označovali na pohľadniciach.

Zdroj: refresher.sk / InfoVojna


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti