Marček vyzval na prechádzku k parlamentu, aby občania pripomenuli poslancom povinnosť hlasovať podľa Ústavy Slovenskej republiky

27.12.2020 | 20:58
  25
Odhlasovanie chystaných zákonov ústavnou väčšinou, by podľa exposlanca Petra Marčeka znamenalo oficiálne zavedenie diktatúry a cenzúry na území Slovenskej republiky.

Vstávaj Slovensko!

Zajtra 28.12.2020 má byť o 14:00 hod. Mimoriadna schôdza NR SR, na ktorej chcú protiústavne a podvodným spôsobom, elektronicky odhlasovať podľa mnohých, dva protiústavne zákony!!!

Toto nesmieme dovoliť a práve preto oznamujem všetkým národne orientovaným občanom, sociálne a ľavicivo zmýšľajúcim ľuďom, vlastencom, ľudovcom, komunistom, veriacim i ateistom, že chystáme sa s kolegom ísť pred NR SR okolo 13 hod privítať našich zamestnancov- zákonodarcov, ktorých chceme dôrazne požiadať o jednu jedinú vec, aby nezahlasovali za tieto zákony, lebo sú proti ústavné a protislovenské, ktoré by úplne zničili už i tak dosť zdecimovanú SLOBODU a DEMOKRACIU!

Ak by tieto zákony odhlasovali ústavnou väčšinou, znamenalo by to oficiálne zavedenie diktatúry a cenzúry, ktorá tu už vlastne nezákonne potichu funguje, podľa vzoru NSDAP, tak ako ju prezentoval náš, podľa mňa nesvojprávny psychopat, premiér Vlády SR s jeho diletantskou vládou najradšej uplatnili a aj tú týraniu uplatňujú na Slovensku!

NESMIEME TO DOVOLIŤ!

Preto ak môžte, príďte sa aj vy prejsť sa k NR SR, ak nestíhate, šírte a zdieľajte prosím túto udalosť!

Ak nie kvôli sebe, tak určite kôli svojim deťom, vnukom, rodičom. Budúce generácie si nezaslúžia stratiť to, za čo naši predkovia krvopotne, položiac svoje životy, vybojovali!

Nebojte sa, aj policajti, prokurátori, či sudcovia majú svoje rodiny, deti, vnukov, či rodičov! Týka sa to aj ich a prevážna väčšina z nich je na našej strane!

Peter Marček

Zdroj: Facebook Peter Marček

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti