Mám už toho plné zuby! Chcú mi zobrať slobodu a ešte sa priblblo k tomu priznajú. Ste zločinci a fašisti! Ja si beriem svoj život a slobodu naspäť!, odkázal Matovičovej vláde analytik Baránek

02.02.2021 | 13:40
  20
Nehľadajte vodcu, ktorý by povedal – choď protestovať! Zoberte sa a choďte!, odkázal Slovákom politický analytik Ján Baránek a odporučil, aby sa pozreli do Nemecka, do Česka, do Rakúska a hlavne do zrkadla.

Už sa mi nechce žiť vo svete obmedzení, udavačov, rúšok, nezmyselných opatrení, dávkovanej slobody, nechce sa mi žiť vo svete, ktorý riadia šialenci, hovorí politický analytik a majiteľ prieskumnej agentúry Polis Ján Baránek hodnotiac nezmyselné kroky Matovičovej vlády od jej nástupu.

Prečítajte si jeho trefný príspevok na sociálnej sieti:

Beriem si slobodu naspäť

Priatelia, video, ktoré vidíte, som natočil dronom na Štrbskom Plese. Z výšky to tak nevidno, ale toto zimné centrum je dnes úplne vyľudnené. Z našej krajiny sa pomaly stáva stredoeurópska Pripjať.

Nie, nejdem spochybňovať existenciu Covidu. Ani nejdem spochybňovať fakt, že sú ľudia, ktorí na tomuto vírusu podľahli. Otázka je cena. K tej sa dostanem o chvíľu.

Najprv ku Covidu.

Zbombardovali sme Slovensko niekoľkými „atómovými bombami“ a výsledok? Máme najviac úmrtí na svete na počet obyvateľov. Nie, nie je to spôsobené tým, že by u nás vírus bol tak smrteľný. Je to spôsobené totálnou bezradnosťou a neschopnosťou vedenia tohto štátu.

Tu vyvstáva niekoľko otázok:

Prečo odborníci podliehajú nekompetentným utkvelým predstavám premiéra?

Ak nám zomierajú zbytočne ľudia, ako je možné, že jeho okolie nekoná?

Zbytočné úmrtia tak nejdú na vrub samotného premiéra. Osobne som presvedčený, že bude „zbavený viny“ zo zdravotných dôvodov. Ide tu však o priamu zodpovednosť ďalších členov vlády a koalície. 


Richard Sulík povedal, že toto je posledné plošné testovanie, ktoré SaS podporila. Čo nám tým povedal? Nič iné, iba to, že celé testovanie považuje za zbytočnosť. 


Veronika Remišová nezahlasovala za plošné testovanie.

Takže minimálne títo dvaja lídri koaličných strán vedia, že testovanie je nezmysel. Potom vedia aj to, že testovanie nezachraňuje ľudské životy. Vedia aj to, že na 1mil obyvateľov máme najviac úmrtí. Keď toto vedia, je ich povinnosť konať. Pokiaľ nekonajú oni, musí konať Generálny prokurátor. Ten teda konať aj začal, ale nemá kompetencie na odvolanie nesvojprávneho premiéra. Ktorý si urobil ďalšie branné cvičenie s celým národom.

Nezmyselné.

Jediný, kto mu snáď verí, je zmyslov a hrdosti definitívne zbavený minister zdravotníctva.

Slováci, ako jeden tupec, tak opäť nastúpili a nechali sa značkovať, ako teľce na farme žeravým železom. Lebo so Slovákmi sa to môže. 


Slovák hľadá vodcu, ktorý by mu povedal – choď protestovať! A nájde. 10, aj 20 vodcov nájde. Každý ho vedie svojim smerom.

Slovák nerepce. Keď repce, tak len potichu. Pozri sa, Slovák, do Nemecka. Pozri sa, Slovák, do Česka, do Rakúska. A pozri sa, Slovák, do zrkadla. Čo uvidíš? Slováka. Slováka, ktorý sa pokloní aj svojmu odrazu v zrkadle. Nehľadajte vodcu. Zoberte sa a choďte!

Minister zdravotníctva, tento brat strachu a zbabelosti, prišiel s ohromujúcim nápadom. Posielať SMS do „centrály“ pokiaľ chcete opustiť svoj domov a ísť trebárs nakupovať.

To naozaj? To naozaj, ty zmyslov zbavený, v panike sa zmietajúci nekompetentný zbabelec? Pošlem sms do “centrály“, pošlem. Takú, akú ste ešte v tej vašej centrále nedostali. 
 Vy spolok chudákov. Nie, nie chudákov. Ste zločinci. Áno, ste normálni zločinci, lebo zbytočne tu umierajú ľudia. Vašou vinou. 


Špekulujete, čo ďalej. Ako testovať, ako očkovať, ako ďalej strpčovať obyvateľom tejto krajiny život.

Pritom, riešenie je možno jednoduché. 
Lebo – čo, keď ten Ivermectin naozaj funguje? Čo keď naozaj funguje tak, ako sa píše? Čo keď lieči v každej fáze ochorenia? Čo keď dokonca účinkuje preventívne? Ak každé moje „čo keď?“ je pravdou, tak čo teraz? Čo takto nakúpiť Ivermectin a konečne začať liečiť a nie bombardovať tento národ vašimi nezmyselnými atómovými bombami? 
Vašimi idiotskými smskami? Vašimi ďalšími nezmyselnými nápadmi?

Čo keď je riešenie takéto jednoduché? Má iba jednu vadu. Nezarobíte na ňom. Nezarobí trnavská firmička. 
Mimochodom, začal v tomto prípade už konať GP? Niečo avizoval. No, keď nezačal, tak ho teda vyzývam, nech začne. Pokiaľ si neprečíta tento status, budem ho vyzývať v dalších, snáď aspoň jeden si prečíta. A budem ho vyzývať aj na ďalšie konania. Postupne, nie naraz. Najprv počkajme, čo začne on.


Mám už toho naozaj plné zuby. Chcú mi zobrať starý svet. Chcú mi zobrať slobodu. A ešte aj priblblo sa k tomu priznajú. Vraj “Očkovanie je sloboda“.

Nie, vy fašisti. Nie očkovanie je sloboda. Viete, čo je sloboda? Sloboda je moje rozhodnutie, či sa očkovať dám. Vy mi nebudete dávať priepustku na niečo, na čo mám nárok od narodenia. Nie som váš otrok. Tak si vaše očkovanie niekam strčte. Presne tam, kam ste chceli strkať tie testy, ktoré ste zvažovali nakúpiť.

Vidím masy premotivovaných, simplicitných aktivistov, ako sa teraz chytajú za hlavy a nariekajú nad tým, aký som nezodpovedný. Nie som. Kúpil som Ivermectin celej mojej rodine, sebe, aj mojim rodičom. Odhliadnuc od toho, že už dávno som im kúpil respirátory, vitamín D, C a zinok. Takže nie som nezodpovedný. Len sa správam racionálne a zodpovedne.

Už sa mi nechce žiť vo svete obmedzení, udavačov, rúšok, nezmyselných opatrení, dávkovanej slobody, nechce sa mi žiť vo svete, ktorý riadia šialenci. 
Nechce sa mi žiť vo svete, kde cesta autom z okresu do okresu je ilegálnou činnosťou a každý, kto ju podnikne je partizán. 


Jediným šťastím je, že slovenskí policajti sú príčetnejší, ako politici. Stále ich nevidím. A som im za to vďačný a mám ich za to rád. Iste, nájdu sa aj medzi nimi premotivovaní blbci, ale evidentne je ich menšina.

Takže, priatelia, neverte strašeniu médií, kde všade kontrolujú policajti. Nekontrolujú. A keď, tak menej, ako pred touto hystériou Covidu.

Chcem už žiť normálne. Máme na to, aby sme žili normálne. Som ochotný žiť normálne aj za cenu hrozby Covidu. Lebo už dnes majú opatrenia proti Covidu na svedomí viac životov, ako Covid samotný. Nehovoriac o to, že patológovia mi hovorili, že musia dávať príčinu smrti Covid, aj keď smrť bola iba s Covidom a že v prípade, ak pacient umrie na následky očkovania, majú hľadať inú príčinu smrti. Toto mi povedali patológovia.

Nie je to ani môj výmysel, ani hoax. Ale, ak som bol nepresne informovaný, vyzývam patológa, ktorý toto číta, nech sa ozve. Aby som to uzavrel – beriem si svoj život a slobodu naspäť. Ľudia umierali, umierajú a budú umierať. So všetkou zodpovednosťou, beriem si svoj starý život naspäť. Mám Ivermectin, mám vitamíny.

Nepotrebujem k slobode vaše sms, vaše modré zdrapy, vaše povolenia. Covid nie je čierny mor. Covid nie je Španielska chrípka, ani Ebola. Podľa mne dostupných údajov má Covid smrtnosť cca. 0,3%. Je to úroveň, pri ktorej si skrátka slobodu beriem naspäť. Je na vás, ako sa rozhodnete vy.

Zdroj: Facebook Ján Baránek


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti