Maďari, budíček! / Ébresztő Magyarok!

22.03.2019 | 09:38
  1
Otvorený list pre Fidesz / Nyílt levél a Fidesznek


V Maďarsku vládnuca strana Fidesz komunikuje nasledovné odkazy:

- Stop Soros!
- Zastavme Brusel!
- SMK je strategickým partnerom Fideszu!

Predseda strany SMK, József Menyhárt v prezidentských voľbách odstúpil v prospech Mistríka, ktorý zas odstúpil v prospech Čaputovej. Charakter oboch týchto „Slovenských” kandidátov bol vyrobený v marketingovej dielni ultraliberálnych síl. O sebe tvrdia, že sú kresťania, pričom slovenskej spoločnosti vydláždili cestu priamo do pekla.

V Maďarskom Základnom zákone (týmto dokumentom nahradili Fideszom zrušenú Ústavu Maďarskej Republiky) je stanovené, že za rodinu sa považuje výlučne zväzok muža a ženy, kým Čaputová a spol sa snažia morálne i legislatívne zrovnoprávniť homosexuálnu devianciu s tradičným modelom kresťanskej kultúry. Podľa nich je normálne, aby deti „vychovávali” sexuálne aberovaní jedinci. Ich podvodná komunikácia je diabolsky prefíkaná. Hovoria, že je lepšie, keď deti „vychovávajú” do seba zaľúbení teplí (mimochodom slovo teplo je zámerne prisvojené týmito zvrátencami), ako detské domovy.

Prečo títo slniečkári neriešia radšej otázku, prečo a ako sa dostali niektoré matky do takého zúfalstva, že sa rozhodli svoje deti opustiť? Nebolo by lepším riešením zlepšiť sociálnu situáciu na Slovensku? Ideológie ako LGBTI, gender a likvidácia suverénnych národných štátov patrí tiež k prioritám týchto úchylných kandidátov, pričom to ani veľmi netaja.

V denníku Új Szó vyšiel článok, podľa ktorého László Kocúr (hotové kocúrkovo), riaditeľ strany SMK vyzýva svojich voličov, aby v druhom kole podporili Čaputovú (aby bolo so Slovenskom Kaput?). Béla Bugár konal obdobne.

Milí moji Maďarskí krajania!
Je, či jestvovalo niekedy dôveryhodné zastúpenie Maďarov na Slovensku? V časoch, keď niektorí populisti získavali popularitu medzi Slovákmi šírením nenávisti voči Maďarom, malo zmysel brániť sa a vytvárať protisilu?
Situácia sa ale úplne zmenila. Už je evidentné, že ani Maďari, ani Slováci nemajú na Slovensku dôveryhodné politické zastúpenie.

Je na čase, aby sme sa zbavili fóbie zo Slovákov a nadniesli sa nad propagandu.

Neočakávajme od Slovákov, aby nám hneď začali dôverovať, nakoľko aj oni boli „úspešne“ naladení proti Maďarom pomocou sfalšovania dejín. Náš spoločný nepriateľ nás vyprovokoval proti sebe, aby mohol vykrádať naše komory, kým my sa spolu hádame. Jednoducho funguje princíp rozdeľuj a panuj.

Podľa môjho názoru je výsostným záujmom nás, Maďarov na Slovensku, aby vzniklo silné Slovensko, na základe múdrosti a čestnosti. Strany SMK a MOST-HÍD podporujú tie politické a ekonomické sily, ktoré sa snažia o likvidáciu suverenity Slovenska.

Žiaľ, to isté sa dá vyhlásiť aj o tzv. slovenských politických stranách. Je pravdou, že v radoch SNS a SMER sa nachádzajú aj také osoby, ktoré majú pronárodné cítenie. Možno Kotlebovci by mohli byť našimi spojencami, keby sa dokázali zbaviť radikálov, obdivujúcich hákové kríže.
Som presvedčený, že naším elementárnym záujmom je otvorená spolupráca so skutočnou Slovenskou národnou stranou, ktorá ctí a nezapiera naše základné práva budovať náš vzťah k vlastnej kultúre a k dôstojnému životu.

Milý Fidesz!
Dokedy budete podporovať tunelárske organizácie tvrdiace o sebe, že sú promaďarské, pričom podporujú ultraliberálne sily? Skúmate vy vôbec, aké hodnoty vyznáva váš strategický partner na Slovensku? Kontrolujete cestu vašich dotácií pochádzajúcich od daňových poplatníkov, občanov Maďarska, ktorými týchto zradcov podporujete? Nemyslíte si, že by ste mali zmeniť svoju stratégiu v súvislosti s Maďarmi žijúcimi na Slovensku, nakoľko SMK svojimi politickými krokmi úplne zničila vlastnú dôveryhodnosť a tak aj vami komunikovanú stratégiu? Alebo Vás to netrápi?

Ladislav KORMOS


A Fidesz a következőket kommunikálja:

- Stop Soros!
- Állítsuk meg Brüsszelt!
- Az MKP a Fidesz stratégiai partnere!

Az MKP elnöke, Menyhárt József a Szlovákiai köztársaságielnök-választásokon visszalépett Mistrík javára, aki visszalépett Čaputová javára. Mindkét „Szlovák” jelölt az ultraliberális mesterkonyhában legyártott karakter. Kereszténynek mondják magukat, miközben az „értékrendjük” a pokol felé kövezi ki a Szlovák társadalom útját.
A Magyarországi Alaptörvényben családnak egy férfi és egy nő kapcsolata számít, míg Čaputováék a homoszexuális devianciát egyenrangúvá tennék a hagyományos, keresztény család modellel. Szerintük nem gond, ha szexuálisan aberráltak gyermeket „nevelnek”. A megvezetés Sátáni, azt mondják, inkább legyen melegeknél a gyerek, akik szívből szeretik egymást, mint gyermekotthonban. Nem a szociális viszonyokat kéne rendbe tenni, hogy ne legyenek az anyák olyan lelki és anyagi helyzetben, hogy elhagyják gyermekeiket? Az LGBTI, gender ideológia és a szuverén nemzetállamok felszámolása iránti vonzalmukat sem rejtették véka alá ezek a jelöltek.

Az Új Szó napilapban lehozott cikk szerint Kocúr László, az MKP pártigazgatója is arra szólítja fel a magyar nemzetiségű Szlovákiai szavazókat, hogy Čaputovára adják le voksukat. Bugár Béla is hasonlóképpen cselekedett.

Kedves Magyar honfitársaim!
Van-e, volt-e a Szlovákiában élő Magyaroknak valaha is hiteles képviseletük? Azokban az időkben, amikor a populista politikusok a magyar-gyűlöletre építették népszerűségüket, volt értelme ellensúlyt keresni.
Mára a helyzet teljesen megváltozott. Nyilvánvalóvá vált, hogy sem a Magyaroknak, sem a Szlovákoknak nincs hiteles politikai képviseletük.

Ideje megszabadulnunk a Szlovák fóbiától és felülemelkedni a propagandán.

Ne várjuk el a Szlovákoktól, hogy azonnal a nyakunkba ugorjanak, mert őket is sikeresen a Magyarok ellen nevelték történelemhamisításokkal. A közös ellenfelünk kijátszott bennünket egymás ellen, hogy amíg mi egymással vagyunk elfoglalva, addig ők kirabolják az éléskamráinkat. Működik az oszd meg és uralkodj elv.

Szerintem nekünk, Magyaroknak elemi érdekünk egy bölcsességen, becsületességen alapuló erős Szlovák állam támogatása.
Az MKP és a MOST-HÍD egyaránt a Szlovákiát felszámolni igyekvő politikai és gazdasági erőket támogatják.

A Szlovák pártokról, sajnos ugyanez mondható el. Igaz, az SNS-ben, a SMER-ben láthatóak azok az erők, akik nemzeti érzelműek. Talán a Kotlebáék lehetnének a szövetségeseink, ha meg tudnák tisztítani pártjukat a horogkeresztet imádóktól.

Meggyőződésem, hogy elemi érdekünk egy olyan valódi Szlovák nemzeti párttal együttműködnünk, akik tiszteletben tartanák a kultúránkhoz és a tisztességes élethez való alanyi jogunkat.

Kedves Fidesz!
Meddig hajlandóak még ezt a pénzeltüntető, magát magyarnak hazudó liberális csapatot anyagilag támogatni?
Megvizsgálták Önök, milyen ideológiát képvisel a Szlovákiai stratégiai partnerük? Esetleg végigkövetik az idetolt Magyarországi adófizetők pénzének útját? Nem gondolják, hogy stratégiát kellene váltani, mert az MKP ezzel a húzásával végleg hiteltelenné tette magát és szembe ment az Önök által kommunikált stratégiával? Vagy ez Önöket nem zavarja?

KORMOS László


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti