Ľudské hyeny ich dostali do izolácie, reaguje na smrť generála Lučanského a politické procesy syn väzneného policajného exprezidenta Tibora Gašpara

05.01.2021 | 10:55
  14
Môj otec je vo väzbe na základe svedeckej výpovede obvineného kajúcnika a ďalšieho obvineného, ktorého priniesol na prokuratúru Lipšic, vysvetlil na sociálnej sieti situáciu generála Gašpara jeho syn.

Po synovi a manželke bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského, sa na sociálnej sieti ozval aj syn ďalšieho policajného exprezidenta – Tibora Gašpar.

Kým Lučanského polícia zadržala v rámci akcie Judáš, Gašpara zadržala v rámci akcie Očistec začiatkom novembra. Obaja boli obvinení z prijímania úplatkov. Podľa vyšetrovateľa Národnej kriminálnej agentúry mal Gašpara riadiť nitriansky podnikateľ Norbert Bödör.

Gašparov syn sa ozval na profile svojho otca. „Je mi úprimne ľúto rodiny Milana Lučanského. Nedokážem si predstaviť, aké chvíle teraz prežívajú. Čo si však predstaviť viem, je izolácia, do ktorej ich tieto ľudské hyeny dostali, a tlak ktorému museli čeliť,“ píše Gašpar mladší. Tvrdí, že ani Gašpar starší sa nemohol niekoľko mesiacov stretnúť s rodinou. Nemohli si ani telefonovať.

„Tak isto ako pána Lučanského ho umiestnili na opačný koniec krajiny ,aby mal sťaženú obhajobu. Advokátom umožnili telefonáty až po mesiaci. Sprcha dvakrát za týždeň. Nevyhovujúca strava je riešená právom na jeden nákup týždenne, ktoré je vzhľadom na fakt, že nemáte kde potraviny skladovať v chlade len iluzórne. Priestor menší než niektoré psie búdy,“ opisuje podmienky väzby Gašpar mladší.

Pripomína, že jeho otca dosiaľ nikto nevypočul. „Môj otec je vo väzbe na základe svedeckej výpovede obvineného kajúcnika, ktorý sa podľa medializovaných správ priznal k státisícovým úplatkom, a ďalšieho obvineného, ktorého priniesol na prokuratúru, týždeň pred tým, ako ho mali zatknúť, Lipšic. Nehovoriac o tom, že na nich predtým podal trestné oznámenie, kde udelil prokurátorovi ÚŠP súhlas vykonať domovú prehliadku aj bez príkazu sudcu. Ochotný poskytnúť akúkoľvek súčinnosť, aby preukázal svoju nevinu,“ pokračuje syn bývalého policajného prezidenta.

Podľa neho boli novinári pred ich domom 5. novembra pre ich domom o hodinu skôr ako zasahujúce komando. „O štvrtej ráno takmer 20 zasahujúcich kukláčov v dome s ťažko chorou osobou na lôžku (napriek tomu, že boli vopred upozornení). Matovič, Lipšic, Kollár oslavné statusíky,“ pokračuje Gašpar mladší.

„Zavretý, izolovaný, úplne sám. Tak trávil Vianoce. Tak trávi každý deň. A viete kde sú kajúcnici Makó a Slobodník? Doma. Napriek priznaniu si užívajú nakradnuté peniaze, ktoré im doposiaľ nikto nezaistil. Nebudem radšej špekulovať prečo,“ dodal na záver s tým, že bývalý policajný prezident Gašpar poskytne vyjadrenie prostredníctvom svojho obhajcu už čoskoro, zverejnené bude na sociálnej sieti.

Pozn. IV: Na obrázku zdieľaného Gašparom mladším je okrem fotografie Daniela Lipšica, Borisa Kollára a Igora Matoviča aj snímka prokurátora Ondreja Repu, ktorý podľa expremiéra Fica stíha ľudí na základe politickej objednávky. Ondrej Repa je synovcom kontroverzného sudcu Juraja Klimenta, s ktorým sa stretáva premiér Matovič. Robert Fico začiatkom decembra podal trestné oznámenie na JUDr. Repu a JUDr. Šúreka, za spáchanie niekoľkých trestných činov. Rovnako požiadal (zastupujúceho) špeciálneho prokurátora, aby okamžite pozastavil činnosť týmto prokurátorom a chce požiadať o ochranu JUDr. Kučerkovej. 

Metódy Matovičových Urválkov: Ak nebudeš udávať, budeš srať krv ako Lajo

Začiatkom decembra sa ku kajúcnikom a politickým procesom vyjadril aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, ktorý tak reagoval na pošliapavanie zákonov, ústavy a boľševické metódy odstraňovania politickej opozície.

Schválne si to prečítajte. Takto to v súčasnosti chodí - vyhrážky, vydieranie, odkazy od zločincov.

Len aby ste poznali osoby a obsadenie:

1. Ondrej Repa, ktorý sa vyhráža svojim obetiam, že budú "srať krv ako Lajo", je synovec sudcu Juraja Klimenta.

2. Sudca Juraj Kliment bol Matovičov favorit na šéfa generálnej prokuratúry. Je to údajne jeho spojka pri politizácii prokuratúry a likvidácii opozície.

3. O trojici Matovič - Kliment - Repa sa hovorí ako o organizovanej skupine, ktorá aktuálne riadi stalinské čistky v polícii a prokuratúre.

4. Repa bol ten, kto kedysi zamietol podnet Roberta Fica proti Igorovi Matovičovi za jeho krivé obvinenie, že má milióny na Belize.

5. Dnes Repa dozoruje masové zatýkania prokurátorov a policajtov. Hovorí sa, že na pokyn Matoviča, ktorý potrebuje svoj "marketingový boj proti mafii".

6. "Lajo" Makó je "kajúcnik", ktorý sa priznal k zločinom a dnes behá po slobode a ukazuje prstom, koho treba zatknúť.

7. Keď na vás "Lajo" ukáže prstom, Repa na vás pošle helikoptéry a kukláčov. Nechýbajú svetlá kamier, médiá a fotky v putách.

8. Áno, aj Stalin mal svojho Ježova. A Gottwald mal svojho Urválka. Má Matovič svojho Klimenta a Repu?

9. Každá totalitná éra má svoje monstrprocesy, každá prenasleduje oponentov.

10. Strach, teror, vyhrážky, ubližovanie rodine, udávanie, zneužívanie moci - je to späť.

Zastrašujú prokurátorov, ktorí sa nepridajú. Terorizujú sudcov. Okliešťujú ústavný súd. Preberajú absolútnu moc v štáte. Opozíciu kriminalizujú, políciu zneužívajú.

Vyhrážajú sa ľuďom vodnými delami a armádou. Kontrolujú médiá a vymývajú ľuďom mozgy. Takto vždy v celých ľudských dejinách vznikali totality. Je to tu zas.

Jedna prokurátorka sa konečne ozvala. A oni to chcú ututlať.

Viac v článku TU.

Zdroj: pravda.sk / InfoVojna

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Tipy a rady


 

Zaujímavosti