Ľudia sú presvedčení, že za kajúcnikmi a likvidáciou Lučanského stojí Lipšic s Matovičom. Lipšicovi to raz zrátajú samotní prokurátori. Oni vedia, kto môže za smrť Milana Lučanského

26.08.2021 | 11:55
  7
Podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha sa vo svojom príspevku na sociálnej sieti venoval „Lipšicovmu Spoločenstvu“ s veľkým S.

"Ako to, že Lipšic nie je ešte zavretý v base? Veď je to hlava mafie!" - kričí nahnevaný pán v Kysuckom Novom Meste.

1. "Pozor, dnes tomu nehovoria mafia, ale Spoločenstvo. S veľkým S," dopĺňam ho s trpkým úsmevom.

2. Ľudia špeciálnej prokuratúre neveria. A prečo by aj verili? Na jej čelo posadili Lipšica, ktorý ako politik celé roky nenávidel Roberta Fica. V čom je jeho nezávislosť?

3. Potom zabil človeka a vyvliekol sa z toho. Potom obhajoval Pentu a všetkých grázlov na čele s Kiskom a Matovičom.

4. A ešte obhajoval aj tzv. kajúcnikov, ktorí si vymýšľali obvinenia. Vďaka takýmto udavačom zlikvidovali aj Milana Lučanského.

5. Ľudia sú presvedčení, že za týmto všetkým stojí Lipšic s Matovičom. A ich mafia, pardón, Spoločenstvo. S veľkým S.

6. Lipšic je veľká téma aj v Žiline. Ľudia ho nenávidia... "Čítali ste dnešný rozhovor Lipšica s Tódovou?," pýta sa pani po našej verejnej besede.

7. "Obvinil svojho nadriadeného Žilinku, že na neho vyvíjal hrubý nátlak, lebo chcel, aby zadržaného udavača Petrova predviedli na inšpekciu."

8. Áno, išlo o zatykač inšpekcie, ktorá odhalila systém narafičených udavačov, v ktorom vraj boli zapletení gestapáci od Lipšic a vyšetrovatelia z NAKA.

9. Mikulec záťah prerušil, aby mafiáni mohli uniknúť. A potom Petrova predviedli na NAKU, nie k Santusovej na inšpekciu. Mafia sa Santusovej medzitým zbavila.

10. Proste - takto funguje Lipšicovo Spoločenstvo. Frodo Pytlík a tak. Lipšic je Aragorn, Kysel je Legolas, Záleská je Galadriel. Takto to vidí Daniel.

11. Sú ľudia, ktorí takéto haluze dávajú po troch jointoch trávy, Daniel to dáva na sucho - aj bez psychotropných látok. Gratulujeme.

12. "Zobrali ho na NAKA a tam Petrova spracovali. Báli sa inšpekcie. A Žilinka sa oprávnene pýtal, prečo ho nedajú na inšpekciu," krúti hlavou Žilinčanka. Zjavne je z branže.

13. "Aký nátlak? O čom to ten Lipšic s Tódovou točia? Je nátlak, ak váš nadriadený chce, aby ste dodržiavali zákon?"

14. Jasné, že je to choré. Ak Lipšic v Denníku N takto podlo útočí na generálneho prokurátora, znamená to, že je právny analfabet. A že je v koncoch. Celý systém nastrčených udavačov sa mu rúti. Skôr či neskôr všetko vyjde najavo.

15. "Môže mať na výplatnej páske aj sto Tódových, ale pravda o udavačoch a ich klamstvách vyjde najavo. Už toho máme plné zuby," pani odchádza a mám pocit, že je zvnútra a že veľmi dobre vie, čo sa pácha na prokuratúre.

Lipšicovi to raz zrátajú. Sami prokurátori. Oni vedia, kto môže za smrť Milana Lučanského. Vedia, čo Lipšic napáchal za zlo.

Zrátajú to Lipšicovi! Aj jeho mafii!

Milí priatelia,

Slovensko Lipšicovi neverí. Mediálna liberálna mafia robí najnovšie zo Žilinku monštrum, lebo si dovolil chrániť zákon pred Lipšicovými gaunermi.

Mafia musí byť už riadne zúfalá, keď ide už aj po Žilinkovi.

Lipšic pomaly a isto končí. Stiahne so sebou aj svojich kumpánov. Preto sa Tódová tak trasie. Preto robí takú mediálnu nadprácu.

Ľudia to vidia.

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha / YouTube

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti