Lučanského surovo a sprosto umučili. Toto je Matovičova odmena za jeho hrdinstvá, keď posielal mafiánov do basy

01.01.2021 | 17:55
  15
V roku 2020 došiel na Slovensku k moci nevzdelaný a arogantný narcistický šialenec, ktorý od prvého dňa fašizuje štát. V roku 2021 nás čaká kľúčový zápas našich novodobých slovenských dejín, napísal vo svojom príspevku poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD).

Namiesto silvestrovského želania, priatelia:

"Dnes je na Slovensku nakazený každý desiaty, možno až každý dvadsiaty človek!" Toto vraj zadrel Igor Matovič. Pánko zjavne nie je iba jedinečný štátnik, ale ešte aj kovaný matematik.

Ale vážne: vláde sa situácia na Slovensku kompletne vymkla spod kontroly. Zavádzajú tvrdý lockdown. Matovič bude ďalej tvrdiť, že za to môže Sulík. A samozrejme - my občania. Iba on nie. Lebo on je iba premiér, čo on zmôže.

Pravda je, že každá obeť covidu ide na Matovičovu hlavu. Mesiace tu blúzni o hračkárskych antigénových testoch, ktoré situáciu iba zhoršili, pretože vygenerovali tisíce falošne negatívnych, ktorí nevedomky šírili vírus. Ten, kto nesie zodpovednosť za obete, má meno a tvár - je to Matovič.

Jeho lockdown s lyžovačkami, kostolmi a tonou výnimiek, pod ktoré sa zmestil úplne každý a úplne všade, bol takou Potemkinovou dedinou, že keď to Covid videl, tak skoro umrel od smiechu.

Namiesto toho, aby urobili lockdown vtedy, keď Rakúšania, vymýšľali tu nezmysly o testoch a hádali sa ako malé deti. A tu je výsledok. Teraz zavrú Slovensko na celý január, ekonomika kľakne a ľudia budú aj tak umierať. A Matovič bude ďalej hejtovať Sulíka, ako by to niečo riešilo.

Jediné, čo Matovič dokázal priniesť, je absolútny kolaps štátu. Ľudia neveria vláde, neveria polícii, neveria prokuratúre. V spoločnosti je toľko nenávisti, koľko tu nebolo od Slovenského národného povstania, keď sme vyháňali fašistov.

Matovič je symbolom zla, ktoré ľudia túžia vyhnať z Úradu vlády s takou istou vervou, ako kedysi, keď vypratávali Nemcov. A jediné, čo Matovič dokáže, je ďalej šíriť zlobu a nenávisť, prijímať fašistické opatrenia a vyhrážať sa ľuďom.

Tragická a záhadná smrť Milana Lučanského zničila posledné zvyšky dôvery ľudí v tento štát. Polovica Slovenska je presvedčená, že Lučanského nechala zabiť Matovičova mafia. Už to samé osebe je dôkazom, že táto vláda ženie krajinu na pokraj občianskej vojny.

Po internete koluje lekárska správa, ktorá usvedčuje ministerku Kolíkovú z klamstiev.

Milan Lučasnký bol údajne zbitý a niekto to chcel zamiesť pod koberec - za toto musia padať hlavy. No Kolíková spokojne otvára šampanské a zapaľuje prskavky na balkóne - však čo, veď len kvôli takým ako ona zomrel... hrdina.

Bývalý premiér Ján Čarnogurský sa pýta, prečo niekoho, kto nie je odsúdený, držia na samotke, ktorú vám v normálnej base udelia iba ako ultimatívny trest a aj to len na obmedzený počet dní - lebo je šialené byť na samotke neustále. To je mučenie.

Áno, oni Lučanského umučili. Surovo a sprosto. Nevinného človeka, ktorý kedysi posielal mafiánov do basy. Toto je Matovičova odmena za jeho hrdinstvá.

Kto ešte môže dôverovať Matovičovej vláde? Umierajú kvôli nim ľudia, lebo nezvládli vírus. Umierajú kvôli nim ľudia, lebo si zápas o spravodlivosť pomýlili s gestapom. Umiera kvôli nim Slovensko, lebo sú arogantní, nenávistní a neschopní.

Nemám síl na to, aby som vám teraz posielal vysmiate fotky, ako vám želám šťastný nový rok. Som na to príliš smutný a rozhorčený z toho, čo sa na mojom milovanom Slovensku deje.

V prvom rade chcem, aby tento prekliaty rok skončil. Rok, kedy na Slovensku došiel k moci nevzdelaný a arogantný narcistický šialenec, ktorý od prvého dňa fašizuje štát. Rok, kedy som prišiel o otca a najlepšieho priateľa v jednej osobe. Rok, ktorý Slovensko poslal na okraj priepasti.

Chcem vám dnes povedať len jedno, priatelia. Ďakujem Vám. Úprimne. Zo srdca. Za vaše komentáre, za vašu podporu, za vašu solidaritu. Za to, že pri mne stojíte. A sľubujem, že ja budem stáť pri vás. Náš spoločný boj pokračuje. Za pravdu, za spravodlivosť, za Slovensko.

Želám nám do nového roku 2021, aby sme sa čím skôr zbavili Matoviča a aby na Slovensku opäť zavládol zmier.

Aby viac kvôli vláde neumierali nevinní ľudia.

Aby viac vláda nešírila nenávisť voči vlastnému národu.

Aby nás prestali zotročovať a zbavovať občianskych aj sociálnych práv.

Aby sme zachránili Slovensko.

V roku 2021 nás čaká kľúčový zápas našich novodobých slovenských dejín. A my zvíťazíme.

PF 2021!

Zdroj: Facebook Ľuboš Blaha

Zobraziť ďalšie

Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti