Ľubo Huďo ukončil spoluprácu s InfoVojnou

13.01.2020 | 10:05
  358
Dlhoročný spolupracovník InfoVojny sa vo svojom stanovisku oficiálne vyjadril k ukončeniu spolupráce.

Vzhľadom na rozdielny pohľad na ďalšie moje pôsobenie v reláciách Informačnej vojny (IV) som sa rozhodol ukončiť spoluprácu na audio a video vlnách IV. Problém vznikol s tým, že vysielam aj v relácii Kulturblogu (KB) Po stopách pravdy a svoju úlohu zohrali aj ekonomický faktor a odlišné vnímanie mojich aktivít v rámci IV a KB.

Pretože nevidím rozdiel, pokiaľ ide o moju osobu v tom, ako informujem či už v rámci IV alebo KB, nakoľko zostávam konzistentným v hodnotových a názorových vyjadreniach, odmietol som pristúpiť na výber, buď IV alebo KB za stanovených podmienok – v prípade pokračovania spolupráce s KB, môžem vysielať v IV raz týždenne, alebo mám opustiť KB a môžem v IV vysielať neobmedzene. Takúto možnosť výberu považujem za nátlak, pod ktorým nemienim pracovať, pretože som si rôzne nátlakové akcie užil dostatočne v mainstreame.

Želám každému alternatívnemu projektu, v ktorom nejde len o finančnú prosperitu, ale v prvom rade o demaskovanie lží a manipulácie oficiálnej propagandy, aby sa mu darilo. Nech si poslucháč a divák slobodne vyberie informačný zdroj. Naďalej budem pôsobiť v reláciách Kulturblogu.

PhDr. Ľubomír Huďo

Zdroj: lubohudo.sk


Zaujíma nás Váš názor:

Program rádia
Zmena programu je vyhradená.

  • Bez programu

Tipy a rady


 

Zaujímavosti